Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

diver55

Belki alakasız denecek belki de tepki gösterenler olacak ama ben bu başlık altında bir özeleştiriyi paylaşmak istiyorum. Bilgi günümüzde insanlar için en önemli hazinedir çağımızın adı bile bilgi çağı. Ama bilgiyi kullanamaz ya da yanlış kullanır ya da yanlış bilgiyi kullanır isek bu defa bilgi sandığımız şey bize zarar verir ki çağımızda müthiş de bilgi kirliliği de mevcut.
Değerli arkadaşlar olaylara sığ bakmamak gerekir. Zaten toplum olarak çok çabuk unutuyor ve silebiliyoruz. Bari yeni genç neslimiz birazcık daha düşünüp, araştırıp, tartıp, öğrenip konuşmalı, davranmalı ki ülkemiz, insanlarımız daha ileri gitsin. Okuyorum, lan lunla başlayıp bir kalemde silip atan üç kuruş paraya sattı gibi cümleler. Bahse konu kişi Murat YILDIRIM. Daha yaşı 20-22 pırıl pırıl öncelikle bir TÜRK sporcusu... Samsunspor'a katkısı çok çok büyük, onu izlerken hepimiz ruhu ve kalbiyle oynadığını biliyorken, nasıl bir kalemde silebiliyoruz? Murat tabiki parasını da geleceğini de düşünecek. Murat sadece bir örnek, bu sitede bazı yorumları okuyorken genelde çok üzülüyorum. Örneğin Dilaver ilk trasfer edildiğinde yakıştırmalar ve benzetmeler yapılmıştı yine lan lunla başlayan cümlelerle, esef duymuştum. Ama Dilaver şimdi sahalarda harikalar yaratıyor, onun attığı gollerle belki de bu cümleleri yazanlar tribünlerde sevinçten ağlamıştır, acaba hiç yüzümüz kızardı mı?Ordu deplasmanında tribünde bazı kardeşlerimiz Rizede stadı yaktık 10 bin lira ceza aldık, burda da   bir şeyolmaz deyip sürekli Ordu taraftarı ile atışıyorlardı. Üzgünüm ama burada yorum yapan herkes de, tribünlerde yer alan tüm taraftarımızın da kendini eğitmesi ve geliştirmesi gerektiğine inanıyorum. Bizim kültürümüzde ahde vefa diye  asil bir duygu vardır. İçtiğimiz bir bardak suyun, yediğimiz bir lokma ekmeğin hatırını hakkını düşünen bir toplumuz. O halde  3 yıl bu kulübe emek veren bir genci bu kadar kolay eleştirmemeliyiz. Bu diğer tüm futbolcular için de geçerlidir. Önce saygı duymalıyız, saygınlık arkasından gelir. Burada yorum yapan ve ortak paydası Samsunspor'un daha ileri gitmesi olan ve her yaştan insanın bulunduğu bu güzel forum sitesinde,herkesin yorumlarını düşüncelerini, cümlelerini 2 kez 3 kez düşünüp güzel güzel yazması, bu arada bizi bir arada tutan en önemli değerlerimizin başında olan güzel TÜRKÇE mizi de koruyup kollayarak yazmaya söylemeye gayret göstermelidir. Herşey gayretle başlar ve eğitimin yaşı yoktur. Samsunsporun başarısı için Murat gibi oyuncuların kalması gerektiği, bir çok iyi futbolcunun gelmesi gerektiği, iyi bir yönetimin görevde olması gerektiği gibi bilinçli bilgili, kendine güvenen,birlik ve beraberlik içerisinde olan güçlü bir taraftar topluluğuna da o kadar ihtiyaç vardır. Uzattığımı biliyorum ama lütfen daha fazla saygınlık için daha fazla saygı, tahammül ve olgunluk gösterelim, burada isimler önemli değil Samsunspor'u, onun için kalbi atan herkesin üzerine düşen görevi en iyi yapamsı ile iyi yerlere getireceğiz, bu unutulmamalı, sürçi lisan ettiysek affola.Saygı ve sevgilerimle.

