Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Lazoli

adam gibi adamdi fuat baskan son senelerde samsunsporun basina gelmis en büyük adamdi bence
ismail uyanik haric tabi

Sadece Samsunspor

Kendisi Trabzonlu olduğu için çoğunluk gibi bende yadırgamıştım ama elinden geleni yaptığını düşünüyorum en azından her ay ayrıntılı kulüp borçlarını alacaklarını tüm medyaya ve bize sundu. Ama şehirden her zamanki gibi destek gelmedi. Çok az bütçeyle iyi bir takım kuruldu playoff'a bile yaklaştık ama malesef olmadı. Bakalım haftasonu kongresinde ne olacak. Bence yerel seçimler yaklaştığı için büyük katılımlı bir kongre olacak. Büyük ihtimalde bir yönetim çıkar gibime geliyor. Çünkü yerel seçimler ve yeni tso seçimleri oldu.

Hayırlısı diyelim

HoliganSamSunLu

bırakmasındaki en büyük nedenlerden birisi olarak akparti ile ters düşmesini olarak düşünüyorum samsunspor nedeni ile hem büyükşehir belediyesi hem akp il teşkilatı ile karşı karşıya gelmesi kendi açısındanda sıkıntı yarattıki bu kararı aldı.

kuzey55

yıllardır birçok adayın muzdarip olduğu bir konu vardı.kime ne kadar borç var belli değil,herşey karışıktı.şimdi böyle bir sorun yok.bütün hesaplar,borçlar ortada...buna göre adaylar planını yapar listesini oluşturur.

Kadir ÇELEBİ

Fırtına öncesi sessizlik derlerya şuan bunu yaşıyoruz sanırım..

Fuat başkan'a yaptığı bütün çalışmalar için teşekkürler kalmasını isterdim kulübün başında açıkcası sonu İsmail uyanık gibi olurdu verirlerdi gazı sözü icraata gelince bişey yok.

samsunmania

3 gün önce istifa etmesinin iki olasılığı var bence. İlki yeni yönetim oluşturuldu, Köktaş'a sen gidersen destek oluruz dendi. İkincisi ise hiç bir şey olmayacağını Vali Bey ile yapılan toplantı sonucu öğrenen başkan istifa etti. İlki biraz daha mantıklı çünkü STSO da ses çıkarmadı. Hayırlısı olsun. Ben de başkanı yaptıklarından dolayı şükranla anıyorum. En azından kulübü şeffaf bir yapılanma haline getirdi.

grkn55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 11 March 2009, 00:37:30
3 gün önce istifa etmesinin iki olasılığı var bence. İlki yeni yönetim oluşturuldu, Köktaş'a sen gidersen destek oluruz dendi. İkincisi ise hiç bir şey olmayacağını Vali Bey ile yapılan toplantı sonucu öğrenen başkan istifa etti. İlki biraz daha mantıklı çünkü STSO da ses çıkarmadı. Hayırlısı olsun. Ben de başkanı yaptıklarından dolayı şükranla anıyorum. En azından kulübü şeffaf bir yapılanma haline getirdi.

inşallah dediğin gibi ilkidir ama bence ikincisi olmuştur

gozgoz yýlmaz

Fuat Köktaş kasım ayında kongre kararı aldığında nasıl tepki vermiştik, şimdi nasıl tepki veriyoruz. O zaman adama ağzımıza geleni söyledik, çünkü hklıydık. Ama sonra gördük ki iyi niyetle çabaladı, şeffaf bir yapıya soktu hesapları. Bu nedenle görevi süresince iyi işler yaptı. Ama şehrin egemen güçleri onu da istemiyor. Şehrin egemenlerinin istedikleri adamlar daha önce Adnan Ölmez gibi Mazhar gibi silik, liderlik vasfı olmayan, kapıkulu tipli başkanlardı. İnşallah bu kez daha dirayetli bir isim üzerinde anlaşırlar.

merkez

Yine aynı senaryo...

Yönetmen ve konu değişmedi sadece.

Başrol oyuncusuna güzel işler yaptığı,işinin hakkını verdiği için yol verildi.Tıpkı Uyanık'ın gitmesini isteyen güçlerin onu çok sevdiği kulübünden uzaklaştırması gibi...

Yazık oldu Köktaşın emeklerine,imkansızlıklara rağmen çok şey yaptı,en azından bakkal defteri yerine şefaf bir mali tablo koydu ortaya.

Dik durdu,taviz vermedi.

En ala samsunludan daha iyi yönetti bu süreçte kulübü.
Çarçur etmedi zaten az olan imkanları.Ne idüğü belirsiz topçuları getirip milyarlar sermedi önlerine Başoğlu gibi...

