Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

05 May 2011, 18:27:22 #60 Son düzenlenme: 05 May 2011, 19:18:46 6 Ertuðrul Saðlam
Arkadaşlar şu yav...a atacağınız mail'lere Sayın diye başlamayın.
Saygı gösterilmeyi hak ediyormuda sayın diyorsunuz?

erdem

la pali,samsunsporun adını ağzına alma     1dk!!!

deli 55

kabacevizli55

:D :D :D  61.dk desteğimiz ağır gelmiş sinderememiş ağlıçak gibi duruyodu videoda siz abisiniz biz babayız her yerde her zaman babanın sözü geçer

veis

şiiişt  serdar bali.şampiyonlugumuzdan okadar etkilenmişe benziyorsunuz ki şuur kaybına yol açmış sizde.hatda sınırlarınızı zorlayarak sizin bizim abimiz oldugunuzu ima etme cüretinde bulunmuşsunuz.aslında çok alınmamak lazım yorumunuza çünkü kaale aldıgımız veya deger verdigimiz bir insan olmadıgınız için yorumsuz kalmakda vardı ama siz kendiniz bu mesnetsiz açıklamayı yaptınız.çalıştıgınız kurumu yok sayarak kendi kapasitenizi yansıtmış ve dar bakışla bakmışsınız olaya.ama merak etdigim bir konu var.gerçekden mutlu oldunuzmu.o dar düşüncenizi taşıyan beyniniz ve kafanız huzurlumu.seneye süperligde olmamız sizi üzmüş ama merak etmeyin GELİYORUZ.senin dar ve kıt düşüncelerine pek takılmadan yolumuza devam ediyoruz.çünkü biz BÜYÜKŞEHİRİZ.buda sana kapak olsun.

Burak

Melih Gümüşbıçak ' a mail atmak lazım o programın sunucusu o dile getirir bence. Serdar Bali'ye bir sürü mail attığımızı bilmeli

ali ihsan

Goduğumun domuşuğu ... Acun'a söyleyin bu lavuğu Survivor'a alsın,Nihat Doğan'la iyi anlaşır bu ...Dipten dolma yavşak ...

Ayberk

Sayın Bali, 2 Mayıs tarihinde yayınlanan ve yorumcu olarak katıldığınız 6 PAS programında, SAMSUNSPORUMUZ ile ilgili sarf ettiğiniz sözler son derece yakışıksızdır. Bu konuda Samsun şehri ve Samsunspor camiası sizden özür beklemektedir.Öncelikle şunun bilinmesini isteriz ki, "ABİLİK, ABLALIK, BABALIK, KARDEŞLİK" gibi tanımlar aile ilişkilerinde geçerlidir. Futbol takımları arasında böyle bir bağ olmadığını düşünüyoruz. Kaldı ki SAMSUNSPOR KULÜBÜ mazisi olan bir kulüptür, "abisi" olarak tanımladığınız kulüpten de daha eskidir, Trabzonspor yokken, Samsunspor vardı. Ne yani, biz de Trabzonspor'un abisiyiz mi diyelim şimdi? Hoşunuza gider miydi? Lütfen -eğer olabiliyorsanız- objektif olun, bu soruya cevap verin, bundan sonra da lütfen ona göre yorum yapınız. Şunu da belirtmekte fayda var; sporun asıl öğesi "SAYGIDIR, RAKİBE SAYGI." Bu çerçeveden bakacak olursak, bugün kurulmuş bir köy takımına dahi saygı duyulmalıdır ki, o takımdan da saygıyla karşılık alınabilsin! Hal böyleyken, 1965'te profesyonel liglere adım atmış, kuruluşu 1927'lere dayanan ŞANLI SAMSUNSPOR KULÜBÜ'NE karşı böyle bir söylem ve tavır ne kadar mantıklıdır, sizin yorumunuza bırakıyorum. Bütün bunların da ışığında abilik veyahut büyüklük taslamakla bir yerlere varılamayacağı aşikardır. Bu tip iki şehir arasındaki ilişkileri de gerebilecek söylemlerden uzak durmanızı umuyoruz bundan sonraki açıklamalarınızda.

Saygılarımla,

SAMSUNSPOR TARAFTARI; İBRAHİM AYBERK YELKEN

Stoper

Bu Serdar Bali'nin Meltem Tv de programı var. 2-3 defa izleme şansım olmuştu. Gece 11-12 gibi başlıyor. Bir programında , biz bu ülkenin çimentosuyuz,biz diğer şehirler gibi değiliz,biz imparatoluk şehiriyiz,Kanuninin torunlarıyız falan demişti.. Bu adamı izleyen Trabzonluların kendilerini 81 ilden üstün görme psikoloji içinde olması gayet normal...

Bir programında da şöyle bir e mail gelmişti;Serdar abi Anadolu birligi sağlanması lazım,Samsun'da bile koro halinde Trabzona sövüyorlar.. Serdar'ın verdigi cevap,Samsunlular ezelden beri Trabzona söver,neyseki son yıllarda biraz karadeniz birligi sağlandı.

Bir programında da,zamanında Trabzonlu kadınlar için oro.. diye bir yazar için,onun yazdıgı gazeteyi almayın, o kişi Trabzonlu kadınlar için orroo.. dedi,sakın gazetesini almayın demişti... Canlı yayında oorr kelimesini kullanmıştı. Bir anda programı sunan kişi afallamıştı. Kumaşı,kalitesi belli bu Serdar'ın. Rahatsız,hasta ruhlu birisi işte !!

red_white

arkadaşlar yayın yaptığı kanalada mail atsakta şunu programda özür diletsek yada kovdurtsak

furkan5534

Bu adamı cogaltırım  >:( >:( >:( abilerin düdüklerin senı serfsz!!!!

Shane_Falco

Alıntı yapılan: furkan5534 - 05 May 2011, 21:32:33
Bu adamı cogaltırım  >:( >:( >:( abilerin düdüklerin senı serfsz!!!!

O bir adam değilki :@

ahmetsahin

05 May 2011, 23:03:14 #72 Son düzenlenme: 05 May 2011, 23:06:22 samsuni
 :-X

epçeli köylü

Şizofren heralde.Allah şifasını versin.Acıdım keresteye.

Tufan

utanmaz birde cevap atmış iyice kıvırmış
serdar@serdarbali.com bu maili aktif olarak kullanıyor

Alıntısevgili tufan
şehirleri birbiriyle yarıştırmak dogru eğil. hepimiz aynı güneşe bakan vatanını seven insanlarız. yazınızda kendiniz sıktıgınız belli o yüzden teşekkür edrim. inan benim söylediğim de kötü bir şey yok. asla küçümseme değil."ABİ" kelimesi çok degerlidir. aynı anneden dogma kardeş kelimesini trabzon samsun için kullandım diye bana kızıyorsan vallahi üzülürüm. madem 6 pas ta konuştuguma kızıyorsun sadece bir karadeniz takımı  yetmez orduyu da bekliyoruz kelimesini niye duymuyorsun. bu konuda daha çok şey yazarım ama karşılıklı sataşma yapmak istiyorumbenim samimiyetime güvenmeni isterim. sen bebim çocugumla yaşıtsın sanıyorum. 55 yaşında ki bir büyügün olarak sana cevap yazıyorum. samimiyetime inan. beni biraz araştırırsan kimseden çekinmeden söyledigimin ne oldugunu anlatır ve arkasında dururum.
                                            sevgiler
                                        serdar bali