Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Antepin eli ayağına dolaştı helede 7 yabancı olayı bunu kanıtlıyor, antep rahat oynayamayacak ordu nispeten daha rahat ve cuper aşısı tuttu gibi görünüyor, ben en azından ordunun 1 puan çıkaracağını düşünüyorum.

samsunluhakan

alperen_55

usare

Alıntı yapılan: isa55 - 19 February 2012, 00:40:06
Ankaragücünü yendik. Tamam ama Mersin hariç diğerleri de Ankara ile oynayacak. Biz 23 puandaymışız gibi düşünüp oynamalı, içerdeki tüm maçlarımızı almalıyız

Manisa da oynadı. Hatta zar zor 1-0 yendi.

Sol Açık

G.Antep biraz şanslı şekilde, Ordu'nun penaltı kaçırdığı maçta kazandı. İşin aslı, Manisa'nın aldığı sonuçları bir kenara koyarsak, biz iyi gidiyoruz, ama rakipler de kötü gitmiyorlar.

Küme düşecek 2 takım biz, Karabük, G.Antep ve Manisa içerisinden belli olacak. Ön veri olarak bizim 38 olacak puanı toplamamız gerekiyor. Buna ek olarak Karabük'ün yaptığı sürprizlere bir son vermesi ve Manisa'nın kendine gelmemesi gerek. Ama kesin olan, biz iyi giderken de rakipler işimizi kolaylaştırmıyor...

55.hakan

Artık şansı da hakemleri de rakipleri de herkesi yenmemiz gerekiyor.Şikecelerin ligde kalacağı bir ligde bu ligden düşmememiz gerekiyor.

samsunmania

33 lük takımlar özellikle MİY dangır dungur giderse onlar da çemberin içine girebilir. 7 hafta uzun bir süre. Biz kazanalım mutlaka birileri tökezleyecek. deplasmanda oynayacağımız maçlarda da bi güzellik yaparsak tadından yenmez. Bunun olmaması için de bir neden yok.

usare

Biz antalya yada kayseriyi yeneceğiz inşallah.

Sercan

bjk yı yeneceğiz deplasmanda rahat olun ;)

emre

2007 de 26. haftada 35 puanlı Antalya 34. hafta sonunda 39 puanla küme düştü. Bu sefer bu Antalya olmaz belki ama Mersin olabilir.

biz yeter ki kazanalım..

Sol Açık

4 iç saha maçımız var ve sadece bunları alsak bile büyük iş. Kalan 3 deplasman maçından da toplayacağımız her puan ekstra demek. Ama Bursa, G.Antep, MİY, Sivas maçlarını almalıyız, özellikle de G.Antep maçı. Biz bunu yaparsak, bir şekilde ligde kalırız.

masbene

biz iyi takımız ve bunu yapacak güçteyiz

Sol Açık

Alıntı yapılan: emre - 19 February 2012, 17:15:18
2007 de 26. haftada 35 puanlı Antalya 34. hafta sonunda 39 puanla küme düştü. Bu sefer bu Antalya olmaz belki ama Mersin olabilir.

biz yeter ki kazanalım..

Ben MİY'nun düşeceğini hiç sanmıyorum, ama dediğine tamamen katılıyorum. Örneğin Karabük'ün ekstra puanlar alması için dışarda G.Antep, MİY gibi takımları yenmesi yada beraberlik çıkartması gerek. Bu durumda yine büyük sorun olmaz, çünkü G.Antep ve MİY potaya girer.

Yada bugünkü yenilgisi ile (35 puanda olsa da) Ordu bile sıkıntı yaşayabilir. Son 5 maçı Beşiktaş, Sivas (D), G.Birliği, G.Saray (D), Trabzon... Önümüzdeki 2 maçı ise Kayseri ve MİY (D). Tutup MİY'na yenilirse, MİY rahatlar ama Ordu tepetaklak kümeye gidebilir vs...

Özetle, yazdığın çok ama çok doğru. "Biz yeter ki kazanalım"...  ;)

kumköylü ahmet

biz yeniyoruz sonunda ama bizimle beraber ustumuzdekilerde yenmeye basladi ALLAH hakkimizda hayirlisini versin biz kalacagiz allahin izniyle..

fanatik samsunsporlu

alexin karabükte penaltı kaçırması bugün de ordunun 0-0 ken penaltı kaçırması.ne oluyor bunlara