Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

berusa55

11 March 2009, 21:26:06 #180 Son düzenlenme: 11 March 2009, 21:29:40 berusa55
AlıntıBu arada Sayın Valimiz önderliğinde yürütülen yardım kampanyasından da yeterli ışığın görünmediğini itiraf edebilirim. Zira Sayın Valimizin tüm iyi niyetli çabaları da maalesef yetersiz kaldı. Bu arada Ticaret Sanayi odası'nın seçim öncesi Samsunspor'a vaatlerinin de şu ana kadar sözde kaldığını da hatırlatmak isterim.

Eyvah eyvah  :-\

Kaya

Başkan yaptıkların  ve yapmaya çalıştıkların için teşekkür ediyoruz yolun açık olsun ALLAH gönlüne göre versin bizi de bir an önce kurtarsın

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 11 March 2009, 20:21:56

Duyarsız Kral(!) gözünaydın! Ölüyor Samsunspor, mutlu musun?

Bence çok mutludur.Keşke şu şehirde Samsunspor diye bir takım olmasaydı bile demiştir o.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Seninde hesabın bir gün kesilir bay başkan !!!

samsunmania

Bugüne kadar hiç bir ses çıkmaması oldukça ilginç. En azından gazeteler bir şeyler yazardı. Bu film böyle bitmez, bitmemeli. Ctesi bu kulüp kayyuma kalrsa sonumuz faciadır. Hala bunu görmeyen kör gözler o zamana kadar açılır umarım.
Bizi gün be gün bitirenler inşallah sizler de bitersiniz.

tolga

KULÜP OTORİTESİ TEKNİK EKİBİN ELİNE GEÇTİ
Kırmızı-Beyazlı takımın başkanı Fuat Köktaş, son röportajını Haber Gazetesi Yazarı Ercüment Gül'e verdi. Köktaş, "kulüpteki dengeler maddi sorunlar nedeniyle bozuldu ve otorite gücü bizden çıkıp teknik heyet ve futbolcuların eline geçti" dedi.

eğer kulüpte otorite teknik ekip ve futbolculara geçtiyse adama sormazlarmı kardeşim sen ne iş yaparsın gider ayak bu adamları ve futbolcuları neden suçluyorsun hani görevini yerine getirdim millet para verecek sen başkanlık yapacaksın o başkanlığı o zaman herkes yapar yeşilyurt verecek tüfenk verecek tso verecek ee sen ne verdin ondan sonra futbolcumun yüzüne bakamıyorum personelin yü<züne bakamıyorum teknik ekibin yüzüne bakamıyorum  diyorsun bırakırkende otorite bilmem kime geçti senin yaptığın arkadan vurmak hançerlemek eğer bu sözleri siz söylemişseniz!!!!

Nuri Asan

İsmail Başkandan sonra Samsunspor'a gelen en iyi başkandı.
Bari 41 puanı tamamlayıp öyle gitseydiniz.
Bize 2.bir Hasbi Ağa lazım,çıkarmı bilmem ama tokatımız fena olur.

Ertuğrul Sağlam

12 March 2009, 11:15:07 #186 Son düzenlenme: 12 March 2009, 11:25:21 %100 samsunspor
Terme tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zorlu'nun Samsunspor Kulübü Başkanlığına aday olmak için girişimlere başladığı ve liste hazırlığı içinde olduğu öğrenildi

Terme ilçesinde faaliyet gösteren Terme tersanesi Yönetim kurulu başkanı Erkan Zorlunun liste hazırlığında bulunduğu ve Samsunspor Kulüp başkanlığına aday olacağı öğrenildi Dün akşam geç saatlere kadar bazı işadamları ile toplantı halinde bulunan Erkan Zorlu 14 Mart'taki genel kurulda kulüp başkanlığına aday olmak için çalışmalara başladığı gelen bilgiler arasında

Kaynak: Haber Gazetesi

ali ihsan

AlıntıKosif: "Başkanlık yakıştırması onur verici"
12 Mart 2009 / 08:49
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Kosif, Samsunpor'da yaşanan son gelişmelerle ilgili haberexen'e konuştu.
Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş ve Tüm Yönetim Kurulu'nun ortak istifa etmesinin ardından, 14 Mart genel kurulu olduğu için ve Rizespor deplasmanı hazırlıklarının tamamlanması adına takımın başında kalan Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Kosif, haberexen'e konuştu.

