Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

nilsah

gelin kongreyi yorumlayalım.cıkarılacak mesajlar var.
1-fuat baskan 3 hafta daha devam.bu demektir ki yerel secimlere 1 hafta kalana kadar nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
2-ticaret odasını samsunspor lobisi kazanmıştır.bir sehirin ticari kalbi artık samsunspordadır.bir belediye yanına ticaret odalarını almadıgı sürece asla bütünlüğü saglayamaz.nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
3-kulup başkanı ve kulubumuz hakkında konuşmaya korkuyorsun.cünkü sende biliyorsun ki bu kulup baskanı olmasa ve gecmişte bulundugu pozisyonda olmasa idi akp nin kapısından giremeye bilirdin.nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya
4-giresun macından önce samsunun önde gelenleriyle bir yemek yedin ve o masada baskanımızın yanında burası samsunspor konuşma yeri değil dedin.samsunlunun oldugu her yerde helede bizi temsil eden en üst makamın yanında samsunspor konuşulur.. bu cümle ile savaşı sen başlattın nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
5-yıllar sonra kongremize cicek göndermişsin.tsk ama nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
6-yerel basında seni koruyan kollayanlar varya.ulusal basından kimler koruyacak bakalım nefesimizi hissedeceksn yusuf ziya.   

Kais

aynen bu tutumu devam ederse NEFESİMİZİ HİSSEDECEK

55.hakan

Alıntı yapılan: nilsah - 21 February 2009, 17:55:16
1-fuat baskan 3 hafta daha devam.bu demektir ki yerel secimlere 1 hafta kalana kadar nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
2-ticaret odasını samsunspor lobisi kazanmıştır.bir sehirin ticari kalbi artık samsunspordadır.bir belediye yanına ticaret odalarını almadıgı sürece asla bütünlüğü saglayamaz.nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
3-kulup başkanı ve kulubumuz hakkında konuşmaya korkuyorsun.cünkü sende biliyorsun ki bu kulup baskanı olmasa ve gecmişte bulundugu pozisyonda olmasa idi akp nin kapısından giremeye bilirdin.nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya
4-giresun macından önce samsunun önde gelenleriyle bir yemek yedin ve o masada baskanımızın yanında burası samsunspor konuşma yeri değil dedin.samsunlunun oldugu her yerde helede bizi temsil eden en üst makamın yanında samsunspor konuşulur.. bu cümle ile savaşı sen başlattın nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
5-yıllar sonra kongremize cicek göndermişsin.tsk ama nefesimizi hissedeceksin yusuf ziya.
6-yerel basında seni koruyan kollayanlar varya.ulusal basından kimler koruyacak bakalım nefesimizi hissedeceksn yusuf ziya.   
turgut tufenk konuştu mu maddi destek sözü veren var mıydı.yzy ya bişe demiyorum zaten seçim çiçeği yollamış oraya

seckin55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 21 February 2009, 16:55:34
bizim ki taksite bağlamış ;)
biraz once aks tv de izledim valiyi..sanki 1 trilyon bagışlamış gibi konuştu.ustune basa basa 1000 lira dedi..komiksin sayın vali.git guldurme kendini...

seckin55

fuat başkanın donecegını sanmıyorum ama turgut tufenk heran çıkabılır diye duşunuyorum. ;)

red_white

vali sendende cacık olmaz eski vali olsaydı muammer güler eminimki dahada çok destek olurdu

Sadece Samsunspor

Vali parayı kendi bütçesinden vermiş yani valilik tarafından değil, ama yinede çok az para vermiş bari 10.000 tl olsaydı neyse, bu arada divan kurulu yarınki maça bütün belediye başkanlarını çağırmış bakalım kim gelecek kim gelmeyecek

Ertuğrul Sağlam

yoruma ne hacet tşk nilşah

merkez

21 February 2009, 19:17:30 #98 Son düzenlenme: 21 February 2009, 19:21:48 merkez

Bu kentte Samsunlu olduklarını söyledikleri halde bırakın bin tl yi,samsunspor dergisi almayanlar varken samsunlu olmayan atanmış bir valinin altın adam kampanyasında 2500, şimdi de 1000 tl cebinden vermesini bu kadar alay konusu yapmayalım bence.

