Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

55ertan

Alıntı yapılan: Burak - 12 February 2012, 22:36:42
Manisa'nın son 4 maçı evlere şenlik

Beşiktaş v Manisaspor                   
Manisaspor    vSivasspor                   
GençlerbirliğivManisaspor                   
Manisaspor v Galatasaray

Genclerbirligi gene maci verir merak etme

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: 55ertan - 13 February 2012, 00:35:28
Genclerbirligi gene maci verir merak etme

Aynen Gençler'in ne yapacağı belli olmuyor.

mehmet yılmaz

Puan eşitliğinde ikili mi genel averaj mi geçerli oluyor? Net ve kesin bilgi lütfen

usare

Alıntıa)     Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;

I. Önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan
üstünlüğüne bakılır,
II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki
müsabakalardaki gol averajına bakılır. (Kendi aralarındaki maçlarda atılan
gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)
III. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, genel
puantajdaki gol averajına bakılır.
IV. Takımların gol averajları da eşit ise daha fazla gol atmış olan takım üstün
sayılır.
V. Yukarıdaki bu şartlara rağmen eşitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan
takım üstün sayılır.

http://www.tffhgdkayseri.org.tr/Dokuman/FMT.pdf

babasamsunlu

AHANDA ANTEPİN HÜKMEN YENİLGİSİ VAR :):):):):)

lucarelli

babasamsunlu

Alıntı yapılan: lucarelli - 13 February 2012, 13:16:45
önce ikili averaja bakılıyor

BANANE BANANE ONLARIN HÜKMEN YENİLGİSİ VAR  :kanka: :evet: ;D ;D

jean

dunku maclardan sonra en avantajli ne yazikki karabuk oldu adamlar trabzonuda fb yioede yendi olmicak is

Sol Açık

Evet Karabük ekstradan puanlar aldı ama yine de sonu belli. Biz 15 puanımızı alırsak (yani 38 puan yaparsak) kesin kümede kalırız. Yok bi talihsizlik olur da 12 falan alırsak da o zaman esas rakip halen Karabük değil, Manisa olur. Aşağıda maçlarını yazıyorum ve beklediğim puanlarını da. Bunları aşabilir elbette, ama bu civarda da (yani 33 puan) kalabilir.

MANİSA
Antalya(D)   1
G.Antep   1
Kayseri(D)   0
MİY      1
Beşiktaş(D)   0
Sivas      1
G.Birliği(D)   0
G.Saray   0

Özetle, biz 15 puanı alalım ve kasmadan kümede kalalım. Yok olmadı mı, 12 puanla bile mümkün olabilir...

Bu arada bu hafta G.Antep Ordu'ya içerde yenilirse (ki hiç sanmıyorum), o zaman G.Antep de çok fena tutuşacak. İşin en güzel yanı, bu tutuşan G.Antep sonraki hafta Manisa deplasmanına gidiyor.

Bu hafta biz, Antalya, Ordu ve E.Şehir yensin (burada tek sürpriz Ordu), daha ne istenir!  :D

FaTiH_HaN

Eğer rakipler karabük gibi süpriz puanlar alırsa baraj 40 olur o zaman da antalyayı yenmemiz farz olur. Ama antep dağıldı bu hafta komşu Ordu bize bir güzellik yaparsa Bursa maçından sonra Antebi altımıza alırız.

burakbas

samuray

öncelikle biz evimizdeki maçları kesin almalıyız 12 puan ankg maçı 3 puan 23+15 =38 geriye kalan 3 deplasman maçımız buradan ena z 2,3 puan almalayız sağlam olsun 40 veya 41 e taşıyabilirsek puanımızı yırttık demektir ki inşallah öylede olacak

isa55

İçerdeki 4 maç, A.Gücü deplasmanına birde dış saha beraberliği ekleyebilirsek 39 puanla ligde kalırız.

ahmetsefa55

içerdeki 4 maç öyle kolay maçlar değil.
ben açıkçası içerde 4 te 4 değilde dışardan bir sürpriz galibiyet bekliyorum.
mesela antalya veya bjk gibi.
mersin ve sivası yenmek hiçte kolay olmayacaktır.

Serkan

Ben Mersin ve Sivas maçında takımdan ekstra bir motive bekliyorum; özellikle son maç ölüm kalım maçına çıkarsak ben Sivas'ın bizden o atmosfer'de puan alabileceğini sanmıyorum..