Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

ugrass

20 May 2011, 23:00:19 Son düzenlenme: 24 May 2011, 21:36:27 samsuni
 ankara_gucu murat yıldırım hayırlı olsun.

s_uzunkaya

murat bencede hayırlı olsun.  beceremez abi o çocuk süperligde. nedense hep top ayağındayken top kocaman gözüküyo du bana  :D. fiziği kaldırmaz süper ligi.

engin55

Alıntı yapılan: farUqras - 20 May 2011, 23:00:19
ankara_gucu murat yıldırım hayırlı olsun.

Acaba samsunspor da olmayıp ta ankaragücün de olan ne varda gitti. Parayı mı beğenmedi. Gidişine ne üzüldüm ne sevindim. hayırlısı olsun

altunay

halk gazetesinde yıllık 350 bin teklif ettikleri muratında 850 bin istediği yazıyo anlasma sağlanamayınca ankaragücüyle ön anlaşma yapmış

twitter

kafasında bir şeyler kurduğu zaten belliydi 2. devre yokları oynadı

Ollivanders

850 bin TL etmezsin Murat . Kusura bakma ama Yolun açık olsun.

oguz_5528

King Of The North

Oktay Delibaltayı geri alabilsek keşke Gençlerbirliğinden. Murat da efendi ve kaliteli bir orta saha ama bu sene çok verimli olamadı nedense.

Gökberk55

850 bin mi yok artık o kadar veren maldır sana ;D

kamuri

bencede ya 850 bin çok para murat için yok artık

ngonge

Murat için 350 bin az, 850 bin çok.

Süper ligde direk oynayacak oyuncular 400-600.000 alması gerekir.

Adamın bonservisi de olmayınca kulüpler yüksek maaş teklif ediyor, yapacak bir şey yok, bu zamana kadar sözleşme yenilemeyenler sorumludur bundan.

55.hakan

350.000 de az geldi bana bu sene ne kadara oynuyordu ki acaba?Süper ligde oynarken biraz fiyatının artması normal.

zenke

yıldız alacam para sorun değil deyip muratla anlaşamamak komik olur. öyle ya da böyle murat kadroda olması gereken bir isim inşallah gitmemiştir.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: zenke - 21 May 2011, 00:08:16
yıldız alacam para sorun değil deyip muratla anlaşamamak komik olur. öyle ya da böyle murat kadroda olması gereken bir isim inşallah gitmemiştir.

Para sorun değil diyede her isteyene istediğide verilmezki.850 çok cidden Murat'a anlaşamamaları doğal pek komik sayılmaz bence yani ;)

zenke

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 21 May 2011, 00:10:39
Para sorun değil diyede her isteyene istediğide verilmezki.850 çok cidden Murat'a anlaşamamaları doğal pek komik sayılmaz bence yani ;)

850 haberi menajerlerin fiyat yükseltme çabaları olabilir. elbette 850 yüksek bir rakam o fiyata imzalanmasını istemem. ayrıca a.gücü daha eldeki futbolculara parasını veremezken böylesine yüksek bir ücret vereceğini sanmıyorum. benim kastettiğim hakettiği neyse ona yakın bir ücretle takımda tutulması gerektiğidir.