Tamam doğrudur,Valinin şu ana kadar ki söyledikleri ile yapılan icraatlar arasında çok fark vardır,Vali gerektiği kadar imkan oluşturamamıştır,ama şunu da unutmayalım arkadaşlar, vali siyasi irade tarafından atanmış biridir,siyasi irade kim hükümet...

Sn vali çakıl ocakları kazandıracağız samsunspora,ayda 400-500 milyar kaynak olacak bu konudaki tüm insiyatifi ben üstleniyorum dedikten sonra acaba kimler!!! araya girdi de çakıl ocağı olmadı ?

Bu kente yine biz zarar veriyoruz,bu kentte yaşayanlar zarar veriyor arkadaşlar,validen sihirbazlık yada mucize beklemeyin,o birşey yapmak istese dahi yaptırmak istemeyen olduktan sonra yapamaz...

ben de öyle konuştum ki valinin avukatı gibi bir görüntü ortaya çıktı,ama kim ne derse desin ben valinin iyi niyetinden şüphe etmiyorum,ona iş yaptırmayanın siyasi irade olduğunu düşünüyorum.

Kongreye gelecek olur isek beklediğim sonuç buydu,güzel giden bu yönetimin devam etmesini isteyen herkesin üç haftası var,herkes o zamana kadar birşeyler yapmalı.

mesela burada çok konuşan bizler,valiye bin lira verdi diye kızan bizler aylık 10 tl vererek samsunspor dergisine abone olacağız.bakalım kaç kişi abone olacağız.

ben gelecek adına braz umutluyum,en azından fuat köktaş gibi bir başkanımız var,o şu an bizim için büyük bir şans

not:çok yorgunum,geriye dönüp imla düzeltmesi yapamıyorum,kusura bakmayın

[IMG

[URL=http://imageshack.us]http://

beşnumara

hay ağzına sağlık abi. aynen katılıyorum size

sadece55

Bende Kongreye katıldım bugün Açıkçası kongre çok şeffaftı Fuat başkan sayesinde.Fuat başkan 3 hafta sonraki kongreye şehirde 3 haftada büyük destek sözü verilmesi durumunda tekrardan başkanımız olacağını söyledi..Sürekli murzioğlu ve Aslan karanfille görüşme halindeler.Turgut tüfenk konuşmadı ama duruşu yetti orda gerçekten şehir için çok büyük bir sevdalı kendisi...Yusuf Ziya gelmedi elbette.Diğer başkan adayları ordalardı bildiğiniz klasik atıp tutma konuşmaları yaşandı vaatler falan filan vs... Yusuf ziya ya en son çok yüklendiler ayrıca Hasan Giritli çok güzel bir konuma yaptı...Eski yolsuzluklardan bahsetti nedense burda Hakkı tomaç konuşmayı kesmek için elinden geleni yaptı!!! Ayrıca Temel camadanda güzel bir konuşma yaptı...Genel olarak herkesin işi birbirine bıraktığı bir kongreydi...Sanırım 3 hafta herşey belli olcak bu sefer aday çıkmassa daha zor çıkar gibi sanırım kayyuma kalır sonra ama yolsuzluk yapanlar gene el koyacaktır ve kayyuma bırakmıcaktır tahminimce klasik hikayeler işte ama size söylemem FUAT KÖKTAŞ harbiden on numara adam...Süper hazırlanmış gene kongreye çok taktir ettim kimsedende çekincesi yok bu Başkanı bırakmamak lazım 3 hafta herşeyi göstercek umarım bir süpriz olurda kendisi Kalır son bir dipnot valimizin verdiği 1000 tl semboliktir ve vali dediğiniz adam öyle trilyonluk biride değildir yani orda başka kimse çıkıpta paradanda bahsetmedi bu da var istese çokta umrunda olmazdı düşük meblağda olsa güzel bir jestti bence ve üzüldüğüm bir nokta şehirde sadece 361 tane dergi abonesi var komedi gibi

