Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

Valimizin önderleiğinde güzel gelişmeler olacak gibi görünüyo.sanırım büyük otelin satışıyla ilgili bir düşünceleri var.güzel günler yakın.

europe_55

Insallah SAMSUNSPOR bu ihaleye girer ve kazanirda kulübe kalici bir gelir kaynagi saglanmis olur...

beşnumara

yeni TSO yönetimi ve vali bu proje için uğraşır ama her zamanki gibi destek olmayıp köstek olanlar yine çıkar sahneye.inşaallah bu otel projesi gerçekleşir yarabbim.

jean

kaptan 55

yazıklar olsun be yazıklar olsun bu şehir bi tane bile SAMSUNSPOR sevdalısı işadamımı yetiştiremedi bi tane bile SAMSUNSPOR sevdalısı siyasimi yetiştiremedi yazıklar olsun yediğiniz ekmekde içtiğiniz suda bile SAMSUN'lunun hakkı var ben hakkımı helal etmiyorum hiçbirinize madem aday çıkmıyo takım kalsın abi kayyuma kalsında o ortadan kaybolan paralar kimlerin cebine gitmiş bi balığa kim milyarlarca fatura kestirmiş hepsini öğrenelim

CeLiL_55

bu adamın istifa edeceğini bekliyordum en başındada söyledim reklam yapmaya geldi ve şimdi gidiyor he katkıları olmuşmudur elbet olmuştur ztn kulübün başına geliyorsan bişeyler yapmak zorundasında Belediye Seçimlerine 2 hafta kala istifa etmesi iyi bi reklam oldu en başında söylediğim gibi 'trabzonludan' bize hiç bir zaman hayır gelmez. Allah yolumuzu açık etsin.

mehmet yılmaz

Maalesef Samsun'da Samsunspor adamına göre destekleniyor. Fuat Köktaş varsa biz yokuz diyenler var, ondan önce Fuat Köktaş varsa biz varız diyenler de vardı. İsmail Uyanık başkanı da en çok rahatsız eden konulardan birisi bu idi maalesef.

Fuat Köktaş yapabileceğinin en iyisini yaptı. Şahsım adına onu iyi niyetli ve gayretli bir isim olarak yad edeceğim.

Gizli kapılar ardında bazı listelerin çalışıldığını duyuyoruz. Umarız ki bu listeler çok fazla pazarlık konusu edilmez de cumartesi günkü kongreye birşey konur ortaya.

Malum kişinin kongreye gelip gelmeyeceği de ayrı bir merak konusu tabii.

nilsah

Benim adım Nilsah şimdiye kadar beni tanıyanlar tanıdı.Ve ben diyorum ki panik yok....Şu an üstümüze düşen her kim olursa olsun 14.03.2009 tarihine kadar beklemek.Taraftar olarak taraf olarak kimse hakkında (yönetim,baskanlar,hocalar,topcular,sehrin önde gelenleri dahil) ileri geri konuşmamak.üstüne basa basa söylüyorum buna yzy de dahil.
Biz koskoca bir çınarız biz köklerimizi saglam atalım ve kem söz kimseye etmeyelim.bekleyelim er meydanındayız ve daha güreş bitmedi....unutmayalım

**KaR6**

Nilsah abi, herkese değil ama sana karsı bi guven var içimde.. umarım dediğin gibi olur abi..

şimşek_55

Unutmayalımkı Samsunspor buyuk bır camıa .En onemlı konu ıse  bugun  t.tufenk,valı,yzy  bulusmasıdır. NE ılgınctırkı bu toplantı esnasında  dıger tarafta  baskan ıstıfa edıyor.Ama yanında 2 ncı baskanla.Dıger yk uyelerı ıse ıstıfa etmedıler.Samsunda  bır kulıs havası var  ve  en yakın zamanda  bu takımı lıgın  sonuna  tasıyacak bır lıder bulunacaktır.Bır dahakı sezon ıcın ıse  ıddıalı  bır kadro kurulup sezona  o sekılde baslanacaktır. Kımse  uzulmesın  SAMSUNSPOR camıası  futbol kamuoyunda  buyuk bır camıadır. Bu gunlerde  hep destek  tam destek  dıyorum ve NIlsah  kardesımın  dedıklerının altına ımzamı atıyorum.

Son sözün    bittiği yerde olduk  , sonlarımız olmadı  ilkleri  biz yaşattık..
Çünkü  bu şehrin  çocuguyuz  SAMSUNSPORLUYUZ

Akyol

Nilşah abinin söyledikleri doğru panik yapmayalım elbet birisi çıkar.

celebi

hayırlısı inşaallah

Mert

İnşallah dedikleriniz gibi olur.Turgut tüfenk gelirse çok iyi olur.Ben bilmiyordum bugün turgut tüfenk,vali ve yzy ın buluştuğunu.İnşallah bu buluşmada Samsunspor adına bir takım şeylere imza atılmıştır.

Recep

Alıntı yapılan: nilsah - 10 March 2009, 21:40:30
Benim adım Nilsah şimdiye kadar beni tanıyanlar tanıdı.Ve ben diyorum ki panik yok....Şu an üstümüze düşen her kim olursa olsun 14.03.2009 tarihine kadar beklemek.Taraftar olarak taraf olarak kimse hakkında (yönetim,baskanlar,hocalar,topcular,sehrin önde gelenleri dahil) ileri geri konuşmamak.üstüne basa basa söylüyorum buna yzy de dahil.
Biz koskoca bir çınarız biz köklerimizi saglam atalım ve kem söz kimseye etmeyelim.bekleyelim er meydanındayız ve daha güreş bitmedi....unutmayalım
senin adın Nilşah bu takımın içindeki olayları en iyi bilenlerden birisin
dediğin gibi Samsunspor koca bir çınar bir rüzgarla devrilmez
yzy bile seçim dolayısıyla yapmayacalarını yapabillir göreceğiz yaşayacağız her şeyde bi hayır vardır bu istifada bir hayra vesile olur inşallah
bizim hiç kimse ve kurumla şahsi bir kavgamız küskünlüğümüz yok bizim tek sevdamız Samsunspor ve onun her zaman iyi yerlerde görmek

vanlioglu

Fuat Köktaş yapacağının en iyisini yaptı şartlar ortada bu yüzden eski başkana teşekkür ediyorum. İnşallah stratejisi eski başkan gibi olan destek almayı başarabilen biri çıkar.