Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

gitse bile kendine yazık eder murat ankaragücünde banko oynayabilirmi orasıda meçhul bkz.turgut doğan şahin

Tufan

garip bir takım oldu çıktı Ankaragücü orada Samsunspor'daki kariyerinin üstüne ne koyabilir ki Murat.
350 - 850 olayı doğruysa haklıdır gitmekte ama para hariç bir problem varsa ilginç bir tercih olur onun için.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: zenke - 21 May 2011, 00:54:16
benim kastettiğim hakettiği neyse ona yakın bir ücretle takımda tutulması gerektiğidir.

Tamamdır hocam o zaman ;) Bu dediğin cidden doğru yani yapılması gereken budur bencede...

çamot_55

ya hayret birşey.ankaragücü 850 vermiş yazıyor herkes. ankaragücü kendi futbolcularının parasını ödüyemiyor.bildiğim kadarı ile uğur uçar ve serdar fedarasyona başvuracaklardı eğer bu olay olursa 2 sini de biz alallım.bu ankara takımları bunu hep yapıyor.

cem 55

muratın gittigi haberleri gerçekse üzüldüm murattan bu sene fazla verim alamadık dogru ama ben muratın futbolu bilen orta sahada devamlı basan ilk sezon oynadıgı futbolla kendini geliştirebilecek en azından yedek olarak bize katkılar saglayabilecek bi oyuncu oldugu kanısındayım kadroda yer alsa isterse 70.dakika oyuna girse sırıtmayacak küsmeden formanın hakkını verecek bi çocuk sezon öncesi kampta kenidisiyle konuştugumuzda seneye sözleşmem bitiyo seneye süper ligde oynamak istitorum insallah samsunspor süper lige çıkar bende devam ederim diyodu fiyat konuları yazılmıs yazılanlar dogruysa arada bayagı fark var ama en azından bi orta nokta bulunabilirdi düşüncesindeyim hem muratın hemde yönetimin fedekarlık yapması gerekiyodu ama olmadı sanırım yazık hele bide muratla anlaşılmaz abdül gibi biriyle anlaşılırsa yönetimin samimiyetinden şüphe ederim

jean

Eskisine elveda gerisine merhaba gidene yalvarcak degiliz yolu acik olsun

özkan

21 May 2011, 10:31:48 #21 Son düzenlenme: 21 May 2011, 11:15:43 özkan17
La ne muratmış ya !

Süper Lig'e çıktık,neler gelecek neler..Murat bizi bankasyada kanser ediyo ki süper lig'de neler neler beceremez bu adam,keyfii oynuyo,iki pası adam gibi yapamıyo,giderse gitsin..Milletin bi bildiği var ki iplemediler Murat'ı.

Yönetimi eski yönetimlerle karıştırmayalım..Bi bildikleri vardır ki murat'la anlaşmadılar.

Akyol

Sabırlı olmak gerek arkadaşlar henüz kongre yapılmadı. Kongre yapılsın, teknik direktör belli olsun transferler netleşsin...

Murat Yıldırım sevdiğim bir oyuncuydu tıpkı Oktay gibi. Oktay'ın gitmesini anladım ama Murat'ı anlayamıyorum.

Burak

Enteresan bir karar Murat için eğer doğruysa Samsunspor'da 4.sezonunu geçirecekti oynama ihtimali daha yüksekti. Ankaragücü ortasahayı boşaltıp yer açmayacak Murat için ayrıca oynamadığın zaman taraftar desteğide alamayacaksın vefa duygusu da göremeyeceksin . Bazen anlamakta zorlanıyorum futbolcuları hemde futbol altyapısını Avrupa'da almış bir futbolcu kendisine emekleri için teşekkür ederiz yolu açık olsun

veis

çok etik bir davranışda bulunmamış ama ben şahsen üzülmedim keyfi bilir.

Serkan

Giden kendisi kaybeder, Ankaragücü için iyi bir yedek olur o kadro genişliğinde yer bulamaz; Birde gecekondu seni bu kadar sevmez Murat ;)

emre

hadi herşeyi anlasakta Ankaragücü'ne gitmek nasıl bir mantık? bizim için tercihi tartışılır ama kendisi için çok yanlış bir tercih.Bu taraftar verdiğin emek uğruna seni bağrına basar süper ligde olgunlaşman için.Ama Ankaragücü'nde çok fazla kredin olmayacaktır.hayırlısı olsun...

ugrass

murat yıldırım haklı adama bank asyada 170 milyara oynat süperligde 350 öner kim olsa kabul etmezdi.

Akyol

Ne kadar verilmesi gerekiyordu? Bu sene 170 bin mi aldı sadece? Yapmayın arkadaşlar akıl var izan var sen bu takımın beynisin şimdi git Ankara 19 Mayıs'ta yedek kulübesinde kös kös otur...

usare

Haber gazetesinde şöyle yazıyor, özet olarak. Murat'ın eniştesi bir an önce transferini halledelim demiş Murat'a. Gelecek olan yönetimle masaya oturmuşlar. 400 bin vewrmiş yönetim, o da 900 bin istemiş. Anlaşamamışlar. Eniştesinin isteğiyle Ankaragücüyle görüşmeye gitmişler. Onlarla anlaşmışlar. Para yazmıyo ama. Sadece ilginç olan şu. Menajeri Ümit Gürsoyun  bile haberi yokmuş. O da çok şaşırmış. Yazan bu.
Şahsi fikrim ise; Murat'ın ilk 2 senedeki gibi oynamadığı. 900 bin lira istemesi ynlıştı bence. Ya sen profesyonels adamsın düşünsene 900 bini hakedecek şekilde oynadın mı bu yıl. Bir de uzat sözleşmeni kardeşim, takır takır oyna topunu seneye de kalbur üstü klüpler gelsin istesin seni. Ankaragücü de ne. Seni bu kadar seven taraftarı, oynamadığın zaman bile bağrına basacak taraftarı bulman için başka klüpte 3 yıl daha uğraşman gerekecek. Napalım kimse Samsunspor dan büyük değil sonuçta. Yeni yönetim başlasın ne topçular gelecek inşallah. Seneye diyeceğiz ki: "Ya bizim Murat 18 e girememiş yine bu hafta. İyi topçuydu aslında geliştiremedi kendini". Nokta.