Çok şey değildi  ,sabit bir gelirdi istediği rutin ödemeleri döndürebilmek için,ama onu bile çok gördü bu şehrin samsunsevdalı!!!! ları.

Öyle ya,Samsunsevdalısı çok bu şehirde,

Samsunsporu tutmayan samsunsevdalıları...

Yazıklar olsun cümlenize ! Yazıklar olsun sizi destekleyenlere !

Recep

Alıntı yapılan: merkez - 11 March 2009, 03:11:46
Yine aynı senaryo...

Yönetmen ve konu değişmedi sadece.

Başrol oyuncusuna güzel işler yaptığı,işinin hakkını verdiği için yol verildi.Tıpkı Uyanık'ın gitmesini isteyen güçlerin onu çok sevdiği kulübünden uzaklaştırması gibi...

Yazık oldu Köktaşın emeklerine,imkansızlıklara rağmen çok şey yaptı,en azından bakkal defteri yerine şefaf bir mali tablo koydu ortaya.

Dik durdu,taviz vermedi.

En ala samsunludan daha iyi yönetti bu süreçte kulübü.
Çarçur etmedi zaten az olan imkanları.Ne idüğü belirsiz topçuları getirip milyarlar sermedi önlerine Başoğlu gibi...

Çok şey değildi  ,sabit bir gelirdi istediği rutin ödemeleri döndürebilmek için,ama onu bile çok gördü bu şehrin samsunsevdalı!!!! ları.

Öyle ya,Samsunsevdalısı çok bu şehirde,

Samsunsporu tutmayan samsunsevdalıları...

Yazıklar olsun cümlenize ! Yazıklar olsun sizi destekleyenlere !

başka söze ne hacet
Sayın Fuat Köktaş yaptığın hizmetler ve şeffaf bir yönetim tarzı benimsediğin için çok teşekkürler

jean

fuat baskan elinden gelenin en iyisini yapti bencede su adama destek cikmadilar ya daha soze gerek yok gercekten boyl ebir baskana yazik oldu umarim dah aiyisi olur bundan sonra tesekkurler baskan

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 March 2009, 00:54:17

Ama şehrin egemen güçleri onu da istemiyor. Şehrin egemenlerinin istedikleri adamlar daha önce Adnan Ölmez gibi Mazhar gibi silik, liderlik vasfı olmayan, kapıkulu tipli başkanlardı. İnşallah bu kez daha dirayetli bir isim üzerinde anlaşırlar.

Bu şehiri bilemem ama bu taraftarın bir Mazhar veya Adnan kaldıracak ne hali nede sabrı kaldı.

ali ihsan

AlıntıKOSİF'TEN İTİRAF
Futbolcular üzerinde herhangi bir otoritelerinin kalmadığını söyleyen Kosif, Samsunspor kongresi..
11 Mart 2009 Çarşamba 14:16
Futbolcular üzerinde herhangi bir otoritelerinin kalmadığını söyleyen Kosif, Samsunspor kongresi öncesi kendi başkanlığında oluşturulacağı dillendirilen liste çalışmalarına da açıklık getirdi

DURUM BU
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Kosif son gelişmeleri değerlendirirken, samimi itiraflarda bulundu. "Üzerimize düşen özeleştiriyi yapmaktan kaçınmayız" diyen Kosif, "Kimseyi kandıracak halimiz ve niyetimiz yok. Futbolcular üzerinde otoritemizin kalmadığı ortada. Boluspor maçı öncesi ve sonrasında yaşananlar bunun göstergesi. Durum bu iken, farklı yaklaşımlarda bulunmamız doğru olmaz" dedi.

BEKLEDİK, GÖREMEDİK
Yönetim olarak Samsunspor için bugüne kadar çok büyük emek sarfettiklerini hatırlatan Kosif şöyle dedi; "Geldiğimiz nokta, hafife alınmamalı. Tüm samimiyetim ile söylüyorum ki, kurtuluş kapıda! Sezon sonuna kadar ihtiyaç duyulan rakamlar, atla deve değil. Bu çözülebilir. Ama ya sonrası? İşte düşünülmesi gereken bu. Şehir somut adımlar atmadan, bu sorunların üstesinden gelemezsiniz. Bugüne kadar bekledik, ama göremedik."

KÖKTAŞ'LA GELDİK
Kendisi başkanlığında bir yönetim kurulu oluşturulacağı söylentilerine de cevap veren Kosif sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sadece bir yakıştırma. Benim öyle bir arayışım olmadı. Biz Fuat Köktaş ile geldik, onunla hareket etmenin doğru olacağını düşünüyoruz. Bundan sonrası için de, doğrusu bu olur. Ama, herkesi, her kesimi kucaklayacak bir yönetim kurulunun oluşması kaydıyla. Bu bir süreç işi, bekleyip göreceğiz." 

