Bank Asya 1.Lig 14.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Kasımpaşa

Başlatan MeL_55, 23 November 2008, 17:14:01

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

bu aRAda bizi bırakım vip e anlamsız bir şekilde girip keyif çatan reis teşeküülerimizi borç biliriz  ;)

alperen_55

ercüment hoca  haffta içi açıklamalarıyla kasımpaşa yı gözünda çok büyüttü.açıkcası 1 puan için mücadele etti.fakat oktay ve volkanın gayretleri bize 3 puan getirdi .az bi inansak mücadele etsek SAMSUNSPORUMUZ ligin zirvesine oynayacak bi kaç tane takımdan biri olacaktır bundan şüpham yok.İmkanlar dahilinde devre arası nokta 2-3transfer yapabilirsek süper lig uzak olmaz.     

Kaya

İlk önce maçı aldığımız için büyük bir ohhh çekmeden geçemeyeceğim ve kendi çapımda maçın nasıl geçtiğiyle ilgili bazı şeyler paylaşmak isterim

Herkes maçın ne kadar vasat ve ne kadar sıkıcı geçtiğiyle ilgili bir çok şey yazmış herkesin görüşüne saygılıyım modern futbolda tabi ki oyunun içinde futbol dışı faktörlerin değil sadece futbol un düşünüldüğü bir maç izlemek herkesin hakkı gerek teknolojik gelişmler gerekse tesis anlamında ki gelişmeler futbolun daha iyi olmasını gerektiriyor bizde sahaya çıktımı üstüste 15-20 pas yapan 90 dakika boyunca sahanın her alanında pres yapan bir takım isteriz tabi ki ama bu kadro koşullarında bu tarz oynamak gerektiğini düşünenlerdenim.

Hocaya gelince maça çıkardığı kadroda benimde düşünmeyeceğim isimler vardı tabi ki ama özellikle uyguladığı taktiğe hayran kaldım katılırsınız katılmazsınız ama bende kasımpaşayı lig başından beri izliyorum ve ne tarz bir takım olduğu da orta da hoca diğer takım hocalarının düştüğü hataya düşmedi ve yapılması gereken alan savunmasını özellikle tamamiyle arkaya yaslanmayarak orta saha çizgisine yakın yaptırarak alanı çok iyi daraltı ve bizim beğenmediğimiz göze hoş gelemeyen bir oyun ortaya çıktı. Oysa ki ; hoca takımı tamamiyle hucum yapan özellklerde oynatsaydı ve maçta yaptığı gibi 40 metreye sıkıştırdığı oyunu 60 metre ye çıkarmış olsaydı diğer takımlar gibi kasımpaşayı tutmamız imkansız olurdu bunun en güzel örneği erhan ve sertan gibi geri kalan haftalırın yıldız oyuncularının dar alanda hiç bir varlık gösterememeleri en büyük örnek olur heralde bu isimlere 50-60 metre alan bırakırsanız çok büyük hata yapmış olursunuz bu yüzden hocaya gerçekten kendi adıma çok teşekkür ediyorum müthiş bir analiz yapmış

Oyuncu kadromuza gelince kaleden başlarsak hasan geçtiğimiz haftalara göre biraz daha güven veren bir maç çıkardı kenan bildiğimiz gibi idi ki özellikle gökhan ın artık form tutması ve fiziksel olarak çok hazı bir durumda olması onu da çok rahatlattı mesut un sırıtmaması gerçekten bende büyük sevinç uyandırdı ki ilk geldiğinde hayal kırıklığı yaratmıştı turgay ise her zaman ki gibi mücadele dışında hiç bir varlık gösteremedi şut atim derken yaptığı asist maçı getiridi ... orta alanda ne yazıkki aynı şeyleri söylemek güç samsunumuzun öz evlatları yeterince SAMSUNSPOR sevgisiyle ve aşkıyla dolu değiller heralde ki bugü yine bizi deli ettiler hakan ı ayrı tutuyorum yetenek bakımından zaten ön libero mevkiinde oynayabilecek özelliklerde değil ama sefa ve sercan a ne demeli gerçekten bilmiyorum inşallah kendilerine bir an önceçeki düzen veririler OKTAY a gelince onunla ilgili yorum yapmak bile yanlış olur sadece izlemek yeterli saha da olması bile ne büyük bir katkı onu yedek bırakanlara şaşıyorum... turgut hr geçen gün kendini biraz daha geliştiriyor kondisyon ve son vuruşlar da hallolmuş olsa türkiye çapında olur... burhan her zaman ki gibi boğuştu tek yapabileceğiyde oydu  penaltı konusunda bakamadım zaten arkamı döndüm :) ... son olarak bu sene oktay ve murat ile birlikte en iyi transferimiz volkan; uzun süre verim alamadık ama öyle bir maçta çıktı ki oda ben varım dedi ikinci yarıda çok büyük işler yapacak diye düşünüyorum .

