Hüseyin Kalpar Önümüzdeki Sezon Başarılı Olur Mu?

Başlatan diocid, 24 March 2010, 16:54:44

« önceki - sonraki »

Mustee13

Kalpar takımın başına geldiğinden beri ilk kez berabere kaldık...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Mustee13 - 11 April 2010, 22:20:11
Kalpar takımın başına geldiğinden beri ilk kez berabere kaldık...

Diğer bi tabir ile Milli olduk , yaşasın

SametYılmaz55

ilhandaki ısrarı oktayı sürekli oyundan çıkarmasından ve hakan akman konusunda birşey yapmamasından dolayı inancımı kaybetmeye başladım hocaya

holigan5565

brigand

karışık herşey allak bullak bulanık bu sular durulsun artık yeter!!

furkan5534

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 April 2010, 18:07:58
Tanju gelsin mi  ;D babası da MEclis Başkanı zaten. ;D

Ne güldüm varya, babam babam diye salya sümük sarıldı adama  ;D ;D :D :D :D

tanjuya hastayım ya :D :D tanju çolak'ı bir yerde izlemıstım sanırım tam hatırlamıyorum ama samsunspor gelsin benden yardım ıstesın su futbolcuyu ıstıyorum desın dedi hemen getıreyım dedı.ama bana kımse bırsey sormuyoır ıstemıyor dedı.. siz ne dersiniz buna yani fikrinizi merak ettim

Akyol

Gölge etmesin başka ihsan istemem diyorum  ;)  Tanju fikri çok uzak bir fikir bence...

kuzey55

dün oynanan konya maçı başta olmak üzere son haftalarda futbolcur üzerinde defans ağırlıklı oynaması yönünde baskı yaptığını ve kötü oyunun hocanın tercihinden kaynaklandıgını düşünüyorum.ileriye dönük kesinlikle takımda kalmaması gerektiğini düşünüyorum.giderken de bu aciz yönetimi yanında götürsün...

gurbetçi55

hocaya adam gibi kadro yapsınlar şampiyon yapar ne ekersen onu biçersin meselesi bence. bizim takımımızın yendiği takımlara bakın ya hepsi bizle eşit yada daha  az paraya kurulmuş kadrolardı bi kac tane istisna haric sezonun başında olsaydı emin olen 8 veya 9.bitircektik genede   >l< >l< >l< >l<

jean

yeni maceraya gerek yok canla basla ugrasiyor adam kalmasindan yanayim her sene dandik hocalar aliyoz riske giriyoz artik istikrar zamani diye duusnuyorum

Recep

ben seyrettiğim Çanakkale maçından sonra kesinlikle oyunu okuyamadığını düşünüyorum
oyuncu değişiklikleri çok mantıksız çıkmaması gerekenleri çıkarıp çıkması gerekenleri tutuyor ve kesinlikle oyuna almaması gereken kişileri alıyor
istediğiniz kadar iyi kadro kurup verin taktığı insanları ne kadar iyi olsada oynatmıyacak ama iyi oynamadığı halde bazılarını sırf bazı sebeplerden dolayı kollayacak kesinlikle kalmasını istemiyorum

mehmet yılmaz

Ankette oy kullandığımda 5/5 yaptığımız periyottu ve karasızım demiştim. Artık kararlıyım ve bırakın gelecek sezonu, bu sezon bile başarılı olamadı bence...

Önümüzdeki sezon kalırsa eğer ilk etapta 4 oyuncuyu göndermek istiyormuş.

1- Pavlik
2- Hakan Akman
3- Adem Gezici
4- Kenan

ahmetsefa55

pavlik harıc mantıklı hatta orhan ılhan savas ...

YaşarDoğu

Listenin Başında İLhan gibi bi mendebur yoksa , Kalpar önce sen gitmelisin.Gödnermek istediklerinden Pavlik ten gayet iyi yararlandık,bize katkısı olurken Adem gezici fiyasko çıktı.

ngonge

Kalir yada gider, asil onemli olan yerine gelecek adamin simdiden belirlenmesi gerektigi ki ona gore takim kursun. Kac yildir belirsizliklerden daha sezona baslarken umitsiz basliyoruz.