Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

şu seçim bir an önce olsun artık.kim gidecek,kim kalacak,kim gelecek falan belli olsun.her gün bir şeyler yazılıyor,çiziliyor.belirsizlik dönemi sona ersin bir an önce...

altunay

bence bu olay menajerden kaynaklı bişe araya ankaragücünü sokarak fiyat yükseltti

babasamsunlu

Şimdi çok şey yazasım geldi..
Ama sustum Hz. Mevlana'nın sözünden ötürü  
:-X :-X :-X :-X

Sercan

eren55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 May 2011, 16:24:09
Şimdi çok şey yazasım geldi..
Ama sustum Hz. Mevlana'nın sözünden ötürü  
:-X :-X :-X :-X

Dilimin ucundaydı ama şu yorumun üstüne susuyorum;lakin hakketmiyor da değil laf işitmeyi.En azından yalnız değilmişim.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: eren55 - 22 May 2011, 16:39:00

Dilimin ucundaydı ama şu yorumun üstüne susuyorum;lakin hakketmiyor da değil laf işitmeyi.En azından yalnız değilmişim.

Sen beni yalnış anlamışsın kardeşim.. ;)

eren55

diver55

Kesinlikle kalması gereken, işine odaklı, örnek bir profesyonel. Hem de genç yaşına rağmen. Herşeyi oynadığı futbolla da değerlendirmemek lazım. Murat gibi futbolcular kalırsa, alt yapıda yetişen ve büyüklerini izleyerek büyüyen geleceğin Samsunspor kadrosu da, o ve onun gibi futbolcuları örnek alacaktır. Kaldı ki karakerini de futbolu ile destekleyen bir oyuncu. Sadece Mrat değil, Ertuğrul Sağlam'ı düşünelim, beyefendiliği ve profesyonelliği ile hakemlerin bile saygı duyduğu bir futbolcu idi ve hala öyle, hepimizde olumlu izler bırakmış. Örnekler artırılabilir. Sonuçta bir insanı kaybetmek çok çok kolay olmasına rağmen, kazanmak o kadar zor. İnşallah yöneticiler de böyle bakarlar ve kadromuzdaki örnek sayılabliecek tüm değerlerimizi kadromuzda tutarak geleceğin yıldızlarını da eski günlerde olduğu gibi Samsunspor'da yetiştiririz.   

eren55

Alıntı yapılan: diver55 - 22 May 2011, 19:31:24
Kesinlikle kalması gereken, işine odaklı, örnek bir profesyonel. Hem de genç yaşına rağmen. Herşeyi oynadığı futbolla da değerlendirmemek lazım. Murat gibi futbolcular kalırsa, alt yapıda yetişen ve büyüklerini izleyerek büyüyen geleceğin Samsunspor kadrosu da, o ve onun gibi futbolcuları örnek alacaktır. Kaldı ki karakerini de futbolu ile destekleyen bir oyuncu. Sadece Mrat değil, Ertuğrul Sağlam'ı düşünelim, beyefendiliği ve profesyonelliği ile hakemlerin bile saygı duyduğu bir futbolcu idi ve hala öyle, hepimizde olumlu izler bırakmış. Örnekler artırılabilir. Sonuçta bir insanı kaybetmek çok çok kolay olmasına rağmen, kazanmak o kadar zor. İnşallah yöneticiler de böyle bakarlar ve kadromuzdaki örnek sayılabliecek tüm değerlerimizi kadromuzda tutarak geleceğin yıldızlarını da eski günlerde olduğu gibi Samsunspor'da yetiştiririz.   

Bence fazla profesyonel.

özkan

Menajeri ankaragücü sportif direktöründen kazık yemediyse,doğal olarakda murat geri dönmek zorunda kalmadıysa ben hiç bişey bilmiyorum..ufak bir komisyondan oldu muratın menajeri  :D

deli 55

murat çok sevdiğim bir futbolcu ama giderse de yolu açık olsun.fakat ne olursa olsun kalmasından yanayım.umarım samsunda çok daha güzel günlerimiz olur

mehmet yılmaz

Müstakbel yönetim, Murat ile kesin olark anlaşmaya varmıştır.
Murat hiç görüşmediği Ankaragücü'nde değil yine Samsunspor'umuzda olacak!

Murat kardesime ve Samsunspor'umuza hayırlı olsun.  >l< >l< >l<

berusa55

Süper haber. İlk transferimiz -iç transfer de olsa- hayırlı olsun  >l< >l<

yirmiuc

Alıntı yapılan: samsuni - 24 May 2011, 21:36:03
Müstakbel yönetim, Murat ile kesin olark anlaşmaya varmıştır.
Murat hiç görüşmediği Ankaragücü'nde değil yine Samsunspor'umuzda olacak!

Murat kardesime ve Samsunspor'umuza hayırlı olsun.  >l< >l< >l<

Hayırlı olsun.
Üstad kaç sene için anlaşmışlar?

ahmetsefa55

guzel haber kadroya yenı katılan futbolcuların burda bır takım oldugunu gormelerı lazımdı.bunun ıcınde herkesın de bıldıgı ve ıstedıgı 8-9 futbolcunun takımda kalması gerekıyodu.muratta bunlardan bırıydı.hayırlı olsun.ınsallah daha guzel bır performans ızlerız kendısınden. >l<