mehmet yılmaz

Bir Çiçekle Bahar Gelmez

Lafı fazla uzatmaya gerek yok; Samsunspor'un felaha ermesi için bir numaralı sorumluluk -isimler önemli değil- bu şehrin Büyükşehir Belediyesine düşüyor. O makamda bulunmamanın getirdiği hukuki bir sorumluluktur bu; üstelik bir de vicdani boyutu var işin. Kongre salonuna girdiğimizde sıralanan çiçekler arasında bir tanesi ilgimi çekti; Y.Ziya Yılmaz - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı...

Nasıl bir görmezden gelmeymiş, nasıl bir hesaplaşma imiş bilemiyorum, ayrıntısına da girecek değilim. Ancak bir çiçekle baharın gelmeyeceği gün gibi aşikar! Selamını değil kelamını bekliyoruz başkanın...

Kongreye bazı siyasetçilerin ilgisi vardı. Kimleri içinse ortalama bir kahvehane toplantısı kadar değeri yokmuş Samsunspor'un demek ki, tenezzül dahi etmemişler Samsunspor kongresine gelmeye. 9 vekilden sadece Fatih Öztürk vardı. Diyecek bir şey bulamıyorum artık, siz bu şehrin vekilleri olacaksınız, belediyelerinde başkan olacaksınız ya da bu gibi makamlara talip olacaksınız ama bu şehrin en büyük değeri Samsunspor'un kongresine gelmeyeceksiniz. Maçlarına yuhalanırım diye mi gelinmiyor bilemem ama Samsunsporluluk nezaketi sizi kongrede yuhalatmazdı, korkmayın!

Sıfatının başında Samsun ibaresini taşıyan ya da taşımayı hayal edenler hangi cümlelerle izah edebilirler bu durumu? Mazereti olur mu bunun? Asla olmaz! Olamaz!..

Kongreye dönersek eğer, Vali Bey'in konuşması daha önce de duyduğumuz şeylerdi diye düşünüyorum. Kişisel hesabından 1.000 lira bağışlaması güzel bir jest elbette ama biz Sn. Valimizden para vermesini değil para verdirmesini rica ediyoruz; hiç değilse Büyükşehir Belediye Başkanına sorunları ve çözüm yollarını iletmesini diliyoruz. Ama bir de şöyle düşünün, bu şehrin seçilmişleri Samsunspor'a bunları reva görüyorsa atanmış bir insan olan Sn. Vali yapabileceğinin azamisini yapıyor demektir.

Partileri önemli değil ama isimleri zikredeyim. Süleyman Kaldırım Bey, yeni dönemde Samsunspor için para toplamak yerine kalıcı gelir sağlayan büyük projelere imza atacaklarını söyledi. Hatta "ben çok fazla söz veren bir insan değilim ama buradan açıkça söz veriyorum" dedi.

Sn. Mehmet Atalay bence gerçek bir Samsunsporlu konuşması yaptı. "Başka diye soranların inadına sadece Samsunsporluyum; benim için Samsunsporluluk bir kutsallık alanıdır; 9 yaşımda Şehir Stadında vurulduğum Samsunspor'da yöneticilik yapma şerefine de eriştim. Bugün burada sizin karşınızda siyasetçi olarak değil Samsunspor taraftarı olarak bulunuyorum. Allah nasip eder de Büyükşehir Belediye Başkanı olursam Samsunspor'u her şeyin önünde tutacağıma şerefim üzerine söz veriyorum..." gibi Samsunsporluluk kokan cümleleri duymak hakikaten çok hoştu.

Nihat Batur Bey de yine Samsunspor'a destek vereceği yönünde açıklamalar yaptı. Orada olup da konuşma yapmayan isimler de vardı.

