Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

özkan

burak döktürmüşsün aga bizde tanıdık kadın hastalıkları uzmanı bir doktor var telefonunu yazayım mı :D :D :D

kumköylü ahmet

CurvaSs

ben de attım, ama biraz giydirdim sanki. :D

cembaba

Adam kafayı yiyecek diyeyim şimdiden :)

babasamsunlu

AlıntıSayın Serdar Bali.
Yıllar önce Trabzon'da oynan maçta (2005-2006) yorumcu olarak maçı değerlendirirken adınızı duymuştum..
Sanırım Trabzonspor'da yöneticilikte yapmıştınız..
Oynan o maçta İlk devre boyunca "bizimkiler iyi oynuyor, topun bizde kalması lazım" türünden cümleler kurmuştunuz. Devre arası ikaz etmişlerdi sanırım, daha yuvarlak cümleler kurmuştunuz ikinci devre..
Taraf tutmanıza kimse bişey demezde tüm ülkenin seyrettiği ve sizin yorumcu olduğunuz bir maçta bu kadar çok fazla tuttuğunuz takım lehinde konuşuyor olmanız siz ve sizin gibi düşünenlere olan anti-patiyi artırmaktadır..
Şimdide çıkmış diyorsunuz ki Samsunspor bize abi demeli..
Ne kadar basit ne kadar alçak ve ne kadar tuhaf göründüğünüzün farkındamısınız ??
Büyüklük dediğiniz şey kupalarla felan ölçülen bir şeymidir sizce ??
Madem öyle siz sanırım 3 İstanbul takımının elini eteğini öpmekten geri durmuyorsunuzdur!!
Yorumcu iseniz yorumculuk yapın..Taraf olmayın..
Ama tarafsanız çıkın Trabzonun yerel kanallarında konuşun..

İnsanların gurur duydukları değerlerini bu kadar kolay aşşağılayamazsınız.. Ayıptır..
Gün gelir birileri size haddinizi bildirir o kanallarda..

Akan Yüksel
Müşteri Temsilcisi / Samsun Şubesi

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.
akan.yuksel@yfas.com.tr

Tel: +90 (362) 431 46 71
Fax: +90 (362) 431 46 70

Gorkem

yarım akıllı biri işte.

samet_55

trbzon rusya liginde oynasın,tüm türkiye rahatlasın.adı lokomotif travzoön,sparta travzon falan olsunn.. la yeterda bıktık bunların yavşaklıgındann :D

Tufan

AlıntıSerdar Bey,

Öncelikle hafta sonu 6Pas isimli TV programında sarfettiğiniz düşünceler için sizi esefle kınıyorum. Hangi sıfatla Karadeniz'in en büyük şehrinin 29 sene Süper Ligde oynamış takımına ağabeylik yapabileceğinizi sanmak gibi gaflete düşersiniz. Bu bölgede sağladığı  istihdam imkanları ile kimin bölgenin ağabeyi olduğu zaten açıkça ortadadır. Spor konusunda ağabeylik yaptığınızı düşünüyorsanız basketbolda, güreşte yıllarca efsane olduğumuz açıktır ve 29 sene başarıyla mücadele ettiğimiz bu ligde kimsenin el uzatmasına ihtiyacımız olmadığı da zaten alenidir.

Size karşı olan tepkimi dizginleyerek ancak bunları yazabiliyorum. Bir daha Samsunspor'u ağzınıza alırken haddinizi bilmenizi rica eder iyi günler dilerim.

Tufan YILDIZ - OMÜ Malzeme Mühendisliği Öğrencisi

alperen

Bende attım.Daha fazla yüklenelim bence,yesin kafayı!!

CurvaSs

facebook sayfası bi' mesaj yayınlasa kafayı yer yemin ediyorum.

kuzey55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 05 May 2011, 11:58:09
facebook sayfası bi' mesaj yayınlasa kafayı yer yemin ediyorum.

yayınladı zaten ve şuan 200 ün üstünde yoruma ulaştı.

CurvaSs

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 May 2011, 12:12:32

hıımm, ben de facebook açık olmadığı için görmemişim. harika oldu bu o zaman.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 May 2011, 12:12:32

Mustafa şu trabzonluların yüzde 90 gs lidiri de yayınlayı versene kardeşim :) makara tavan yapsın :):)

Ollivanders

Öncelikle iyi günler. 6 pas da sarfettiginiz sözler için sizi esefle kınıyorum. Spor yorumcusu olmak belli bir takımı temsil etmek değildir. Tarafsız olarak takımları yorumlamak ve görüş bildirmektir. Tarafsızlık bilinci sizde yerlesmemiş veya yerlesmesine izin vermemişsiniz.Bu nedenle spor yorumcusu olabilmenin en önemli kriterinden yoksunsunuz.

Samsunspor kulubuyle mazisiyle , taraftarıyla efsanedir. Siz yorumcu olarak Samsunspor kulubunun taraftarına , mazisine , elde etmiş oldugu başarılarına ve en önemlisi 20 ocak 1989 şehitlerine saygı duymalısınız.

Bizim hiç abimiz olmadı.Kimseye boyun egmedik.Kimseden yardım da istemedik.Zorluklarla mucadele edip takımımızı superlige tekrar çıkardık. Hazmetmek zaman alır o açıdan haklısınız.

Biz ne rizespor'uz ne de akçabat sebat . Biz SAMSUNSPOR'uz.Hatırlatmaya geliyoruz.Merak etmeyiniz.

kuzey55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 May 2011, 12:17:20
Mustafa şu trabzonluların yüzde 90 gs lidiri de yayınlayı versene kardeşim :) makara tavan yapsın :):)

bir günde iki şok ağır olmaz mı abi :)