Hüseyin Kalpar Önümüzdeki Sezon Başarılı Olur Mu?

Başlatan diocid, 24 March 2010, 16:54:44

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

ilhan yok sercan yok orhan yok gönderileceklerin arasında pavlik ve hakan var bravo sana hoca.bence ilhanı orhanı alıp senin gitme vaktin geldi hoca

AntZ

Alıntı yapılan: sheva_55 - 28 April 2010, 02:32:21
ilhan yok sercan yok orhan yok gönderileceklerin arasında pavlik ve hakan var bravo sana hoca.bence ilhanı orhanı alıp senin gitme vaktin geldi hoca

Ek olarak Volkan Çekiç gibi çok çalışıyor görünüpte, hatta çok çalışıyor olsun, 0 beceri ve 0 verimle oynayan, gol kaçırma rekorları kıran Savaş, yanına da Abdülaziz...

Formasını ıslatan oyuncu istiyoruz ama bir zahmet az da olsa yetenekte olsun.

maraton

ben şuna bakacam.. hiç sevmediğim birşey ama çok gözüme batıyo.. gönderdiklerinin kaçı samsunlu, alınanların kaçı kalparın hemşerisi.. bu hocada biraz hemşericilik seziyorum  :(

kuzey55

Alıntı yapılan: maraton - 28 April 2010, 13:26:10
ben şuna bakacam.. hiç sevmediğim birşey ama çok gözüme batıyo.. gönderdiklerinin kaçı samsunlu, alınanların kaçı kalparın hemşerisi.. bu hocada biraz hemşericilik seziyorum  :(

yoksa orhan her maç banko oynamazdı...

FaTiH_HaN

emenike kaue gibi kaliteli yabanci getireceklerse tamam pavlik'i gondersinler ama chelidze gibi olacaksa gondermesinler yazik olur.

YaşarDoğu

Bu yönetim bi halt bulamazlar , koskoca 2 senede buldukları Chelidze ile Pavlik biri işe yaradı biri yaramadı.Devre arasında bi kamyon mülteci taşıdılar Antalyaya adamların hiçbiri beğenilmedi.

Bu yönetimden bi halt olmaz.Olan elimizdeki Pavlik'e yani bize olur.

55cem55

samsunda antep maçı öncesi alanda oyuncularla karsılasmıstım..pavlikle konustum kesinlikle kalmak istiyor ama bu yönetimin kararıdır dedi ben samsunda mutluyum ve taraftar muhtesem dedi superligde yok boyle taraftar desteği dedi...bende taraftar seni cok seviyor farkındasındır takımı sampiyon yapın sonra serbestsin demiştim...bencede kalması gereken bi oyuncu yıllar sonra defans hattında güven  veren  biri oldu..

Dartagnan

Bu zamana kadar dunyalar kadar futbolcu denediniz. 2 tanye yabancı getiremediniz. Sanki cok iyi 2 yabancı getirebileceksiniz de pavligi yollamayı dusunuyorsunuz. Ayıptır gunahtır. Elinize yuzunuze bulastıracaksınız herseyi.

Ben Ofosu

Pavlik boylamasına girsin Hüseyin Kalpar'ın gözüne!

sersa

Alıntı yapılan: samsuni - 27 April 2010, 19:21:28
Ankette oy kullandığımda 5/5 yaptığımız periyottu ve karasızım demiştim. Artık kararlıyım ve bırakın gelecek sezonu, bu sezon bile başarılı olamadı bence...

Önümüzdeki sezon kalırsa eğer ilk etapta 4 oyuncuyu göndermek istiyormuş.

1- Pavlik
2- Hakan Akman
3- Adem Gezici
4- Kenan

LİSTE KABARIK
Kalpar'ın gönderilecekler listesinin bir hayli kalabalık olduğu gelen haberler arasında. Bunların başında bir türlü yıldızı barışmadığı milli oyuncu Hakan Akman geliyor. Kesin gideceklerin içinde Pavlik, Adem Gezici, Kenan Yelek, Cengiz Biçer bulunuyor. Kalpar'ın Sercan, İlhan, Ömür ve Yavuz'un kalmasına da sıcak bakmadığı öğrenildi.

Halk

gkhn

34_55

bencede hüseyin kalpar gitmeli hemde acilen adam kulübeye dahi yakışmıyor arkadaşlar,takdik sıfır, motive sıfır takımda birtane futbolcu adamdan zevk almıyor o zaman...

babasamsunlu

Bu adamın açıklamalaından sonra iyicene gıcık olmaya başladım..giderse gitsin ne yapalım yani..biride çıkar yönetir herhalde takımı...Adam da bir Orhan sempatisidir Oktay Antipatisidir gidiyor..
patisine çaktığımın artisti   >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 April 2010, 10:25:06
Bu adamın açıklamalaından sonra iyicene gıcık olmaya başladım..giderse gitsin ne yapalım yani..biride çıkar yönetir herhalde takımı...Adam da bir Orhan sempatisidir Oktay Antipatisidir gidiyor..
patisine çaktığımın artisti   >:( >:( >:( >:( >:( >:(
artist demişsin  doğru ama figüranlık bile yapamayan bu adama baş rol verirsen bi tarafı kalkar böyle >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: recep55 - 29 April 2010, 20:34:57
artist demişsin  doğru ama figüranlık bile yapamayan bu adama baş rol verirsen bi tarafı kalkar böyle >:(

Aynen öyle abi...  >:( >:( >:( >:(