Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

jorgensen55

04 May 2011, 23:38:05 Son düzenlenme: 05 May 2011, 15:07:05 samsuni
Ulan bir trapsonlu da beni şaşırtsın bi tanesı de adam olsun. Pazar gecesi show twde  yayınlanan 6pas programında serdar bali denen karaktersiz SAMSUNSPOR lige çıktı ne dıyosunuz lafına klasik yobaz trapson agzıyla "once abilerini tanıcaklar bıze kafa tutmucaklar" demezmi. Bunların hepsı aynı dagda yasayanı da aynı tv de program yapanı da . Yobazlık denen şey bu olsa gerek. Trapsonu sewmek ıcın yarım neden gösterın bana desem kımse cewap weremez sanırım , gel de sew bunları gel de dost ol.İnadına anti61 sonuna kadar...
Bu arada bu yobaza maılde attım ısteyen arkadaslar olursa maıl adresı de bu belırtmeden gecemedım.saygılar... bu konusmayı ızlemek ısteyenler ıcın:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show&seekTime=02-05-2011%2003:37
sbali@stargazete.com

kaptan 55

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 04 May 2011, 23:38:05
Ulan bir trapsonlu da beni şaşırtsın bi tanesı de adam olsun. Pazar gecesi show twde  yayınlanan 6pas programında serdar bali denen karaktersiz SAMSUNSPOR lige çıktı ne dıyosunuz lafına klasik yobaz trapson agzıyla "once abilerini tanıcaklar bıze kafa tutmucaklar" demezmi. Bunların hepsı aynı dagda yasayanı da aynı tv de program yapanı da . Yobazlık denen şey bu olsa gerek. Trapsonu sewmek ıcın yarım neden gösterın bana desem kımse cewap weremez sanırım , gel de sew bunları gel de dost ol.İnadına anti61 sonuna kadar...
Bu arada bu yobaza maılde attım ısteyen arkadaslar olursa maıl adresı de bu belırtmeden gecemedım.saygılar... bu konusmayı ızlemek ısteyenler ıcın:
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show&seekTime=02-05-2011%2003:37
sbali@stargazete.com

beyler lütfen gerekli tepkiyi verelim,herkes e-mail'ini atsın.

mehmet yılmaz

2005-06 sezonunda Trabzon'da oynadığımız maçın Li Tv'deki yorumcusu bu Serar Pali denilen garip adamdı.
İlk devre boyunca "bizimkiler iyi oynuyor, topun bizde kalması lazım" türünden cümleler kurmuştu. Bu kadar zavallı, aciz, koca kafalı bir adam işte. Devre arası ikaz etmişlerdi sanırım, daha yuvarlak cümleler kurmuştu.

Mail adresi doğrudur sanırım, küfür, hakaret, tehdit gibi suç olabilecek şeylerden kaçınarak gerekli tepkileri verelim.

Sioux

Alıntı6 pas programında Samsunspor'umuzla ilgili olarak söylediğin çocukça ifadeleri esefle kınıyorum.
Senin gibiler yüzünden bu şehirdeki trabzonspor nefreti artıyor. Samsunspor, Süper Ligin ilk karadeniz takımı olmayı başarmış, Türk futbolunun en büyük markalarından biridir.
kimsenin büyüklüğüne(!) ihtiyacı yoktur.
illa da büyüklük yapacaksa birisi, abilik değil de pekala ablalık yapabilir.
samsunspor hakkında yorum yapma, fikirlerini kendine sakla.

özkan

Forvetim

güzel bi yazı yolladım tabi anlarsa, pek tahmin etmiyorum ya, at gözlüğü takmış bunlar basmaz kafası, insanlıktan nasibini almamış topluluklar

kuzey55

tv ekranlarında Türkçe konuşmaktan aciz bir insan.bu gibi görgüsüzleri nasıl yorumcu yaparlar anlamak güç

cembaba

AlıntıSayın Serdar Bali

6 Pas programında, Samsunspor ile ilgili söyledikleriniz gerçekten çok acı. Ağabeylik olmak ne demektir? Ne anlamda söylediniz? Tamam Trabzonsporlu olabilirsiniz, fakat diğer takımı aşağılamak ne demektir? Ki siz oraya spor yorumcusu olarak katılmışsınız. Samsunspor takımı 1965'de kurulmuş. Siz 1967'de. Ağabeylik buysa, biz sizin tuttuğunuz takımdan büyüğüz. Ki Samsunspor 29 sene Süper Lig'de oynamış bir takım. Siz kim oluyorsunuz da Samsunspor takımını aşağılama cesaretini gösteriyorsunuz? Gerekli tepki size çığ gibi büyüyecektir. Yorumlarınızda daha dikkatli olmanızı rica ederim.

