25 - Uğur Boral

Başlatan Kaya, 09 January 2012, 22:09:04

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

takımın halinin umrunda olmadığı çok belli.sene sonu alır parasını gider.

babasamsunlu

vermesinler kimseye para mara bu takım düşerse.
ceza versinler alayına yeter daa.
zıvanadan çıktım bugünden beri.  :kafa: :kafa:

Gorkem

buna verilen paralara yazık  :kafa: :kafa:

samuray

bu sayfalarda uğurun transferi öncesinde yazılanlara biraz baksalardı onun hakkındaki tüm yorumları görürlerdi hemen hemen buraya yazan herkesin ortak görüşü uğur uzun zamandır formundan uzak uzun süreli sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı maç eksiği çok kfazla eski formundan çok çook uzak lazar neyse buda o al birini vur birine

isa55

Son 10 dakikayı bile çıkaramayacak durumdasın, ayıp. hakkını ver aldığın paranın.

kamuri

yaktın bizi  son saniyede o topu nasıl kestin içeriye öyle hiç mi utanmadın al_sana

mehmet yılmaz

5-6 gün içinde çok iyi bir değişim. Açıkçası 11'de görünce pek çok kişi rahatsız olmuştur ama bence Uğur'un ölüsü bile Yenal'dan iyi solbektir. Savunmada iyiydi ve müthiş bir deparla çıkıp harika bir de gol attı.

Asıl şimdi hoş geldin Uğur...  >l< >l< >l<

erkutdem55

Samsunspor'u umursamadığını düşünüyordum fakat gol atmak için çabası ve golden sonraki sevinci fikrimi değiştirtti.Bekte oynamalı kesinlikle.Hem daha diri kalıyor,hem de yol geçen hanı gibi olmuyor sol kanat.

**KaR6**

kademeye filan girdi, alışık değiliz öyle işlere yapma ugur..

ngonge

Geçen maçlardaki gibi çok ekstra şeyler denemedi görevini çok iyi yaptı ve gol de attı.

Biraz fazla ileri çıkıyor, daha Ekigho ile alışık değiller oynamaya ve çok yordu kendini.

Basit ve görev bilinci ile devam ederse etkili olur, devamını getirsin inşallah.

kumköylü ahmet

gol attim kimse yorum yazmamis deme :D seviyoruz seni ugur ayagina saglik

GökhanÇağlar

gol atması iyi oldu,Yenal kazması da forma göremez artık.Gol sevinci de ayrı güzeldi.

ali ihsan

Çok temiz oynadı.Attığı gol özgüven kazanması için büyük artı.Sonuçta haftalardır oynamıyordu.

kamuri

şu yenaldan kurtar daha bizi umarım performansın artarak devam eder sol bekte

Turuncu

Aga o bindirmeyle son vuruşuda iyi yaptın .Golden sonra taraftara koşman on numaraydı.