Kendisini Samsunspor'un üzerinde gören topçuyu kapının önüne koyacaksınız ilk 11'e değil ...

mehmet yılmaz

AlıntıKOSİF'TEN İTİRAF

.................

KÖKTAŞ'LA GELDİK
Kendisi başkanlığında bir yönetim kurulu oluşturulacağı söylentilerine de cevap veren Kosif sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sadece bir yakıştırma. Benim öyle bir arayışım olmadı. Biz Fuat Köktaş ile geldik, onunla hareket etmenin doğru olacağını düşünüyoruz. Bundan sonrası için de, doğrusu bu olur. Ama, herkesi, her kesimi kucaklayacak bir yönetim kurulunun oluşması kaydıyla. Bu bir süreç işi, bekleyip göreceğiz." 

Son umutlar da birer birer kayboluyor, Turgut Tüfenk'in de bir niyeti yokmuş.

Duyarsız Kral(!) gözünaydın! Ölüyor Samsunspor, mutlu musun?

şimşek_55

KULÜP OTORİTESİ TEKNİK EKİBİN ELİNE GEÇTİ
Kırmızı-Beyazlı takımın başkanı Fuat Köktaş, son röportajını Haber Gazetesi Yazarı Ercüment Gül'e verdi. Köktaş, "kulüpteki dengeler maddi sorunlar nedeniyle bozuldu ve otorite gücü bizden çıkıp teknik heyet ve futbolcuların eline geçti" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, tesislerde düzenlediği basın toplantısının ardından Haber Gazetesi Yazarı Ercüment Gül'e çok çarpıcı açaklamalarda bulundu. Yaklaşık 3 aydır birşeylerin altını çizedek anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Köktaş, "Bizim maddi anlamda sorunlarımız vardı. Özellikle  de futbolcu alacakları konusunda. Bu sorun bizim kulüpteki otoritemizi, dolayısıyla da disiplini sağlamamızı zorlaştırıyordu. Bakın; benim futbolcum ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından taciz ediliyorsa,kredi kartının taksidini yatıramıyorsa, aldığı evin yada arabanın taksitlerini veremiyorsa, bizde bu konuda yetersiz kalıyorsak, artık bu görevde kalmamız kulübe zarar verecektir. Hal böyle olunca kulüpteki dengeler bozuluyor ve otorite gücü bizden çıkıp teknik heyet ve futbolcuların eline geçiyor" dedi.
GÜÇLÜ OLSAK YAPABİLİR MİYDİ?
Başkan Fuat Köktaş, "Bildiğiniz gibi Sercan hafta ortasında antremanı terk ediyor, sonrasında teknik ekip tarafından Boluspor maçında ilk onbire alınıyor, karşılaşmada kazanılan penaltı kullandığını hep beraber gördük. Biz güçlü bir yönetim olsak Sercan'ın bunları yapması mümkün mü? İşte bu sorunlar artık öyle noktalara geldi ki doğal olarak da takımın son haftalardaki futboluna ve aldığı maç skorlarına da yansımaktadır" diye konuştu.
VAATLER SÖZDE KALDI
Deneyimli bir işadamı olduğunu hatırlatan Köktaş, "Böylesi bir ortamda artık başarıyı yakalamak mümkün değildir. Ben futbolcumun karşısına çıkamıyorsam, personelime iş yaptıramıyorsam benim buradaki işim bitmiştir. Bu zamana kadar yapılan kulüp kongrelerinde ayrılacağımı belirtmiştim. Belki bu zamana kadar başkanlığı bırakmamam bazı çevreler tarafından yanlış da anlaşılmış olabilir. Hatta 14 Mart tarihinde yapılacak olan kongrede yine devam ederim diye düşünenlerde olabilir. Bu bakımdan kulüp başkanlığını şimdiden bıraktığımı açıklıyorum. Belki işin ciddiyeti bu şekilde daha iyi algılanır diye düşünüyorum.
Bu arada Sayın Valimiz önderliğinde yürütülen yardım kampanyasından da yeterli ışığın görünmediğini itiraf edebilirim. Zira Sayın Valimizin tüm iyi niyetli çabaları da maalesef yetersiz kaldı. Bu arada Ticaret Sanayi odası'nın seçim öncesi Samsunspor'a vaatlerinin de şu ana kadar sözde kaldığını da hatırlatmak isterim. Son olarak ise bana ve yönetimime görev yaptığımız süre içinde maddi ya da manevi olarak destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.