Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

Recep

Murat kardeşim verdiklerin için en azından iyi niyetin için teşekkürler
herkesi bizim gibi deli Samsunsporlu görmek çok yanlış adam profesyonel menfaat için oynayacak ama oynarken formasının hakkını vermesi çok önemli ve Muratta bunu iyi niyetiyle yaptı hiç bir zaman terbiyesizlik yapmadan ne görev verildiyse
Vefa istanbulda bir semt ismi bu bir geçek Muratta benim babamın oğlu değil

orhan

Eğer haber doğruysa kaybedilmiş bir değer olarak görüyorum.En azından iş ahlakı olan bir futbolcu idi.süper lige samsunspor da başlasaydı onun için de iyi olacaktı çünkü alıştığı bir ortamda oynayacaktı.takım iskeleti içinde düşünülen bir oyuncuyu kaybettik inş.diğerlerini kaybetmeyiz.herşeye rağmen emeklerin için sonsuz teşekkürler murat.

erdem

yürekten oynuyordu..altay maçındaki golüyle hırsını yansıtmıştı,sanki gözgöze geldik tribünde muratla  :-[  neyse bakalım,takım çöp dolmasın da,yeni gelenler aratmaz inş

Forvetim

performansı azalsa bile illaki duzelirdi beğendiğim sevdiğim oyuncuydu, verilen rakam 100-200 yukarı çıkarılıp kalması sağlanmalıydı, inşallah anlaşma sağlanır kalır. gidersen de hakkını helal et Murat, yolun açık olsun.

hakan55

Muratı kötüleyenleri anlamıyorum.Siz hangimaçları izliyorsunuz..Sitede seviye gittikçe düşüyor.Biz değilmiydik 2 sene önce açık ara yılın futbolcusu seçip plaket veren.Murat süper ligi pekala kaldırır ve oynar.Heleki mehmet abinin yazdıklarından sonra yine de kötüleyebiliyorsak...? Hayırlı olsun.murat yıldırım harika bir karakteri olan çok iyi bir futbolcu.Ahmet şahin kadar olmasa da süper lige çıkmamızda büyük paylardan biri de onundur..

minci

Alıntı yapılan: farUqras - 21 May 2011, 11:59:34
murat yıldırım haklı adama bank asyada 170 milyara oynat süperligde 350 öner kim olsa kabul etmezdi.
Bu iş pazarlık işi. O bir fiyat söyler sen bir fiyat söylersin bir pazarlık oluşur. Eğer arada bir uçurum varsa pazarlık biraz uzayabilir yani en azından 3-5 gün uzayabilir. Baktın bir esneme yok o zaman gitmek son derece normal. Hemen ilk görüşmeden sonra apar topar ankaragücüne gitmesinin asıl nedeni baştan onlarla anlaşmış yanı Samsunsporu kafasından silmiş bence. Bir görüşmeyle de formaliteyi yerine getirmiş oldu. Yani açıkçası yıl içersindeki davranışlarıyla ters düştü. 3 yıl bize hizmet etti. Elinden geleni de yaptı. Bu anlamda kendisine teşekkür ederim ancak görüşmeleri uzatmadan kaçarcasına gitmesi çok etik değil. Ayrıca gittiği takım kazanı fokur fokur kaynayan bir takım. Huzur bulurmu bilmem ama yine de yolu açık olsun.

ChucKeR

Alıntı yapılan: özkan17 - 21 May 2011, 10:31:48
La ne muratmış ya !

Süper Lig'e çıktık,neler gelecek neler..Murat bizi bankasyada kanser ediyo ki süper lig'de neler neler beceremez bu adam,keyfii oynuyo,iki pası adam gibi yapamıyo,giderse gitsin..Milletin bi bildiği var ki iplemediler Murat'ı.

Yönetimi eski yönetimlerle karıştırmayalım..Bi bildikleri vardır ki murat'la anlaşmadılar.

bu bakış açısı küme düşürür takımı. bkz: bucaspor
José Couceiro gelecek haberleri falan iyice tedirgin oluyorum bir kalemde siliyoruz herkezi.

ne alaka diyenlere şunu öneririm. 2009 takımnın değeriyle 2011 takımının değerlerinin karşılaştırın sonra da sıraları karşılaştırın.
para bozar adamı.
herkese selamlar.

Ayberk

Aynen yaa, ben tedirgin olmaya başladım. Böyle diye diye takımda adam kalmayacak. Süper Lig'de aman aman iş yapmayacak adamlar bile olsa bahsettiklerimiz, takımın iskeletini oluşturdukları için kalmalılar. Kaldı ki Murat eyvallah bu sene çok iyi değildi ama, kalsa iyi olur. Sonuçta yetenekli, bu takımı biliyor, taraftarla arası iyi, takımın eskilerinden biri sayılır, kafasında sözleşme vs. olmayacak-belki bu sene kafası biraz karışık olabilir, insan o da- sonra yeni gelecek hocanın sisteminde belki kendini daha iyi gösterecek...

