Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 May 2011, 12:19:55
bir günde iki şok ağır olmaz mı abi :)

la kardeşim bunları yakladınmı yerin dibine sokacaksın..affetmeyeceksin..
vur vur devam :):):)

atakan

mailimi attım.herkes göstersin tepkisini.50-100 maille olcak iş değil.

davidsavage

Bende attım mailimi,tepkimizi koymaya devam...

jean

Ekrem

Bende yolladım birşeyler dank eder kafasına umarım hiç sanmıyorum ama

zenke

hiç hakaret içermeyen, insan olanın anlayacağı bir yazı gönderdim. bakalım anlayacak mı?

Ertuğrul Sağlam

Yaa ben adam gibi birşeyler yazayım dedim ama bu dangalağa söylenecek adam gibi söz bulamadım veya bunun anlamayacağını düşündüğüm için ben biraz bunun anlayacağı dilden yazdım. Azcık küfür ettim (10-15 kelime kadar) Bizim Baro artık beni savunur  ;)

babasamsunlu

05 May 2011, 14:17:43 #37 Son düzenlenme: 05 May 2011, 14:39:31 babasamsunlu
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 05 May 2011, 14:02:41
Yaa ben adam gibi birşeyler yazayım dedim ama bu dangalağa söylenecek adam gibi söz bulamadım veya bunun anlamayacağını düşündüğüm için ben biraz bunun anlayacağı dilden yazdım. Azcık küfür ettim (10-15 kelime kadar) Bizim Baro artık beni savunur  ;)

Şimdi zamanı geldi Sevgili Ertan..

Sezon başlarında Trabzon Liverpool maçı yüzünden bir tartışmamız olmuştu hatırlarsan..
Sen demiştin ki "Türkiyeyi temsil ediyorlar Yensinler İsterim..sizi anlamıyorum nasıl nasıl yenilmesini istiyorsunuz"
Sonra bende kayış kopmuştu..
Çünkü sadece Samsunsporlu olan ve Samsunsporu tutan birisi nasıl bu cümleyi kurabilir diye çıldırmıştım..
Hani 1907 uzantılı e-mail adresin felan olması felan neyse o hidayete bi şekilde erdilirdide,bu travzonlular için söylediğin "yensinler isterim..sizi anlamıyorum nasıl yenilmesini istiyorsunuz" şeklindeki söylemlerin nasıl düzelir bilmiyordum..

Şimdi merak ediyorum yarın bir ingiliz veya herhangi bir ecnebi takıma karşı bu ucube takım maç yapsa yine aynı görüşlerimi savunursun ??

Dartagnan

Öncelikle 6pas programında yapmıs oldugunuz konusmalardan oturu sizi şiddetle kınıyorum.Trabzonun abilik ayağına yatarak,Karadenızde bu şekil lobi oluşturularak nelerin yapılmak istendiğini hepimiz cok net şekilde biliyoruz.Sizde bu tarz acıklamalarla bu düşüncelerimiz doğrulamış bulunmaktasınız.Sizlere karsı hissedilen duyguları bu acıklamalarla pekistirmekle beraber daha da körüklediniz.Abilik mevzusuna gelirsek Samsun'un Lig tarihinde nasıl bir öneme sahip olduğunu anlatmaya gerek yoktur.Eger bu konu hakkına bır bilgisizliğiniz mevcutsa en yakın zamanda eksiğinizi kapatınız.Ondan sonra Samsunspor u ağzınıza alınız.Samsunspor'un gücü kendine yetecektir.Nasıl düştüğümüz yerden kalkmasını bildiysek sonsuza kadar da bu şekil gitmesini de biliriz.O açıdan bu şekil hastalıklı düşüncelerinizi kendinize saklayınız.Siz böyle devam ettikçe takımınıza karşı bu tepkiler devam edecektir.Bu tepkileri engellemek istiyorsanız ilk önce kendi davranışlarınıza bakıp öz eleştiri yapmalı ona göre yorumda bulunmalısınız.

Av.Yavuz SEVER-Samsun.

jorgensen55

Bu tepkiyi vermek lazım artık tam zamanı, çünkü bunların ağzından çıkanı kulakları duymamaya başladı, tepkilerina artması lazım...Ayrıca bizim bu büyük BAŞKANIMIZ hiç mi tv izlemez stadyumda ya da dışarda trpsona en ufak tepki verilince bunları kınıyorum diyen yöneticilik anlayışı neden kendimize hakaret derecesinde yapılan saldırıya en ufak tepki vermez. Biz basiretli ve SAMSUN'u ve SAMSUNSPOR'umuzun haklarını savunan güçlü başkanlar istiyoruz. Çıksın başkan tepki göstersin öyle kendi taraftarına bedava kabadayılık yapmıcak çıkıp tepki göstercek bu tip insanlara o zaman kaç bin kişi arkanda olur gör bak bakalaım sayın başkan...

bu da benim ilk kıvılcım maili:)
Geçen gün Show tvde yayınlanan 6pas progamında SAMSUNSPORUMUZ için kullandığınız kelimeler için sizi kınıyorum. Trabzonsporun "abiliK" zırvasını sadece ordu giresun rizeye geçirebildiğini siz de gördünüz yıllardır. Kötü zamanlar geri de kaldı artık , kendini bişe zanneden, her zaman SAMSUNun nimetlerini kıskanan aslında sizlersiniz. Her konuda olan yobazlığınız futbolda da aynı ölçüde devam ettiği sürece SAMSUN size her zaman kafa tutacak bunu asla unutmayın...

deli 55

o.çocuğu serdar baliiiiiiiii.... samsunspor_x

Akyol

Bu saatten sonra Ertan ağabeyde üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır diye düşünüyorum.

Serdar Bali'ye gelincee; Seni orada oturtan lobiye bizim kızgınlığımız yoksa sen maşanın tekisin. Kendi başına adım atamayan hamsi beyinlinin önde gidenisin.Hepinize cevabınızı vereceğimizden şüpheniz olmasın.

Not: Bizim yazarlarımız bu paliyi görüp kendilerine çeki düzen vermeliler. Samsunspor bir Atatürk şehridir, Samsunspor bir kurtuluş şehridir gibi saçma cümleleri kurmasınlar...

LisandroLopez

Bu öküze mail inde sayın diye hitap edenleri de ben kınıyorum !!

babasamsunlu

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 05 May 2011, 14:43:29
Bu öküze mail inde sayın diye hitap edenleri de ben kınıyorum !!

Kardeşim bazı şeyleri usulüne göre yapmak gerekir.. ;)

LisandroLopez

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 May 2011, 14:45:53
Kardeşim bazı şeyleri usulüne göre yapmak gerekir.. ;)

Öyle de abi bu konuşma özürlüye sayın desen ne demesen ne ona bile dikkat etmez bu Türkçe özürlü..