Ama bizce günün yıldızları "Bugüne kadar ihmal edilen Samsunspor'a yardım etmek bizim asli görevimizidir!" diyebilecek yüreğe sahip olan insanlardı, yani Samsun'un yeni STO yönetim kurulu adına iş adamları Sn. Zeki Murzioğlu ve Sn. Turgut Tüfenk. Zaten yönetimin süreci uzatmasındaki etkenlerden birisi de bu gelişme idi.

Eski yöneticilerden Temel Camadan ise, yine bilindik sözlerin tekrarlandığını ifade ederek, Samsunspor'un kurtuluş reçetelerinden birisi olan "Kum ve Çakıl Ocakları" projelerinin kimler tarafından engellendiğinin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi. Bu ocakların işletim hakkının Samsunspor'a verilmesi halinde muazzam bir sabit gelir elde edilebileceğinin altını çizen Camadan'ın cümlelerinden ben şunu anladım, bu şehirde Samsunspor'u sevenler kadar ona düşmanlık besleyenler de var!

Açılış ve kapanış konuşmalarını yapan başkan Fuat Köktaş yine açık ve net konuştu. İlk geldiklerine kendilerine sunulan "güven bunalımı, önümüzü göremeyiz" gibi mazeretlerin artık geçerliliğinin kalmadığını ifade etti. 3 haftalık süreçte yapılacak görüşmeler sonunda eğer ki bir ışık göremezlerse de kesinlikle bırakacaklarını ifade etti.

Sahipsiz kentin sahipsiz takımı derler Samsunspor için, ama unutmayalım ona sahip çıkacak olanlar bizleriz! Herkes gücü yettiğince lütfen...

Bitirirken yine başa dönmek isterim. Bir çiçekle bahar gelmiyor maalesef; Şehremanetinin çiçeğini değil desteğini görmesi lazım Samsunspor'un...

samsunmania

Çiçek göndermiş. İleleme var en azından. >:( >:(
Nilşah arkadaşım güzel yazmış. Bizi ensesinde hissedecek YZY. Ahımızı da alacak yardım edlini uzatmazsa. Hakkımızı helal etmeyeceğiz.
Sevindrici olan ise STSO ve alt bld bşk adaylarının vaatleri. Ben hala ümitliyim.

Kais

vali 1 trilyon verdi diyen bir abim var kongreye giden ama her yerde 1000TL yazıyor.bence o 1000TL desteği başlatmak amaçlıdır.inşallah önümüz açılacak bu lige dar gelip süper ligde hakettiğimiz yeri alacağız.

samsunmania

Köktaş: "Şehri terk edeceğim"

Genel kurulda iki net sonuç oluştu. Bir tanesi genel kurul'un 3 hafta ertelenerek bu süre zarfında Samsunspor gidişatının düzelmesi için projeler oluşturulması oldu. Diğer sonuç ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere mevcut tüm belediye başkanlarının bu süre içinde Samsunspor ile kucaklaştırılmasının sağlanması şeklinde gelişti.

Kongreye Samsunspor Valisi Hasan Bari Güzeloğlu, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil,İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, İşadamı Turgut Tüfenk,İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu, DSP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhun Karamangil, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Şengül, Gazi Belediye Başkanı ve Ak Parti İlkadım İlçesi Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım katılırken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve diğer belediye başkanları katılmadı. Sadece çelenk gönderdiler. Kongrede katılım az olurken salonun büyük bölümü boş kaldı

Samsunpor' un mali durumunun yapılandırılma sürecinde olduğunu kaydeden Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 3 hafta ertelenen Samsunspor Genel Kurulu'nun yeni bir heyecan oluşturmak adına bir fırsat olduğunu ifade etti.

Güzeloğlu, Bugün yapılan Samsunspor Genel Kurulu'ndaki konuşmasında yeni seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin de Samsunspor'a destek olacağının altını çizdi. Güzeloğlu, "Herkes bir şekilde Samsunspor' a destek olmalı. Samsunspor' la ilgili herkes ne yapabilirim diye çaba harcamalı. Ben Pazartesi günü Bin TL'yi Samsunspor' a teslim edeceğim. Bu benim şahsi desteğimdir ancak Samsun Valisi olarak bütün kamu idaresiyle, İl Özel İdare Genel Sekreteriyle, İl Müdürleriyle biz Samsunspor un her zaman yanındayız" dedi.