Mehmet Cem Akalın
Gazi Üniversitesi - Matbaa Eğitim Bölümü

Bende böyle yazdım.

55.hakan

İçindeki kini ve kıskançlığı kusmuş ne kadar da belli çekememezlik yüzündeki baksanıza.Allah'ım ne mutlu günlerdeyiz...

usare

Verdim tepkimi maille ve özür dilemesini istedim bir sonraki programda bakalım nolacak.

kumköylü ahmet

Essek Hosafdan Ne Anlar Buna mail Bile Atmaya deymez Atarsak Kendini Adam sanar.

s_uzunkaya

burada trabzonlularca hep yapılan yanlış yönlendirme politikası var. sözde samsunspor trabzonun başarısını çekemiyormuş, kıskanıyormuş ve onedenle trabzona bıçak biliyormuş gibi kamuoyuna mesajlar veriliyor. bence de direk trabzona küfrederek hakaret ederek haklı durumdayken haksız duruma düşmemek gerekir. trabzonun gerek spor alanında gerek şehrimize direk etkilerinin sancıları uygun dillerle anlatılmalı ve bu sesimizin daha iyi duyulması ve anlaşılması içinde sportif anlamda trabzonun artık önüne geçmeye çalışılmalı.
 adam die çıkartıkları dallamanın söylediği bir cümle ama hiçbirşeyi bilmeyen insanları direk tesiri altına almaya yeter bir cümle. ne diyor tanburacının latife yaparak söylediği "artık size karadenizden rakip geldi"  lafına "onlar kendilerini bize rakip olarak gördükleri için sorun çıkıyor..." diye direk işi kıskançlığa bağlı olduğu mesajını çok güzel yediriyor millete. bencede trabzona haddini bildirmek için küfretmek bizim haklı olduğumuz davada haksız duruma düşmemize neden oluyor. artık samsunsporumuzun futbolda şampiypnluklar yaşamasının vakti gelmiştir. şehrimizin karadenizi en büyük şehri olduğunun mesajının verilmesinin vakti gelmiştir. şehrimizin futbolumuzdaki başarımızla da klasımızı farkımızı ortaya koymamazın vakti gelmiştir. bunları yapabildikten sonra tarih sayfaları kendiliğinden açılacak ve trabzon oyunları bir bir gün yüzüne çıkacaktır zaten.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 05 May 2011, 10:38:43
Essek Hosafdan Ne Anlar Buna mail Bile Atmaya deymez Atarsak Kendini Adam sanar.
Atmamak olmaz; bu takımın, bu şehrin sahipsiz olmadığını hissettirmek lazım...

55.hakan

Ben de attım maili bakalım atacak mı cevap

Burak

AlıntıÖncelikle iyi günler . Abilik kavramını biraz açabilirmisiniz ? Neye kime göre abi ? Siz bir yorumcu olarak oraya çıktıysanız nötr olmak durumundasınız ? Sizin kastettiğiniz şehir 29 sene Süper Lig'de top oynamış bir takımı olan, Karadeniz'in en büyük ve tek BÜYÜKŞEHİR statüsüne sahip kentidir.Karadeniz'in ilk Milli oyuncusunu çıkarmış ve Karadeniz'den Süper Lig'e çıkan ilk takımdır.Kaldı ki Armasında top'tan ziyade ATATÜRK silüetini taşımaktadır. Ayrıca biz derken kimi kastetmektesiniz yorumcu camiasını mı ? Benim anladığım o çünkü orada bir yorumcu var ve biz diyor. Yorumcu camiasımı bize abilik yapacak ! Kavram karmaşası yaşamaktasınız bence acilen bir doktora görünmeniz gerekmektedir. Yorumcu kişiliğiniz ve taraftar kişiliğinizi ayıracak irade de değilsiniz .

Saygılarımla

Burak Şişik