Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

fındık

Beste yapalım maçta söyleyelim mesela : SAMSUNLA uğraşmak senin neyine ulan i   e  serdar pali Senden büyük kölesi var şerefsizsin serdar pali
not: beste değiştirilmiştir

babasamsunlu

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 05 May 2011, 14:48:33
Öyle de abi bu konuşma özürlüye sayın desen ne demesen ne ona bile dikkat etmez bu Türkçe özürlü..

:):) azıcık insanlık öğrensin da bu dallama kardeşim :):)
Bunlara bizden başkası öğretmez insan olmayı :):)

veis

bu adamda suç yok ki.suç bizi 61.dakikada durduran zihniyetde.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: veis - 05 May 2011, 15:04:42
bu adamda suç yok ki.suç bizi 61.dakikada durduran zihniyetde.

ahan bi taş da bizim kafamıza geldi :):):):)

çılgın55

ben de attım ama bu adama küfür etmeden bişeyler göndermek mümkün değil ki ya

sadece55

Daha güzel bir iletişim yolu buldum

İletişim

Cep Tel: + 9 0 532 3148513
E-mail: serdar@serdarbali.com

deli 55

deli 55

direk kendisi çıkıyor.ben görüştüm kendisiyle :D

berusa55

O hat kapanır yakındır...  :D

FaTiH_HaN

AlıntıSayın serdar pali;

show tv de yapmış olduğunuz programda Samsunspor hakkında sarfettiğiniz cümleler çok yakışıksızdır. sana sövecektim bu mailde ama sövülecek kadar bile adam değilsin. seni o programa spor yorumcusu diye çıkaranların akıllarını seveyim, senide seveyim.

Fatih Gılan

Musti

Showtv internet sayfasında 6pas programına ulaşabileceğim bir mail yok fakat forumları var. Ve buradan 6Pas forumunda yeni bir başlık açtım ve hassasiyetimi dile getirdim. Şu an başlığın onaylanmasını bekliyorum. Onaylandığı takdirde sizlerin Serdar Bali'ye olan tepki maillerinizin de bir kısmını yollamak istiyorum müsaade ederseniz.

Benim tepki mailim:
AlıntıÖncelikle iyi yayınlar diliyorum.

6 Pas program tanıtımı videosunda da belirttiğiniz gibi "Tarafsız, Kavgasız, Seviyeli, Saygın Konuklar ve Objektif Yorumlar" ilkeleriyle yayın yapan bir program olarak, 02/05/2011 tarihli yayınınızda konuğunuz Serdar Bali'nin Samsunspor hakkında yapmış olduğu "önce abileri kabul etmek lazım, abiliği. sonra kardeşlere yardım edilir" sözleri biz Samsunspor taraftarlarını derinden üzmüştür. "Abilik" lafları çok manidardır ve ne kastedildiği aşikardır.

Samsunspor köklü tarihi ve armasında taşıdığı Atatürk ile her zaman dik durmasını bilmiş kimseye boyun eğmemiş bir kulüptür. Ne geçmişte bu böyle olmuştur, ne de gelecekte böyle olacaktır.

Serdar Bali'nin taraflığı ve subjektif yorumları Samsunspor taraftarları olarak  6Pas izleyicilerini üzmüştür. Bu bağlamda Serdar Bali'yi yorumlarından dolayı kınıyoruz. Siz program yapımcılarını da yukarda bahsedilen ilkeleriniz doğrultusunda konuklarınızı seçmeyi veya bu ilkeler doğrultusunda yorum yapılmasını sağlamanızı rica ediyorum.

Saygılarımla. İyi yayınlar.

Dartagnan

maili yazmadan önce iyiki videoyu  izlememişim yoksa bulmustum belayı ...

Gökberk55

ana avrat söven mailimi yollamış bulunuyorum bu adama başka türlü bişe söylenemezdi...

veis

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 May 2011, 15:06:26
ahan bi taş da bizim kafamıza geldi :):):):)

yook siz degilde ciddi manada biz susturuldukça bunlar azıyor.içimizi döke döke sövsek de olmuyor ki.en nihayetinde aramızda aslanlar gibi trabzonlularda var ve susmak gerekiyor bazen.

deli 55

serdar balinin cep no:0532 314 85 13
arayın içinizi boşaltın :D