Sertar Pali'ye Tepki Maili

Başlatan jorgensen55, 04 May 2011, 23:38:05

« önceki - sonraki »

Tufan

şark kurnazlığı yapıyor aklınca.

davidsavage

Arkadaşlar cevap olarak diyormuş ya maillerdde aynı anne babadan doğduğunu ifade ediyorum diye.Madem öyle bu abilik sözünden sonra ufakta  olsa bi tebrik niye etmedin yani anca bize rakip olmaz felandan bahsetti yavşak.İyi niyetli olsa bi tebrik edebilirdi.

5555

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=662918443&sk=wall

Facebook Adresi Ama Fazla Kullanmıyor Sanırsam...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 06 May 2011, 01:57:24
doğrusu malzeme bilimi ve mühendisliği(material science and engineering) ama bazen resmi evraklarda dahi malzeme müh diye kullanıyoruz öyle uzunca olunca millet anlamıyor bilim falan ne işsiniz diyor. zaten sektörde de malzeme müh hatta direk metalurji diye geçiyoruz. bu konu üzerine detaylı sunum yaptığımdan biliyorum Türkiye'deki ilgili tüm müfredatları inceledim teorik eğitimin Metalurji-Malzeme Müh. bölümlerinden nerdeyse hiç farkı yok yurtdışında ve ülkemizdeki teknik ünilerde yüksek lisans ve doktoralarda var bizim program tamamen zamanında Anadolu Üniversitesinin seramikten dönerken uydurması birşey yeni açılan bölümlerde onları takip etmiş.

Bu kadar detaylı açıklamana gerek yoktu be kardeşim ama yinede sağol.Bende Afyon Kocatepe'de aynı bölümü okuyorum.O yüzden dikkatimi çekti birden gönderdiğin mesajta orası ondan söylemiştim :) 

5trawberry

Alıntı yapılan: 5555 - 06 May 2011, 13:06:36
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=662918443&sk=wall

Facebook Adresi Ama Fazla Kullanmıyor Sanırsam...

Kupayı geçirecekmiş birilerine..
Sana geçirilmiş ki Samsunspor çok zoruna gitmiş yavşak adam.

masbene

bu tiplerden piyasada cok var kaale alıp şişirmeyelim şunları. adamsa çıkıp özür diler biz de aferin deriz

orhan

Onun gibi adamları televizyonlara çıkartıp yorumculuk yaptıranlarda kabahat.O kimki samsunsporu ağzına alsın.Bir lafa bakarım laf mı diye Birde söyleyene bakarım adam mı diye.

samet_55

faceden dedimki illa travzan kendine kardeş arıyosa gitsin rusya ligine  baksın

jorgensen55

serdar@serdarbali.com bu maili aktif olarak kullanıyormuş. Hatta cevap isteyen arkadaşlar sbali@stargazete.com attıkları mailleri  buraya da aynı şekilde atabiliriler...

Cevapda yazmış bana karaktersiz...
from: serdar@serdarbali.com

bize kafa tutmanızdan hoşlanırız. hatta bizi geçmenizide can gönülden desteklerim. bizi geçince ligde şampiyon olursunuz buda karadenizden ikinci bir ampiyonun çıkmasını saglar. hatta 7 defa şampiyon olursanız bugünkü trabzonun aldıgı şampiyonluklarıda geçmiş olursunuz. bende ziyadesiyle memnun olurum. başkası olacagına benim kardeşlerimin olması daha memnun edici olur. ama biz yobaz değiliz  beni söylediğim sözden dolayı kınarken kınanacak laf etmemelisin.
sevgiler...

TEKRAR DİYORUM ALAYINIZ YOBAZSINIZ ALAYINIZ...

kuzey55

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 07 May 2011, 09:46:03
serdar@serdarbali.com bu maili aktif olarak kullanıyormuş. Hatta cevap isteyen arkadaşlar sbali@stargazete.com attıkları mailleri  buraya da aynı şekilde atabiliriler...

Cevapda yazmış bana karaktersiz...
from: serdar@serdarbali.com

bize kafa tutmanızdan hoşlanırız. hatta bizi geçmenizide can gönülden desteklerim. bizi geçince ligde şampiyon olursunuz buda karadenizden ikinci bir ampiyonun çıkmasını saglar. hatta 7 defa şampiyon olursanız bugünkü trabzonun aldıgı şampiyonluklarıda geçmiş olursunuz. bende ziyadesiyle memnun olurum. başkası olacagına benim kardeşlerimin olması daha memnun edici olur. ama biz yobaz değiliz  beni söylediğim sözden dolayı kınarken kınanacak laf etmemelisin.
sevgiler...

TEKRAR DİYORUM ALAYINIZ YOBAZSINIZ ALAYINIZ...

ula şu cümle bile sizin hasta zihniyetinizin ürünü.burda bile iğneleme var.şu galip öztürk başkan olsun da o zaman Samsunspor adını besmeleyle ağzınıza alacaksınız

yobaz,hasta ruhlu,kibirlisiniz....

kalptenþimþek

özkan

sevgili özkan
bana yazanlara tek tek cevap yazdım sana da yazayım. abi demek kardeş demektir. size kardeş dedğim için bozulduysanız kardeş dediğim için yanlış olduysa özür dilerim. ama sen veya başkası istedi diye değil. benim iyi niyetle söylediğimi bu kadar yanlış anlayacak kadar trabzona kin tutuyorsanız benim yapacagım bir şey yok. çok şey yazabilirim ama uzatmak istemiyorum
bu sezon göstereceğim diyorsun. bekliyorum gösterin. inan ben memnun olurum.sezon sonunda  burdayım.
                sevgiler

Bu god kafalı herkeze aynı mesajı atıyor heralde

birolkys

Adam rumluğu kendine yakıştırmış  ;D

serkancengiz

serdar bali sen bırak yorumculuğu kıvrak bi şeklin var sen gece 12 den sonra dansöz olarak sahne al.