Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

masbene

Alıntı yapılan: Serkan - 14 February 2012, 00:01:28
Ben Mersin ve Sivas maçında takımdan ekstra bir motive bekliyorum; özellikle son maç ölüm kalım maçına çıkarsak ben Sivas'ın bizden o atmosfer'de puan alabileceğini sanmıyorum..
aynen..şuna tüm kalbimle inanıyorum ki eskişehir maçından itibaren içeride oynayacağımız hiçbir maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum

burakbas

Bu takım ligde kalacak dediğimizde herkes bize (okuldan arkadaşlarım) yok falan diyorlardı. Şimdi hepsi haftaya antep yenilirse , karabük yenilirse demeye başladı. Güldür be Samsun ' um , şu yere bakan yüzümüzü . . .

ahmetsefa55

bugün herkes Samsun naptı la öyle , gekas'a yazık oldu gibi cümleler kuruyodu.

ama ben en basından berı soyluyorum onlara , şampiyon oldu diye sevmedik ki ;)

GençKozluklu

Antepin alacağı bir beraberlik ya da mağlubiyet halinde Antep'i kimse kurtaramaz. Hikmet hoca her fırsa futbolcualra, kenar yönetimi çok suçluyor. Eminim bu her kes ciddi bir rahatsızlık yaratıyordur. Adam takıma her geçen gün negatif bri enerji yüklüyor. Yerel basınla da arasının iyi olmadığını düşüyorum. Kalesilerinin 2 hafta olması da ayrıca şans..

Manisa'da kolay toparlayamaz bu saatten sonra.

lucarelli

Böyle giderse Hikmet Karaman'ı da gönderir Antep. Futbolcuları ve yardımcılarını suçlamak hiç etik değil.

babasamsunlu

Sana baktıkça Mesut Hocanın değerini bir kat daha iyi anlıyorum Çakma Terim ;)

masbene

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 February 2012, 10:34:57
Sana baktıkça Mesut Hocanın değerini bir kat daha iyi anlıyorum Çakma Terim ;)
harib çakma. bu kadar çalıntı bir karakter olmaz ya

samuray

bizim içerideki maçlarımızı kaybetme lüksümüz yok ta deplasmandanda puan puanlar almamız lazım zira makas açıldı biraz daha yükseldi ha içerde olası bi beraberlikte onu deplasmanda telafi etmeliyiz diye düşünüyorum bizim dirilişimiz başladı seriye devam

sadece55

twitter

Sol Açık

Manisa Antalya'ya da kaybetti. Süper sonuç oldu.

Manisa'nın rezalet gidişi sürüyor ve bence küme düşmenin en büyük adayı haline geldi. Yarın Ordu G.Antep'ten puan alırsa, haftaya Manisa-G.Antep maçı çok kritik hale gelir. Her skor bize yarasa da beraberlik en güzeli olur.

twitter

düğümü antep çözecek bence 3 haftada 30 puanda kalırlarsa rahatlarız.
buradaki antep maçıda final olur.

King1965

Yarın ordu - antepi deplesmanda zorda olsa yener.. Eskisehirde karabugu sahasın da yener...  :oyun: :oyun: haftaya fena olur lıg

Kaya

Defansif anlamda son haftalarda gösterdiği disiplinin yarısını göstersin Ordu iddia ediyorum Antep gol atamaz..

isa55

Ankaragücünü yendik. Tamam ama Mersin hariç diğerleri de Ankara ile oynayacak. Biz 23 puandaymışız gibi düşünüp oynamalı, içerdeki tüm maçlarımızı almalıyız