ChucKeR

hep böyle uzat ki birilerinin dikkatini çeksin.
adnan güngörü turgut doğanı seviyorum takımda görmek isterim yazdığımda laf yemem belki artık.
samsunsporluluğumu sınamaya kalkmaz birileri.

Sioux

Adnan Güngör'le Murat Yıldırım'ı karıştırmak elmayla armudu karıştırmaya benzer.
Samsunspor'da kaptanlığa kadar yükselmiş, Samsunspor'un altyapısında yetişmiş birisini Trabzonspor'a gidip de "hayallerimin takımına geldim" deme şansı yoktur, o profesyonellik değil terbiyesizliktir; Samsunspor değerlerini ayaklar altına almaktır! Murat ise Samsunspor'a layıkıyla hizmet etmiştir ve istediği yere gidebilir.

Adnan'ı hoşgören adamın Samsunsporluluğu da her türlü tartışılır!

LisandroLopez

Alıntı yapılan: ChucKeR - 22 May 2011, 01:31:56
hep böyle uzat ki birilerinin dikkatini çeksin.
adnan güngörü turgut doğanı seviyorum takımda görmek isterim yazdığımda laf yemem belki artık.
samsunsporluluğumu sınamaya kalkmaz birileri.

Turgut Doğan tamam da, Adnan o malüm takıma ''hayallerimin takımı'' dedikten sonra bu takımda yeri yok.

SametYılmaz55

22 May 2011, 07:09:37 #109 Son düzenlenme: 22 May 2011, 07:14:04 SametYýlmaz55
ya arkadaşlar hadi Ahmet Şahin taraftara hareket yaptı kızdık ki bende dahildim buna,kemale kızdık vs. ama bu murat ne yaptı da bu kadar acımasız olabiliyorsunuz.aldığı paranın hakkını mı vermedi,yada taraftara bir saygısızlık mı yaptı,sahada eski ruhsuzlar gibi mi dolaştı??hayır hiç birini yapmadı.aldığı paranın hakkını sonuna kadar verdi.son sene performansı düştü ama bunda hocanın payı çok büyüktü. profesyonel bir topçu yani.kim fazla verirse ona gidecek.sonuçta bir çok insan parasını beğenmeyip işini değiştirebiliyor birde buradan bakmak lazım konuya.vefa vefa diyoruz da murat bu zamana kadar hep  vefalı olan taraftı şimdi vefa sırası yönetime geldi.bakalım orta yolu bulup anlaşacaklar mı yoksa 100 bin tl için takımı bıraktı deyip bu zamana kadar canla başla oynayan murat'ı ateşe mi atacaklar çok merak ediyorum...

GençKozluklu

Murat Yıldırım karakter olarak ta çok beyefendi bir oyuncu. Ayrılırsa hayırlı olsun ve emekleri için teşekkür etmek gerek. Bu yıl biraz performansı düştüyse bunda oyun sisteminin de etkisi var. Şahsi kanaatim Murat gibi geleceği olan ve SAMSUNSPOR u da seven bir oyuncunun hemen burakılmaması yönündedir.

Umarım Murat ve Samsunspor için en hayırlı karar olur. ben Murat Yıldırım'ı hep takdirle anacağım. iyi takım kurma iddiasında yönetimin bana göre murat'ı bu kadar kolay göndermemesi gerekir.