ChucKeR

Alıntı yapılan: cem - 21 May 2011, 20:48:07
samsunsporu 100 milyar için satan adama güle güle byy denir...
ayrıca murat primlerle artı parayla ankara gücünden fazla alacağını belirtmiş yöneticimiz..
yolu açık olsun türkiyenin en iyi orta sahası değil murat gidene güle güle..

cem kardeşim senin aylık gelirin ne kadar acaba yıllık 100 milyarı bu kadar küçük görüyorsun. o kadar kuvvetliysen yönetimde görmek isterim seni yerli abramovich var samsunda diye gururla bahsederim arkadaşlarıma :D

Burak

Alıntı yapılan: ChucKeR - 22 May 2011, 00:08:30
cem kardeşim senin aylık gelirin ne kadar acaba yıllık 100 milyarı bu kadar küçük görüyorsun. o kadar kuvvetliysen yönetimde görmek isterim seni yerli abramovich var samsunda diye gururla bahsederim arkadaşlarıma :D

100 bin tl büyük olabilir ama bazı şeyler paradan önemlidir. üç kuruşun eksik olsun ama adamlığın sende kalsın ( Genel olarak Murat için demiyorum )  Bugün İbrahimoviç benim gözümde Totti'nin Lucarelli'nin Del Piero'nun tırnağı etmez . Çok kaliteli futbolcumu evet ama herşey para değil

eren55

ALLAH selamet versin Murat kardeşimize.

AntZ

Alıntı yapılan: Burak - 22 May 2011, 00:18:05
100 bin tl büyük olabilir ama bazı şeyler paradan önemlidir. üç kuruşun eksik olsun ama adamlığın sende kalsın ( Genel olarak Murat için demiyorum )  Bugün İbrahimoviç benim gözümde Totti'nin Lucarelli'nin Del Piero'nun tırnağı etmez . Çok kaliteli futbolcumu evet ama herşey para değil

Tamamda Burak'ım canavarım, o zaman şu sorunun cevabınıda vermek lazım;
Murat mı 100 bin lira için Samsunspor'u sattı, Samsunspor mu 100 bin lira için Murat'ı bıraktı?
Birazda görüşmedeki tavırlar önemli bu durumlarda...

Olağan şeyler bunlar, yönetimle futbolcular anlaşır ya da anlaşamaz, canı gönülden söylüyorum; Allah baktını, yolunu açık etsin bundan sonra. Adam gibi adamdır Murat.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Burak - 22 May 2011, 00:18:05
100 bin tl büyük olabilir ama bazı şeyler paradan önemlidir. üç kuruşun eksik olsun ama adamlığın sende kalsın ( Genel olarak Murat için demiyorum )  Bugün İbrahimoviç benim gözümde Totti'nin Lucarelli'nin Del Piero'nun tırnağı etmez . Çok kaliteli futbolcumu evet ama herşey para değil

2 şeyi hatırlatayım.
1- totti çocukluktan beri romalı del piero da juveli ama murat 3 sene evvel türkiyeye yeni ayak bastı. ayrıca totti ve del piero bu akımın son öenekleri 3. yü bulamazsın.
2- bu adamlar (futbolcu denen adam) max. 35 yaşına kadar top oynayacak. o günden sonra potansiyel işsiz. biz okula giderken o adamlar idman kovaladığı için tahsil sahibi değiller pek çoğunun sosyal anlamda ve hayat görüşü anlamında cahil olduklarını söyleyebilirz . ortalama ömürleri 65 sene dersek bu adam 20-35 yaş arası kazandığı parayı 30 seneye yayarak kullanmak zorunda eğer tv ye çıkıp saçmalamayacaksa. tabi sadece kendi değil çoluk çocuk ve süslenmeye alışmış hatunlarını da hesaba katmak lazım

eğer benim gibi babadan geliri ve ticari zekası yoksa bu adam 100 liranın hesabını yapma hakkı vardır kardeşim.

ayrıca takımın da bu topçuya ihtiyacı vardır.

supernatural_55

22 May 2011, 00:36:38 #103 Son düzenlenme: 22 May 2011, 00:43:52 supernatural_55
Allah yolunu açık etsin eğer anlaştıysa,herkes yatarken o çırpınıp didiniyordu unutmadım şahsen o günleri..Son zamanlarda ise birtakım sorunlar olduğu performansından belliydi,yolu açık olsun inşallah...

LisandroLopez

Benimde şahsi görüşüm o ki, Murat 3 sezondur sadece bu sezon bekleneni veremedi.Ondan önceki senelerde ligde kalma mücadelesi verdiğimizde ortasahada alternatifsiz bi oyuncumuzdu, sakatlanmadan terinin son damlasına kadar mücadele vermiş, adını Samsunspor ile bütünleştirmişti.Murat Yıldırım diyince akla Samsunspor gelir.
Samsun'lu olmamasına rağmen her zaman bi Samsunlu gibi yaşayıp, bir çok kez taraftarlar derneklerini ziyaret etmişti.Bazı maçlarda ki bu sene de dahil, sakat sakat forma giymişti.Oyunun iki yönünü oynayan Murat'ın süper ligde daha hazır hale gelerek daha iyi oyunlar izlettirebileceğini düşünüyordum.Ki hatta size şunu söyleyim,
Kemal gitse Murat kadar üzülmem.Çünkü Murat bizim her türlü halimizi görmüş yaşamış bizden biri olmuştur.Gidişine üzülürüm.Allah yolunu açık etsin.. Birşey olurda inşallah kalır..