Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

arkadaşlar yeterki yarın yenelim peşine ankaragücünüde yeneriz ve ondan sonra bursa maçınıda ama yeterki pazar günü galip gelelim isteyelim yeter

Burak

Eskişehir burada sana çok iş düşüyor normal takımlar gibi bize deplasmanda paşa paşa yenil sonra içerde karabük miy antepe bas çok şeymi istiyoruz senden :)

King1965

burak'ın dedıgı gıbı aynen bende ole dusunuyorum bız eses'ıyendıkten sonra karabugun mersının antepın eses'e puan kaybetmesını dusunuyorum hele ESKISEHIR'ın o sahasında kaarabugun 1 puan alması bile zor :D

FaTiH_HaN

Benim hesabıma göre biz 39 puanla ligi bitireceğiz, Karabük 36, Gaziantep 39, Manisa 40, Mersin 39 puanla ligi bitirecek. Karabük altımızda olacağı için ikili averaj önemli değil ama içerde yapacağımız Gaziantep ve Mersin maçlarında 2 farklı galibiyetler almalıyız muhtemelen bu iki takımla aynı puanda ligi bitireceğiz ikili averajla sollamamız lazım.

fanatik samsunsporlu

ChucKeR

benim aklım hala mersin bjk maçında.  :kafa:

AntZ

Bu takım 3 haftada 9 puan yapar,  sonraki hafta taraftar Antalya'ya akar. Şimdiden Antalya biletlerinizi alın efenim, takım 3 te 3 yapınca nasıl olsa iki eliniz kanda olsa (Tonton başkan için iki eliniz balda olsa) geleceksiniz  :-*

Sol Açık

Manisa'nın kaybetmesi harika oldu. Benim ilk sayfadaki hesaplarıma göre, bizim en kritik rakibimizin (Karabük'ü her türlü geçeceğimizi düşünüyorum) Manisa olduğunu düşünüyordum.

Hesabıma göre Manisa'nın 35 puan alacağını düşünüyordum, ama hesabımdan -2 puan gerideler. Bizim 38 olacağımızı düşünüyordum, hesapta hata yok. Böyle gidelim, kümeye A.Gücü'nün yanında Karabük ve Manisa'yı yollarız...

Çok güzel bir haftasonu oldu...  ;)

isyan

Manisa ve Gaziantep'in kalecileri direkt kirmizi gördü ikiside en az iki mac yiyecek. Büyük konusmayi sevmem ama iki takimda 0 cekecek o maclarda, bakin görün.

5trawberry

twitter

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 31 January 2012, 22:45:58
Sezon sonu için ise beklentim:
11. Ordu: 39
12. Samsunspor: 38
13. G.Antep: 38
14. Antalya: 38
15. MİY: 37
16. Manisa: 35
17. Karabük: 28

Herşey bitti, küme düştük dememek gerek diye düşündüğümden böylesi bir tablo hazırladım. A.Gücü dışında Karabük'ü de geçeceğimize şüphem yok. Geriye kalan, üstümüzdeki 5 takımdan birisinin daha tepetaklak gitmesini beklemek.
Daha hiçbir şey bitmedi!

3 hafta önceki hesaptaki değişiklikleri içeren tablo şu an bu şekilde (elbette bence)...

11. Antalya: 42
12. MİY: 42
13. Ordu: 40
14. Samsunspor: 38
15. G.Antep: 38
16. Manisa: 33
17. Karabük: 31

"5 takımdan birisinin tepetaklak gitmesini beklemek" diyordum, Manisa tepetaklak gidiyor.

Tekrar yazıyorum,
Daha hiçbir şey bitmedi!

samuray

38 puan pek tatmin etmiyor beni 40 puan sağlam olur gibi ixevimizde 4 maçımız var deplasmandada ankg maçından başka en az bi üç puan daha diyorum inşallah zira lig bizim için yeni başladı

Burak

Manisa'nın son 4 maçı evlere şenlik

Beşiktaş v Manisaspor                   
Manisaspor    vSivasspor                   
GençlerbirliğivManisaspor                   
Manisaspor v Galatasaray

5trawberry

Alıntı yapılan: Burak - 12 February 2012, 22:36:42
Manisa'nın son 4 maçı evlere şenlik

Beşiktaş v Manisaspor                   
Manisaspor    vSivasspor                   
GençlerbirliğivManisaspor                   
Manisaspor v Galatasaray

+

Mersin İdman Yurdu - Galatasaray
Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu
Mersin İdman Yurdu - Orduspor
Manisaspor - Mersin İdman Yurdu.

Manisa-Mersin berabere bitse, vur patlasın çal oynasın.