Hüseyin Kalpar Önümüzdeki Sezon Başarılı Olur Mu?

Başlatan diocid, 24 March 2010, 16:54:44

« önceki - sonraki »

diocid

Hüseyin hoca önümüzdeki sezon  başarılı olurmu?

cembaba

beşnumara

hüseyin hoca ile olacak iş değil bence.önce kadroya bakmak gerek,ekonomik durumumuza bakmak gerek diye düşünüyorum ama benm hüseyin kalpara hiç inancım güvenim yok.

YaşarDoğu

Olur , ama istedikleri topcuları alacaksın.A.Güçlü İlkem i sol beke ısrarla isteyen Kalpar Hoca malesef futbolcu ile anlaşılamayınca Orahn ile bizleri mi yoksa yönetimi mi cezalandırıyor anlamış değilim.

İstediklerini al , başarılı olur.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 March 2010, 17:00:42

İstediklerini al , başarılı olur.

Katılıyorum..Güzel bir sistem oturtabilir istedikleri alınırsa..En azından disiplini sağlaması bile yetti bence bu sene içinm..Bende son maçlarda yaptıklarını eleştiriyorum ama bence en önemli nokta disiplin...

beşnumara

disiplinin tamamının hüseyin kalpardan düzeltildiğine inanmıyorum.paraları verilmesin bakalım yılmaz vural bile bu takıma bir şey verebiliyor mu.paralar verilince ipler yönetimin ve hocanın eline geçti sadece budur olay

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 24 March 2010, 00:45:52
Hüseyin Kalpar bizi gelecek sene süperlige taşıyacak olan teknik direktördür. Macera aramaya gerek yok bu saatten sonra..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 March 2010, 17:21:03
disiplinin tamamının hüseyin kalpardan düzeltildiğine inanmıyorum.paraları verilmesin bakalım yılmaz vural bile bu takıma bir şey verebiliyor mu.paralar verilince ipler yönetimin ve hocanın eline geçti sadece budur olay

Olabilir bu açıdan çok fazla düşünmedim..şu sezon başında bi hoca vardı ..Onun döneminde paralar verilse bile disiplin olacağını sanmıyorum...Biraz da hoca faktörü vardıR Fatihcim fazlada haksızlık etmeyelim..  ;)

radikal-fma

bence hüseyin hoca ile devam edilmeli. adamın elindeki mazeme belli. futbolcularda en üst düzeylerinde oynuyolar napalım kapasiteleri bu kadar orta sahanın göbeğinde duran topa vuracak derinlemesine ceza sahasına girebilecek 2 ortasaha ve 2 forvetle seneye maddi problem olmazsa süperligdeyiz

Kaptan

yönetim seneye hocanın istediği oyuncuları alamayacağı için başarılı olmaz diyorum.

deli 55

başarılı olur ama önce hocanın isteklerini yerine getirmeleri lazım.

celebi

GurbetciFanatik

Bu isler bir tek ise bakar arkadaslar teknik direktörler hikaye.
Para Para Para Para

emre

bence bunu konuşmak için erken.geldiği ilk maçlarda takıma iyi futbol oynattı.5 hafta galibiyet aldı.hiç küçümsenecek bişey değil çünkü bu takım 2 yıl üstüste 2 galibiyet alamamıştı.sonraki maçlarımız zorluydu bu maçlardan çok kötü ayrıldık.bakalım takımın havası bozukken neler yapıcak??

elimizde neler var:

kötü skorlar aldığı maçlarda bile eskisi kadar kötü oynamayan bir takım
  hakedene forma verdiğini düşündüğümüz bir hoca
  oyuna maç içinde yapacağı değişikliklerle etki edemeyen bir hoca

önümüzdeki maçlarla birlikte hocanın bu listeye ekleyeceği şeyler seneye takımı şampiyon yapıp yapamayacağını ortaya koyacaktır.