Hüseyin Kalpar Önümüzdeki Sezon Başarılı Olur Mu?

Başlatan diocid, 24 March 2010, 16:54:44

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

@Kar6

Akıllı bir sportif direktörü ile İsa Hoca sence bu iş için yeterli midir? Yoksa al gülüm ver gülüm içerisinde işini mi yapıyordur Mustafacım? Şu ana kadar İsa Hoca nın ben takım üzerinde bi ekstrasını göremedim.

Ayrıca kim Sportif Direktör olursa takıma faidesi dokunur , bunu da konuşmalıyız.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 April 2010, 17:07:59

Ayrıca kim Sportif Direktör olursa takıma faidesi dokunur , bunu da konuşmalıyız.

Ben olmak istiyorusm Süleymancım..sence yapabilirmiyim  ;) :D ;D

YaşarDoğu

Şüphem yok abi , başarılı bile olursun , yeterki senin Bass sesini duysunlar  ;D ;D

Akyol

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 April 2010, 17:13:00
Şüphem yok abi , başarılı bile olursun , yeterki senin Bass sesini duysunlar  ;D ;D
5+1 full bass :D Vallahi kralını yaparsın babasamsunlu  ;) 

Hocaya gelirsek bana kalırsa hoca 5 maçlık galibiyet perdiyodunda bir kulüp buldu ve bizle geleceği düşünmüyor! Seneye başka bir hocayla çalışırız benim tahminim...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 April 2010, 17:13:00

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 April 2010, 17:16:06
5+1 full bass :D Vallahi kralını yaparsın babasamsunlu  ;) 

Evet  dimi..bi bağırsam kulübeden beri hakem direk bize penaltı çalar :):)

Akyol

Abi Ordu deplasmanına giderken teselilere insenize aşağıya diye bağırışın hala kulağımda pavorotti de küfür etse böyle ederdi herhalde  ;D  Birde Orhan kulübe tarafında oynamak istemez sanırım gerçi sen ona kızmıyosun ama  :D :D

babasamsunlu

hahahahha :):)
Orhaaannn sana kızmıyorum Orhaaaannnn :):):)

O hamsi kafalılara iyi geçirecektim ama bi hamle yaptım baktım bizim cam açılmıyor...Açılsa ana avrat sövecektim..Ah Apo abi ah..beni sen yetişridin bak şimdi ne hallerdeyim :):) :D :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 April 2010, 17:07:59
@Kar6

Akıllı bir sportif direktörü ile İsa Hoca sence bu iş için yeterli midir? Yoksa al gülüm ver gülüm içerisinde işini mi yapıyordur Mustafacım? Şu ana kadar İsa Hoca nın ben takım üzerinde bi ekstrasını göremedim.

al gülüm ver gülüm olmasa da takım içinde pek etkisi oldugunu düşünmüyorum abi.. ayrıca o tip bi adamın kesinlikle Samsun dışından olması ve türk futbolunda bi etkisi olması lazım, Samsun'da o işi yapacak adam yok..

YaşarDoğu

*   Bizim beğenmediğimiz Sülyeman Hurma , Kayseride yaptıkları ortada. :-\

**KaR6**

ben oldum olası sevmedim o adamı, Allah yolunu açık etsin.. Türkiye de tek değil ya, bi başkasını da bizim bulup getirmemiz lazım.. başka türlü zor..

YaşarDoğu

Tanju gelsin mi  ;D babası da MEclis Başkanı zaten. ;D

Ne güldüm varya, babam babam diye salya sümük sarıldı adama  ;D ;D :D :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 April 2010, 17:35:41
O hamsi kafalılara iyi geçirecektim ama bi hamle yaptım baktım bizim cam açılmıyor...Açılsa ana avrat sövecektim..Ah Apo abi ah..beni sen yetişridin bak şimdi ne hallerdeyim :):) :D :D

Normalde sakin adamsın ama maçta mutasyona uğruyon.Orman için gelselerdi seni koyardık Kirazlığa,biz rahat ederdik,kimse gelemezdi :)

**KaR6**

nüfus cüzdanında Samsun yazmayacak abi, Samsun'da yaşamıyo olacak bi de :D işin erbabı olması lazım ayrıca, o mevkiye kim gelse altından çekeni çok oluyo çünkü profesyonel olmazsa işi zor :D

YaşarDoğu

Ayrıca Sportif Direktör ne iş yapar kulüpte ?

Önümüzdeki örnekelere bakarsak , Süleyman Hurma, Ünal Karaman, Aykut ...

**KaR6**

benim istediğim sportif direktor transfer yapacak, teknik işlerle ilgilenecek.. onlarınki boş iş..