Hüseyin Kalpar Önümüzdeki Sezon Başarılı Olur Mu?

Başlatan diocid, 24 March 2010, 16:54:44

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Yücel İldiz nasıl Kar demiri süper lige çıkarttı ise,iyi bir malzeme ile Kalparda bizi çıkartır.
İşin özeti iş hocada değil,iyi takım olmada bitiyor.İyi yapılan,maddi yönden sorun olmasın ben bile şampiyon yaparım

Tribün_ali

Hoca değil para para para iyi bir yönetim lazım o zaman hoca devreye girer

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 06 April 2010, 17:30:58
Hoca değil para para para iyi bir yönetim lazım o zaman hoca devreye girer

Para para para diyorsun..doğru sölüyorsunda  şuan paranın gani olduğu iki takım var..Biri bolu biri rize..Bolu 9 kişilk dardaneli yenemiyor..rize ligin en parasız takımının altında..
Para önemlide sadece paraya bağlarsan bu işleri yalnış olur bence..

Ayrıca  3 istanbul eşşeğini üstünde onların 5te bir maliyetine kurulmuş bir bursa var.. ??? ???

Tribün_ali

Ama ben paradan başka bir şeyde yazdım dimi ? iyi bir yönetim diye dimi herşeyin para olmucanı bende biliyorum futboldan anlayan ismail uyanık babamızın dediği gibi ezikbahçenin parasının 4/1 bende olsa şuan ben avrupa kupalarında final oynarım diyordu yani para+iyi yönetim+hoca faktörü

brigand

olur bence başarılı..deplasman performansımızla play - off oynuyoruzz..iç saha performansımızla düşüyoruz eğer iç saha olayını halledebilirse ki yeni bir oluşumla halleder çıkarız ilk 2 de ...

celebi

Mert

Alıntı yapılan: SaLvo - 11 April 2010, 16:56:11
kalpar istifa >:(

Şimdi zamanı değil.Belki sezon sonu olabilir.Ama ben gitmemesi gerektiğini düşünüyorum.Bu takımın tek ilacı adam gibi 3 mevkiye alınacak futbolcudur.Bu olanların sebebi Hüseyin kalpar değil.

AntZ

Daha iyisi gelecekse neden olmasın... Hatta daha iyileri gelecekse Ahmet Şahin'i Turgut'u, Murat'ı, Oktay'ı da hemen gönderelim. Kimin geleceği konusunda da fikrin var mı?

SaLvo

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 April 2010, 17:03:12
Daha iyisi gelecekse neden olmasın... Hatta daha iyileri gelecekse Ahmet Şahin'i Turgut'u, Murat'ı, Oktay'ı da hemen gönderelim. Kimin geleceği konusunda da fikrin var mı?

ben evliyamıyım nerden bileyim ben sadece düşüncemi söylüyorum

cem 55

bence daha iyisinin gelmesine gerek yok sezon sonu hemen gönderilmeli yanınada abdulaziz malıyla öküz ilhan bonus olarak verilmeli ben buca maçında golu yedikten sonra kurtarıcı olarak kenanı oyuna alan ilhan ve abdulaziz gibi futbolcudan başka herseye benzeyen 2 adamda ısrar edip sezer gibi her girdigi maçta olumlu işler yapan bi adamı oynatmayan oktayın sanki özellikle hata yapmasını bekleyip hemen dışarı çıkaran bi adama hoca moca demem bu siteden herhangi biri de bu takımı bu kadar oynatır bu sonuçları aldırır takımın başına geldiginden beri tek olumlu hareketi bence sercanla sefayı kadro dısı bırakmasıydı sezonu bi şekilde tamamlamadı ama sezon sonu hemen bavulu eline verilmeli

Ollivanders

11 April 2010, 17:11:03 #56 Son düzenlenme: 11 April 2010, 17:16:15 Serpico55
Evet huseyin kalpar ilk geldiginde takımı iyi topladı. Moralleri yukseltti .Arkadaslık ortamını iyi sagladı vs vs. Bu basarısızlıgın sahadaki mide bulandırıcı futbolun sorumlusu kim? Futbolcular ve huseyin kalpar . Huseyin kalpar son haftalarda yaptıgı degişikliklerle gec hamleleriyle formsuz oldugunu gosterdi. Hadi diyeceksiniz elinde geniş bir kadro yok. Tamam geniş kadro yok bunda hem fikiriz. Ancak elinde olanı iyi degerlendirme gibi becerisi yok. Bu takımda turgut forvet oynayabilirdi mesela eger forvet eksikligin varsa. İlhan ummak ne yaptıki en kritik maclarda ilk 11 de baslıyor. Sezer gibi bir adamın var geldiginden beri 3 gol atmıs ama bu adam kadronda yok. Degişik taktikler denemiyorsun. Karsılastıgın takımlar seni cozmus 5 - 6 haftadır. Gol yedikten sonra ve gec degişiklikler yapıyorsun vsvs . Herkes kendi ozelestirisini yapmalı.Huseyin kalpar "  Ben hayatımda bu kadar kotu samsunspor gormedim" diyecegine ben nerde yanlıs yapmıs olabilirim diyip takım uzerinde kafa patlatması gerekir.

Sunu da ekleyeyim . Oktay bu takımın eni iyi hucum oyuncularından biri . Bu oyuncu en kotu haline bile 2-3 pozisyona girebilecek bir adam. ilk yarıda herkes mi iyidi de oktay gozune carptı? bunun yanında devre arası transferleri de sen yaptın . Kimse sana bunu aldık diye zorla getirmedi 2 ay oyuncu denedin. Eee artık senin hata yapma hakkın kalmıyor sayın kalpar. İş bundan sonra senin becerine dusuyor. Ben ne yalan soyleyeyim  huseyin kalparla bu iş olacagına inanmıstım ama yanılmısım. Bence bu sezonu boyle bitirip , bir sonraki sezona iddialı hoca ve kaliteli futbolcularla sezona baslanmalı. Burda da butun yuk yonetime dusuyor.

LisandroLopez

YaşarDoğu

Takıma aldığı Orhan , Yavuz, kadro dışı kalan Ademve  Abdelaziz gibi topçularla kuracaksa kurmasın Mert.

gozgoz yýlmaz

11 April 2010, 21:15:29 #59 Son düzenlenme: 12 April 2010, 01:24:30 samsuni
Alıntı yapılan: SaLvo - 11 April 2010, 15:47:30
kalpar s.git bu takımdan  >:( >:(

imzan da böyle ama bir hafta içinde hüseyin kalpar başlığna yazdıkların şunlar

Alıntı yapılan: SaLvo - 02 April 2010, 17:32:03
oyuncu değişikliklerinde hoca çok hata yapıyor maçların çoğunu bu yüzden kaybettik zaten

Alıntı yapılan: SaLvo - 02 April 2010, 19:37:17
kalparla devam edilmeli kanımca fakat transfer şart böyle gitmez bıktık artık hersene aynı senaryo bi çıkamadık süper lige misafiriz diye geldik ev sahibi olduk ya :D ağlancak halimize gülüyoruz işte  >:(

Alıntı yapılan: SaLvo - 09 April 2010, 05:02:35
kalpar kesinlikle durmalı bu takımda diye düşünüyorum

kaç yaşındasın sen? vakit geçirmek için mi takılıyorsun bu siteye? azıcık tutarlı ol, herşeye yorum yazma, biraz düşün, ölç, biç, tart...

kalpar önümüzdeki sezon hangi takımda olur bilemiyorum da bu sezon başarılı oldu mu onu tartışmak lazım aslında...