" Bu süreçte Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş'ın yokluğunu hissettirmemeye çalışıyoruz" diyen Kosif, "Biliyoruz ki özellikle puan anlamında son haftalar da da aldığımız başarısız neticelerin de etkisiyle Samsunspor çok önemli bir nokta da. Oyuncularımızın ekonomik problemlerinin yanı sıra puansal da bir eksiklik olunca bunun moral bozukluğu içerisinde Başkanımız istifa ettikten sonra Teknik ekibimizle bir araya geldik ve özellikle oyuncularımızı moral anlamında ne kadar yapabilirsek ekonomik anlamda onlara bir destek vermeden Rize maçına en iyi şekilde hazırlanmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu tabi bir süreç işi. Cumartesi günü genel kurulumuz var. Genel kurula da yönetim kurulumuzu en sağlıklı şekilde götürmeye çalışıyoruz. Genel kuruldan sonra ne söyleyebileceğimize ve ne yapabileceğimize bakacağız. Fakat şu an biz Fuat Köktaş'ın ekibinde yer alan kişileriz. Sezon başından beri yapılanlar buradaki ortak çalışmaların ürünüdür. Genel kurula kadar bu anlayışla hareket edeceğiz" dedi.

Başkanlık yakıştırması onur verici

Samsunspor Başkanlığı için de kulislerde adı geçen Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Tahsin Kosif: " Bu şahsım adına onur verici bir yakıştırma. Ama Samsunspor'un bugün geldiği nokta da iyi düşünmek gerekir. Ben Samsun'dan güçlü bir yönetimin çıktığında Samsunspor'un kendi gelirleri ile ve daha önce yöneticilere verilmiş temlikler kulübün lehine kullanılabilirse ben takımın önünü açık görüyorum. Buradaki herkes Samsunspor'a destek vermek için bir arada. Burada kimsede Başkanlık gibi hevesler yok. Buradaki herkes ne görev veriliyorsa ve bu görev için şartlar oluştuğunda gerekeni Samsunspor adına yapar." Şeklinde konuştu.

14 mart cumartesi günü gerçekleştirilecek Samsunspor kongresi için Kosif şunları söyledi. " Genel kurullara eskiden olduğu kadar çok büyük ilgi ve itibar olmuyor. Bu da zaten Samsunspor'un bu gününü ortaya koyuyor. Bu sezon başında çok doğru hedeflenen ve bu hedefler doğrultusunda çok büyük iş yapan bir yönetim kurulu var. bunu göz ardı etmemek lazım. Samsunspor'un bugün geldiği noktayı göz ardı etmeden biraz destekle ve birliktelikle sorunlar açılabilir. Farklı kesimlerden ne kadar fazla destek alırsak bu sorunları o kadar kolay çözeriz. Samsunspor'un kendi gelirleri ve kendi giderleri var. bunlar iyi irdelenirse Samsunspor kendi küllerinden doğabilecek yapıda büyük bir camiadır" dedi.

Nuri Asan

haberse %100 balon haberdir

Nuri Asan

bu takım bu sene bu ligde KALACAK bunu yapmaya mecbursunuz.
en ezından içeride mal-atya,antep ve adanayı yenin.
günü gelecek bu günlerin hesabını soracağız.

pitbul055

pitbul055

Alıntı yapılan: tolga - 12 March 2009, 10:03:12
KULÜP OTORİTESİ TEKNİK EKİBİN ELİNE GEÇTİ
Kırmızı-Beyazlı takımın başkanı Fuat Köktaş, son röportajını Haber Gazetesi Yazarı Ercüment Gül'e verdi. Köktaş, "kulüpteki dengeler maddi sorunlar nedeniyle bozuldu ve otorite gücü bizden çıkıp teknik heyet ve futbolcuların eline geçti" dedi.

eğer kulüpte otorite teknik ekip ve futbolculara geçtiyse adama sormazlarmı kardeşim sen ne iş yaparsın gider ayak bu adamları ve futbolcuları neden suçluyorsun hani görevini yerine getirdim millet para verecek sen başkanlık yapacaksın o başkanlığı o zaman herkes yapar yeşilyurt verecek tüfenk verecek tso verecek ee sen ne verdin ondan sonra futbolcumun yüzüne bakamıyorum personelin yü<züne bakamıyorum teknik ekibin yüzüne bakamıyorum  diyorsun bırakırkende otorite bilmem kime geçti senin yaptığın arkadan vurmak hançerlemek eğer bu sözleri siz söylemişseniz!!!!

CriminaL

Alıntı yapılan: tolga - 12 March 2009, 10:03:12

jean

inslalah termeli baskan adayi dogrudur takim sahipsiz kalmaz