Hüseyin Kalpar Önümüzdeki Sezon Başarılı Olur Mu?

Başlatan diocid, 24 March 2010, 16:54:44

« önceki - sonraki »

**55

hocanın istediği oyuncular alınırsa bence başarılı olur.. okan ilhan sezer orhan ömür hakan koçaslan adem gezici  gibi isimlerle yollar ayrılmalı kenanında jübile yapması gerek ...diğer oyuncuları kadroda tutup tecrübeli ama mütavazi bir kadro ile neden olmasın (örnek buca)

HaKanReiS

evet bence başarılı olur ne diyorsunuz hocamız gayet güzel bir hoca ve disiplinli ve hakemlere yönelik ağırlıyla süper bir hoca bence iyi bir transfer yapılırsa sezona cıkarız ALLAHIN izniyle

germencisse

başarılı olacağına inanıyorum..ve bunu herkes gördü zaten kalite isimlerle nelerin olabildiğini..onun için 1 2 takviye ile en kötü playoff oynarız..

Shane_Falco

Bu lige düştükden sonra bu takımın başına bir sürü hoca geldi kimine doktor dediler fos çıktı kimine ne dediler kasap çıktı samsun çocugu dediler takımı top dahi oynatmadı bir ton rezillik gördük kaç yıldır adam akıllı azda olsa takım top oynuyor diyebiliyoruz.Bunu yapan Hüseyin hocadır başkasıda deildir.Dahada bu hoca ile başarılı olurmuyuz die tartışmak yersizdir.Düzgün bir kaç transfer ile seneye kafaya oynarız...

Ollivanders

Mustee13

Asıl konu önümüzdeki sezon bu yönetim ne kadar başarılı olur. ?

Pergani 55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 24 March 2010, 23:59:05
Bu isler bir tek ise bakar arkadaslar teknik direktörler hikaye.
Para Para Para Para

lobi paradan üstündür...önce lobi ondan sonra para. hocamız iyi bence kalırsa iyi olur kanaatindyim

lucarelli

Alıntı yapılan: emre55 - 25 March 2010, 10:51:06
bence bunu konuşmak için erken.geldiği ilk maçlarda takıma iyi futbol oynattı.5 hafta galibiyet aldı.hiç küçümsenecek bişey değil çünkü bu takım 2 yıl üstüste 2 galibiyet alamamıştı.sonraki maçlarımız zorluydu bu maçlardan çok kötü ayrıldık.bakalım takımın havası bozukken neler yapıcak??

elimizde neler var:

kötü skorlar aldığı maçlarda bile eskisi kadar kötü oynamayan bir takım
  hakedene forma verdiğini düşündüğümüz bir hoca
  oyuna maç içinde yapacağı değişikliklerle etki edemeyen bir hoca

önümüzdeki maçlarla birlikte hocanın bu listeye ekleyeceği şeyler seneye takımı şampiyon yapıp yapamayacağını ortaya koyacaktır.

Bizim yedekler yeterince iyi olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle sonradan müdahale kısmı için Hocayı fazla suçlamıyorum.

Artık dönüş yok. Hüseyin Hoca ile çıkıldı yola en az 1 sezon hocaya fırsat verilmeli. Yoksa yeni hoca al, bekle uyum sağlasın. Olmadı gönder yenisi gelsin bu işler bizi geri götürür. Hocanın istediği adamlar gelsin yeter. Zaten Hoca da iyi biliyor takımın eksiğini gediğini.

Önümüzdeki sezon en az play off istiyorsak Hüseyin Kalpar kalmalı. Eğer hoca değişirse sonuç yine hüsran olur..

Shane_Falco

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 March 2010, 12:23:30
Bizim yedekler yeterince iyi olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle sonradan müdahale kısmı için Hocayı fazla suçlamıyorum.

Artık dönüş yok. Hüseyin Hoca ile çıkıldı yola en az 1 sezon hocaya fırsat verilmeli. Yoksa yeni hoca al, bekle uyum sağlasın. Olmadı gönder yenisi gelsin bu işler bizi geri götürür. Hocanın istediği adamlar gelsin yeter. Zaten Hoca da iyi biliyor takımın eksiğini gediğini.

Önümüzdeki sezon en az play off istiyorsak Hüseyin Kalpar kalmalı. Eğer hoca değişirse sonuç yine hüsran olur..

Aynen katılıyorum kardeşim yedek klübemiz yeterince iyi değil.Düşünün artık Murat Yıldırım çıkıyor yerine Hakan Koçarslan giriyo.19 yaşındaki Caner'den başka yedek forvetimiz olmadıgı için hoca neredeyse 90 dk savaşa katlanıyor gerçi bunda sakat olan Adem'inde payı var ama neyse yedek kalecimizden bahsetmiyorum bile kısacası klübemiz zayıf ve oyuna sonradan yeteri kadar müdahale edilmemesinin büyük payı var...

playmaker55

sayin kalpar kalmali ve adam gibi adamlar alinmali bizi dandik topculara emant etmeyin sayin hakki bey yada kaybol oradan ki iyi bi yönetici gelsin

jean

Sonuna Kadar 55

inş olur.temeli ederiz..herşey başka olur.hüseyin hoca iyi teknik patron kariyeri belli yönetim yapsı olur..

papel

istediği oyuncular alınsın kafaya oynarız garanti  8)

**KaR6**

istediği oyuncuları alırsan başarılı filan olamayız.. akıllı bir sportif direktörün kuracağı iyi bir takımı Hüseyin Hocaya emanet edersek başarılı olabiliriz ancak.. hocanın istediklerini almak bana göre risktir..

Kaya

Yeter daa kazandığı para bi de gelecek oyunculardan mı alacak.