Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Lazoli

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 February 2009, 03:02:12
Bence yanlış olur.
Kas Samsunlu demek Samsun için her platformda olmak demek.
Sen ona "çakma samsunlu" de bence.

Alakasi yok. Dogu Karadeniz göcmenlerini "Laz" veya "Rum" olarak gören adamlar var burada.
Sevmeyenler var.
Bizim buraad Samsunun yerlileri var Kavakli kendileri
Samsunsporu tutan hic kimse yok aralarinda ya febeli ya geseli
samsunu tutun diyorum napicam samsunu diyor
cocuklari samsunu bile görmemis hayatlarinda

Simdi soruyorum? Onlarmi daha cok samsunlu veya samsunsporlu yoksa Of göcmenlerinin torunu olan benmi?

samsunmania

23 February 2009, 22:40:53 #136 Son düzenlenme: 23 February 2009, 22:44:01 samsunmania55
Alıntı yapılan: Lazoli - 23 February 2009, 22:27:09
Alakasi yok. Dogu Karadeniz göcmenlerini "Laz" veya "Rum" olarak gören adamlar var burada.
Sevmeyenler var.

Simdi soruyorum? Onlarmi daha cok samsunlu veya samsunsporlu yoksa Of göcmenlerinin torunu olan benmi?

Biz sözde değil özde adamları aryoruz kardeşim. Lafı yanlış anlamışsın. Benim için Samsunlu demek Samsunsporlu demektir. Çakma olan 3 geyikleri tutandır. Burada bir çok d.karadeniz kökenli arkadaşım var hepsi Samsusporlu. İmamız bundandır. Samsun'un ekmeğini yiyip sonra kulübe sahip çıkmayanlaradır. Bak başkanımız da Trabzon kökenli ama hepimiz takdir ediyoruz.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Lazoli - 23 February 2009, 22:27:09
Sevmeyenler var.

Doğu Karadeniz'lilere Rum diyen beyinsizdir kardeşim.İster bu sitede ister Fizan'da olsun.Rahat ol sen.

Recep

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 February 2009, 22:56:52
Doğu Karadeniz'lilere Rum diyen beyinsizdir kardeşim.İster bu sitede ister Fizan'da olsun.Rahat ol sen.

ali ihsan

Alıntı"Sayın Valimiz ve Ticaret sanayi odası Başkanı Zeki Murzioğlu kulüp lehine olumlu sinyaller verdi. Sayın Valimiz sembolik olarak kendi cebinden 1000 TL verecek. TSO Başkanı Murzioğlu 500 bin liralık katkı verecek. Bunu TSO değil başkan kendi imkanları ile sağlayacak

Tünelin ucunda bir ışık beliriyor gibi.İnşallah devamı gelir.

samsunmania

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 23 February 2009, 23:26:32
Tünelin ucunda bir ışık beliriyor gibi.İnşallah devamı gelir.

Bu da güzel bir gelişme ama bize baık tutmayı öğretseler daha memnun olacağız. Vali Bey'i bekliyorum ben. Yapacaklarını da merak ediyorum.Bu iş belediye olmasa da il özel iare ve stso da biter. Sonra alt belediyelerde

Gelecek parayla cengaverlerimizin primlerini öderler herhalde.

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 23 February 2009, 23:30:28
Bu da güzel bir gelişme ama bize baık tutmayı öğretseler daha memnun olacağız. Vali Bey'i bekliyorum ben. Yapacaklarını da merak ediyorum.Bu iş belediye olmasa da il özel iare ve stso da biter. Sonra alt belediyelerde

Gelecek parayla cengaverlerimizin primlerini öderler herhalde.

Kalıcı projeler şart lakin şu sıkışık dönemde bu para doping olur.

Kais

valinin konuşmasını dün izledim umut verici konuştu sanırım 1000TL verdi ama arkadan desteği devam edecek.birde avukatımızın konuşması çok güzeldi.

ahk34

jean

yeni cikacak olan yasayla belediye baskanlari kuluplere para veremicekmis yani istesekte yusuf ziya bize veremicek o yuzden kalici gelir projelerini hayata gecirmesi lazim o zaman baskan adayida artar kulubun

Mert

Alıntı yapılan: jean - 25 February 2009, 01:39:16
yeni cikacak olan yasayla belediye baskanlari kuluplere para veremicekmis yani istesekte yusuf ziya bize veremicek

Bu kötü haber işte...

cgr

Alıntı yapılan: jean - 25 February 2009, 01:39:16
yeni cikacak olan yasayla belediye baskanlari kuluplere para veremicekmis yani istesekte yusuf ziya bize veremicek o yuzden kalici gelir projelerini hayata gecirmesi lazim o zaman baskan adayida artar kulubun

ne zmn verdiki şimdi versin...?

Tufan

Alıntı yapılan: Mert 55 - 25 February 2009, 01:43:59
Bu kötü haber işte...

niye kötü olsunki mert sadece bize değil ya kimseye yardım yapılmayacak bizim gibi alt yapısı sağlam olan kulüpler top oynayacak manisa kasımpaşa ankara falan değil. o nedenle keşke yardımlar kalksa bize bi kalıcı gelir getirecek benzinlik taş ocağı falan tahsis etseler biz yağımızda kavruluruz zaten.

Kais

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 25 February 2009, 02:42:37
niye kötü olsunki mert sadece bize değil ya kimseye yardım yapılmayacak bizim gibi alt yapısı sağlam olan kulüpler top oynayacak manisa kasımpaşa ankara falan değil. o nedenle keşke yardımlar kalksa bize bi kalıcı gelir getirecek benzinlik taş ocağı falan tahsis etseler biz yağımızda kavruluruz zaten.

ama o zmana kadar atı alan üsküdarı geçer ve biz gene açıkta kalırız...

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 February 2009, 12:30:32

tam tersi mükemmel bir haber , haksız rekabet ortadan kaldıralacak .. O zaman görürüz Eskişehir,Diyarbakır,Bolu vs ....!!

sen rahat ol kardeşim. o diyarbakıra ya seve seve ya da ss destek verecekler. belediye hikaye. onlar bulunduğu bölgenin özelliğini iyi kullanıyorlar.