Saygılarımla

Ahmeti

22 May 2011, 09:19:16 #111 Son düzenlenme: 22 May 2011, 09:32:17 AHMETÝ*55*
SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz ile birebir görüştüklerini ve şu anda Murat'la birlikte Hollanda'da olduklarını belirten Gürsoy,ben ve Murat,Kazım başkana pazartesi gününe kadar bekleyeceğimize söz verdik. Bu sözümüzün arkasındayız. Samsunspor'un teklif ettiği parayla bizim istediğimiz rakam arasında büyük bir uçurum yok. Pazartesi günü yapacağımız görüşmede her iki tarafın menfaatine bir sonuç çıkarsa,samsunspor'la yeniden sözleşme imzalayacağız. Aksi durumda,salı gününden itibaren diğer teklifleri değerlendireceğiz dedi.

kaynak :Haber gazetesi

Gorkem

severdim murat yıldırımı,keşke gitmeseydi.

55.hakan

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 22 May 2011, 09:19:16
SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Samsunspor başkanı Kazım Yılmaz ile birebir görüştüklerini ve şu anda Murat'la birlikte Hollanda'da olduklarını belirten Gürsoy,ben ve Murat,Kazım başkana pazartesi gününe kadar bekleyeceğimize söz verdik. Bu sözümüzün arkasındayız. Samsunspor'un teklif ettiği parayla bizim istediğimiz rakam arasında büyük bir uçurum yok. Pazartesi günü yapacağımız görüşmede her iki tarafın menfaatine bir sonuç çıkarsa,samsunspor'la yeniden sözleşme imzalayacağız. Aksi durumda,salı gününden itibaren diğer teklifleri değerlendireceğiz dedi.

kaynak :Haber gazetesi

Murat'ın Ankaragücü olayı doğru değil o zaman diyebilir miyiz?

Forvetim

habere göre a.g ile kesin anlaşma yok bu durumda, bizden biri olan Muratı kaybetmemek lazım. yönetim para sorun değil diyordu, o zaman superligdeki oyuncu rakamlarına yaklaşsınlar ki anlaşma sağlansın. yerine alacakları oyuncuya kaç para vereceklerini sanıyorlar bedava mı gelecek, eldekini tutmak lazım ve tutulması gereken bir oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz.

Sonuna Kadar 55

gider gitsin kalan kalır hayırlı olur iki taraflı önemli olan mefaalet

GurbetciFanatik

Samsun sevgisi ağır bastı
22 Mayıs 2011 / 15:08
Samsunspor Başkan Adayı Kazım Yılmaz yönetimiyle yapılan ilk görüşmeden tatmin olmayan daha sonra Ankaragücü ile prensipte anlaşan Murat Yıldırım, geri dönüyor.
Yeni oluşumun ısrarcı çağırısına yanıt veren Murat Yıldırım ile dün yapılan ikinci görüşme olumlu sonuçlandı. Başarılı orta saha oyuncusunun yeni sezonda da Samsunspor'da kalacağı öğrenildi.

Ne simdi kalidmi gittimi kafam karisti ??????

55.hakan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 22 May 2011, 15:17:12
Samsun sevgisi ağır bastı
22 Mayıs 2011 / 15:08
Samsunspor Başkan Adayı Kazım Yılmaz yönetimiyle yapılan ilk görüşmeden tatmin olmayan daha sonra Ankaragücü ile prensipte anlaşan Murat Yıldırım, geri dönüyor.
Yeni oluşumun ısrarcı çağırısına yanıt veren Murat Yıldırım ile dün yapılan ikinci görüşme olumlu sonuçlandı. Başarılı orta saha oyuncusunun yeni sezonda da Samsunspor'da kalacağı öğrenildi.

Ne simdi kalidmi gittimi kafam karisti ??????
Murat geri döndü  8) >l<

cembaba

Murat'ın geri dönmesine sevindim. Gerekli bir oyuncu bana kalırsa...

maviay55

Alıntı yapılan: maviay55 - 22 May 2011, 00:44:03
hollanda dan bi arkadaşı olduğuna beni inandıran biriyle konustum face ten yok öle bişe dedi sadece samsunspor la görüştü dedi

;) :) dün söyledim ama inanmadı galiba kimse