Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

ngonge

Kalmasına çok sevindim, bu bize ders olsun kontratlar son dakikaya bırakılmasın.

engin55

Bu gün ankarada toplantı yapılcaktı ordan çıkan karar mı? Birde öbür futbolcularla da görüşülecekti onlar ne oldu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 24 May 2011, 21:38:15
Hayırlı olsun.
Üstad kaç sene için anlaşmışlar?

ayrıntısını bilmiyorum ama anlaşılmış kesin olarak.

Uğur Yıldız

şimdi murata sallayanlar ne dicek çok merak ediyom  :o

Turuncu

Murat inşallah ilk geldiği gibi mücadeleci ve hırslı oynamaya devam eder.İdmanlarda az şut çalış abi yaa :) Murat'ın yanına topla oyunu okuyan ofansif ortasaha almamız lazım. Cernat :)

GençKozluklu

Hayırlı olsun. Murat'ı kaçırmamak bu yönetimin sözlerinin dikkate alınmasının güzel bir örneği. Kalması gereken oyunculardan biriydi. İy ibir iç transfer. Devamı da gelecektir.

Daha nice güzel haberlerin başlangıcı olması dileğiyle

Gorkem

takımımızda kalmasına çok sevindim.

maviay55

güzel haber hayırlı olsun tüm camia ya ve bizlere..  >l< >l<

davidsavage

Acaba  diğer oyunculardan haber var mı ?
,

Kaya

Sonunda olması gereken oldu..Hayırlı uğurlu olsun. samsunspor_x

##kdc##

25 May 2011, 04:26:55 #145 Son düzenlenme: 25 May 2011, 04:41:25 Cüneyt
haberi yeni okudum, gitti haberlerine gerçekten çok üzülmüştüm, inş hem kendi hem de Samsunsporumuz için hayırlısı olur. turuncu&seydo orta sahaya muratıda yazın ona göre transfer çalışmalarına devam edin :P

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 24 May 2011, 21:36:03
Müstakbel yönetim, Murat ile kesin olark anlaşmaya varmıştır.
Murat hiç görüşmediği Ankaragücü'nde değil yine Samsunspor'umuzda olacak!

Murat kardesime ve Samsunspor'umuza hayırlı olsun.  >l< >l< >l<

geçen yıl çanakkale deplasmanından dönerken konuşmuştuk ta o zaman demişti,ben samsunsporu seviyorum eğer süper lige çıkarsak önümüzdeki yıl samsunsporda kalırım diye,sözünü tuttu kerata,

kişiliğini ve futbolunu beğendiğim bir kardeşimiz takım içinde futbolu ile birlikte efendiliği ile bu takımın lideri olarak  uzun yıllar bu takıma hizmet edebilecek bir değer....

samsunsporumuza hayırlısı olsun

celebi

Ahmeti

samet_55