Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

içerde üç kesin olmalıki dışarıdada bazen üç bazen sıfır olur elbet

baha55

Alıntı yapılan: kale5501 - 07 February 2012, 15:36:29
karabükle bizim fiktürümüz aynı biz kimle oynarsak bi sonraki hafta onlar oynuyor

aynı olsa bile onların içerde oynadıgı takımlar farklı..içerde zor maçları var...ama biz içerde kalan maçlarımızı alabiliriz

55ertan

08 February 2012, 14:31:59 #122 Son düzenlenme: 08 February 2012, 14:47:29 55ertan
Eskisehir final maci bana göre, onu aldikmi kendi evimizde MIY ´na son noktayi koydumu tamamdir bu is. Eskisehirspor iyi takim, keske bi kac hafta sonra oynasaydik.
Eskisehir´e yenilirsek moraller alt üst olur Ankaragücünü bile yenemeyiz daha.
Eskisehir´i yenersek kolay fikstürümüzü degerlendirip, MIY´nu ezip ligde kaliriz.

Bir kac arkadasin pankart fikri fena degil bence: "home 5 de 5" veya "İçerde 3 Dışarıda 1"

masbene

final maçı karabük maçıydı ama ümitler tükenmez diyerek rakiplerimizin final maçlarından puan kaybetmesini bekleyeceğiz, buna ilaveten en az 38 puanla ligi tamamlamamız da şarttır

samsunluhakan

ben antalya veya kayseri deplasmanlarından birinden 3 digerinden 1 puan alacagımızı düşünüyorum arkadaşlar
içerde inşallah 15 yapacagız
dışarda 7 puan alacagız bakın görün beyler o zaman karabük kümeye diye bagırması daha iyi olacak

Lusage

Içimden bir ses bu sezon play-off lar nedeniyle küme düşme puanı 40 ve üstü olacak diyor ama inşallah yanılırım.

fanatik samsunsporlu

antalya ve kayseri maçlarından da puan alırız

ercan0655

Bu kadar aptalca goller yemeye devam edersek işimiz çok ötesi zor, adamlar kıçıyla gol atıyor bizim baltalar seyrediyor, sonra sinir küpü oluyoruz, ne yazık ki yetenekleri bu kadar,
AMA YİNE DE İNANMAK İSTİYORUM ELE İNAT ha gayret

fanatik samsunsporlu

inşallah bugün arif karabük maçında kıyak geçmez bülente..beni çok endişelendiriyor

Sercan

Shane_Falco

samuray

38 ,39 puanlar bile yetmeyebilir baraj 40 olur gibi geliyor bana içerdeki maçlarımızdan 15 puan deplasmandan da 4 veya 5 puan almalıyız sağlam olur 20+20=40 puan ha es kaza içerde kaybedecçeğimiz bi maç olursa onuda deplamandan telafi etmeliyiz

isa55

İBB-Karabük maçında hatır şikesi var. Ama araları pek iyi değil galiba, 1 puan verdi Arif Erdem.

kalptenþimþek

10 February 2012, 12:38:17 #133 Son düzenlenme: 10 February 2012, 13:00:27 kalptenþimþek
lig 28.haftadan sonra başlıyor...

fanatik samsunsporlu

biz 3 maç alırsak çok şeyler değişecek.kimin düşeceği hepten karışacak