Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

samuray

diğer takımların ne yaptığı değil bizim ne yapmamız gerektiği daha önemli evet bi şanssızlıktır gidiyor biz yeniyoruz rakiplerimizde yeniyor küme düşme barajıda yükseliyor bizi 38 puan kurtarmaz 40 41 42 yi bulmak lazım gibi geliyor mersin bile potaya girebilir biz sahamızda ki 4 maçıda kazanmamız lazım sonasında deplasmandan alabileceğimiz 3 veya 5 puan 4 te olabilir bizi süper ligte bırakmaya yeter diyorum

AhmetDenizci

Bugünkü sonuçlarla işler epey karıştı.

Ollivanders

Kaya

Alttaki takımlar arasında en formda olan biziz..Fizik kondüsyon açısından da açığımız yok..Kendi işimizi kendimiz halledeceğiz..:Manisa ile Antep'i öyle ya da böyle altımıza alacağız...

Sercan

manisanın düşüşü devam edecektir, önemli olan antep, onlarda pek iyi futbol oynamıyor. Ben düşmeyeceğimize inanıyorum...

Burak

Bence de Manisa düştü daha bu saatten sonra kurtarırı yok ayrıca neden karalar bağlayalım  ki geçen haftadan daha iyi konumdayız geçen hafta düşme potasına 5 puan vardı bu hafta 3 puan var haftaya Manisa ile Antep'ten birisi puan kaybedecek ve yendiğimiz taktirde aynı puanda olacağız fikstür dezavantajı çok büyük Manisa'nın zaten serbest düşüşteler son 15 haftada 7 puan almış bir takım Kayseri - Gs-Bjk- Sivas - Miy- Gençler + antep maçlarından kaç puan alabilecektir. Haftaya inşallah Manisa yener de Antep kopmaz 2-3 maç alarak. Geriden gelen takım avantajımızı kullanmalıyız

AhmetDenizci

26 Şubat 2012 Pazar 16:00
Manisaspor - Gaziantepspor

Maçının berabere bitmesi ve bizim Bursa'yı yenmemiz ile birlikte puan durumu şu şekle dönüşecek;

15.   Manisaspor        30
16.   Gaziantepspor    30 
17.   Samsunspor       29 
18.   Ankaragücü       11

Haftaya inşallah bu iki maçta istediğimiz sonuçla biter.

samsunmania

Düşme hattında birbirleriyle oynayacak takımlar var. Köprünün altından çook su akar daha.

FaTiH_HaN

Ankaragücü çantada keklikti ve 3 puanı alacağımız başından belliydi 3 puanı alıp diğer maçları takip etmeye başladık ama Karabük'ün yenme ihtimalini hiç düşünmedik moralleri biraz bozdu açıkçası, Ordunun da penaltı ve birçok pozisyonu kaçırarak mağlup olması kötü oldu. Bursa maçına zaten mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaktık, şimdi bu maçın önemi daha da arttı. Çok zorlu haftalara giriyoruz, ben gaziantebe bakmıyorum bizim 3 puan önümüzde gitmelerinin hiçbir sakıncası yok içerde oynayacağımız maçta onları yenip ikili averajda da avantajı yakalayacağımıza eminim, üstte yakalayacağımız rakipler arasında da ben karabükün kefeni yırtmak üzere olduğunu düşünüyorum tabiki belli olmaz ama bunlarda bu şans varken ligde kalırlar antebi altımıza aldığımızı kabul edersek altımıza alacağımız 2. takım ya mersin olacak ya da manisa, iki takımda büyük düşüş içinde. 2-3 hafta boyunca rakiplere bakmaya hiç gerek yok biz kazanalım bir şekilde altımıza girecekler, moraller biraz bozuldu karabük ve antep maçlarıyla ama hiç moral bozmadan devam 2 hafta sonunda alacağımız 6 puanla en az 1 rakibi altımıza alırız.

ahmetsefa55

geriden gelmek her zaman iyidir.
boşverin.
fazla gözönünde olmakta iyi değil.
biz bursayı yenelimde antalyayı deplasmanda da yeneriz diyorum.

FaTiH_HaN

Ligin düğümü son 3 hafta çözülecek o haftaya kadar kopmayalım biz kazandıkça mecbur altımıza gelecekler yeterki biz kazanalım, çok heyecanlı günler bekliyor bizi, bu maçlara kalp dayanmaz  :)

lucarelli

Şunu unutmayalım Biz çıkış yakalamış, moralimizi her hafta daha da yükseltirken Manisa ve Antep düşüşte, sürekli cepten yiyorlar. Bunun için her nekadar geride de olsak moral yönünden biz diğer takımlardan daha avantajlıyız.

masbene

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 19 February 2012, 20:54:46
26 Şubat 2012 Pazar 16:00
Manisaspor - Gaziantepspor

Maçının berabere bitmesi ve bizim Bursa'yı yenmemiz ile birlikte puan durumu şu şekle dönüşecek;

15.   Manisaspor        30
16.   Gaziantepspor    30 
17.   Samsunspor       29 
18.   Ankaragücü       11

Haftaya inşallah bu iki maçta istediğimiz sonuçla biter.
şuan üretilebilecek en iyi tahmin bu

SametYılmaz55

Manisaspor v Gaziantepspor               
Gaziantepspor v Büyükşehir Bld.                      
Samsunspor    v Gaziantepspor               
Gaziantepspor v Kardemir Karabükspor               
Eskişehirspor v Gaziantepspor               
Gaziantepspor v Ankaragücü               
Bursaspor v   Gaziantepspor

Antep bu fikstüre göre en fazla 9 puan toplar.oda 38 puan yapar.biz bunları içerde en az 2 farkla yenersek ikili averajda önlerindeyiz.bizim yapmamız gereken sadece içerdeki maçları almaktır.

Sol Açık

Manisa'nın işi bitmek üzere. Ama Karabük'ün 4 haftada 0 çekeceğini düşünüyordum, 10 puan aldılar. Bu çok ama çok kötü. 38 puanla rahat ligde kalırız diyordum, artık biraz daha fazlası gerek diyorum. Manisa'nın 35-36 bile olabileceğini sanmıyorum (şu durumda G.Antep'i yenmelerini isteyebilirim). G.Antep'in de işi hiç kolay değil, maksimum 40 puan alacaklar, 38'e de inebilirler. Biz elbette kendi işimizi görelim, ama düşme mücadelesindeki önemli maçlardan birisi de 31.haftada oynanacak olan G.Antep-Karabük maçı olacak ki böyle giderse Karabük'ün kümede kalma maçı olabilir.

Bir sürpriz ise Ordu olabilir. Bugün kazansalardı işleri bitmişti, ama şimdi biraz sıkıntı hissedecekler. Önümüzdeki hafta Kayseri ile oynuyorlar, sonra MİY deplasmanları var. Sonrası ise tam bir cehennem olabilir (Beşiktaş,Sivas,G.Birliği,G.Saray,Trabzon). Sezonun ilk yarısında ilk 10 maçta 17 puan toplamışlardı (ikinci yarıda da 18 aldılar), sonra ise bu 7 maçı da kaybetmişlerdi. Olmaz dememek gerek...