Gazi Belediye Başkanı ve Ak Parti İlkadım İlçesi belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım Samsunspor' a otopark geliri ve benzeri şekillerde kalıcı gelirler sağlayacağını vaat etti.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay ise yaptığı konuşmada "Ben bu kürsüde sadece Samsunsporlu Mehmet Atalay olarak bulunuyorum. Bu takıma gönül vermiş bir insan olarak her türlü konuda görev yapmaya söz veriyorum" dedi.

Samsunspor Avukatı Ata Giritli ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a göndermede bulunarak "A takımı operasyonunun sorumlusu Samsunspor değildir. Belediye Başkanının bu şehrin takımına küsmeye hakkı yoktur" diye konuştu.

İkinci kez kürsüye gelerek kongrenin son konuşmasını yapan Fuat Köktaş sert ifadeler kullandı. Köktaş kongrenin ortalarında protokolün dağılmasına serzenişte bulunarak "Sayın Valimiz program dolayısı ile ayrıldı. Ama geri kalanlar neden gitti. 'Buraya geldik görevimizi yaptık' diyerek vicdanlarını rahatlatmaya çalışanlar yanılıyorlar" dedi

Köktaş şunları söyledi : "Biz kulübün başına geldiğimizde nereye ne kadar borcu var belli değildi. Şimdi ise bizim yaptığımız titiz çalışma ile şimdi şunu söyleyebiliyoruz. Bu sezonu tamamlamak için 3 milyon TL'ye yeni sezona başlayabilmek içinde 2 Milyon TL'ye ihtiyacımız var. Temlikler ile ilgili eski yöneticilere para ödemiyoruz. Biz iddianın gelirini İş Bankasına ödüyoruz. İş Bankasına borç geldiğimizde 1,286 TL idi. Şimdi ise 463 bin TL oldu. Yönetici alacağı diye bu kulüpten tek kuruş para ödemedik.

"Şehri terk edeceğim"

Samsunspor'u ayakta tutmak istiyorsak yerel yöneticiler elini taşın altına koymalıdır. Samsunspor'a sözde sahip çıkılıyor, özde değil. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama kuyruk elimizde kaldı. Bu üç haftalık süre içerisinde Samsunspor' u kurtaracak bir proje bulunması şart. Bu sürenin sonunda bana kimse kulüp başkanlığını bırakmamam konusunda gelmesin. Kongre tarihinde zaten bu şehirde olmayacağım. Şehri terk edeceğim. Ama desteğimi asla Samsunspor'dan çekmem. Herkes bu süreç içerisinde üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek zorunda. Bu kongreler 'körler sağırlar birbirini ağırlar' mantığından kurtarılmalı.

Mevcut belediye başkanları keşke burada olsalardı. Yeni aday olanlara sözüm yok ama mevcut belediye başkanları Samsunspor için şunu bunu yapacağım söylemlerini artık bırakmalıdırlar. Bizim bu laflara karnımız tok. Onların destek vereceğim sözüne kargalar bile güler. Ben güldüm. Samsunspor Kulübü bir marka. Bunu gittiğimiz deplasmanlarda o şehrin halkı bize hissettiriyor. Biz kendi malımızın değerini bilmiyoruz. Bu şehirde marka yolculuğu yapacağız diye türlü türlü reklamlar yapılıyor. Samsunspor'suz Marka yolculuğu mu olur? Samsunspor kulübü 1965 yılında vardı. 2009 da var 2099'da da olacak. Bu gerçeği kimse unutmasın. Kimse Samsunspor düşmanlığı yapmasın."

Kongrenin sonunda Samsun eğitim ve spor vakfı başkanı Sadi Subaşı'nın önerisi ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere mevcut tüm belediye başkanlarının bu süre içinde Samsunspor ile kucaklaştırılmasının sağlanması kararı alındı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=9330

Adam daha ne desin.