Federasyonumuzun ne anlamla saat 13 de oynatığını bilemediğim o gün başka maçın olmadığı bir ligde stada gelip takımını sonuna kadar destekleyen taraftarlara da teşekkür etmek gerek  :-*

Şimdi bir şarkı var kulağımda : Kara bulutları atın aradaaaan vay amaaan vay amaan vaaayyy

hakan55

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 29 November 2008, 23:37:15
bu aRAda bizi bırakım vip e anlamsız bir şekilde girip keyif çatan reis teşeküülerimizi borç biliriz  ;)

Ulan vefasızlar reisiniz herzaman yanınızdaydı sizin.Bir mac takımı izlemek mabında girdük öle iyikide girmişiz cok sey gorduk be hasanım cok seyyyyy... :D    çaylarda güzeldii....

not:Bu arada hiç sesınız gelmedı yokluğum fena halde hissedildi...

samet

alperen_55

Sefa ve Sercanın ne yapmak istediğini anlayan varsa biri bana anlatsın.galiba kendilerini samsunspordan üstün görme takımı küçük görme gibi yavan harekeler gibi geliyor bana .artistlikten kendilerini bir türlü futbola veremiyorlar.buldukları nimetin büyüklüğünün farkında değiller.biran önce akıllarını başlarına almaları gerekir.bi bakmışın 2. lig 3. lik derken kaybolup giderler esameleri bile okunmaz.samsunsporun büyüklüğünü ve kabiliyetlerinin keşfini yaparlarsa durum farklı olabiir.böyle giderse kimse tahammül göstermez.

edmontdante

Alıntı yapılan: iak5529 - 29 November 2008, 23:59:15
 .

Hocaya gelince maça çıkardığı kadroda benimde düşünmeyeceğim isimler vardı tabi ki ama özellikle uyguladığı taktiğe hayran kaldım katılırsınız katılmazsınız ama bende kasımpaşayı lig başından beri izliyorum ve ne tarz bir takım olduğu da orta da hoca diğer takım hocalarının düştüğü hataya düşmedi ve yapılması gereken alan savunmasını özellikle tamamiyle arkaya yaslanmayarak orta saha çizgisine yakın yaptırarak alanı çok iyi daraltı ve bizim beğenmediğimiz göze hoş gelemeyen bir oyun ortaya çıktı. Oysa ki ; hoca takımı tamamiyle hucum yapan özellklerde oynatsaydı ve maçta yaptığı gibi 40 metreye sıkıştırdığı oyunu 60 metre ye çıkarmış olsaydı diğer takımlar gibi kasımpaşayı tutmamız imkansız olurdu bunun en güzel örneği erhan ve sertan gibi geri kalan haftalırın yıldız oyuncularının dar alanda hiç bir varlık gösterememeleri en büyük örnek olur heralde bu isimlere 50-60 metre alan bırakırsanız çok büyük hata yapmış olursunuz bu yüzden hocaya gerçekten kendi adıma çok teşekkür ediyorum müthiş bir analiz yapmış

mesut un sırıtmaması gerçekten bende büyük sevinç uyandırdı ki ilk geldiğinde hayal kırıklığı yaratmıştı .turgut hr geçen gün kendini biraz daha geliştiriyor kondisyon ve son vuruşlar da hallolmuş olsa türkiye çapında olur... .

Görüşlere katılıyorum genel olarak.Geniş alanda oynayarak açık alan bıraksak Kasımpaşa Sertan'la etkili olurdu.Buna katılıyorum ancak bu düşünce ve takımın 80 dakikalık oyunu birlikte değerlendirildiğinde hocanın amacının 1 puan olduğu ortaya çıkıyor.Peki bu ksaımpaşaya karşı amaç sadece 1 puan mı olmalıydı.Gözlerde bu kadar mı büyütülmeliydi.Yada hangimiz bu maçı kazanabileceğimizi düşündü yada kazanacağımıza inandı ilk 45 dakikayı izlediğinde gördüğü futbol neticesinde.Yani hangimiz takımda bu ışığı gördü.Belki çok duygusal olanlarımız görmüştür sadece.Bence hoca beraberliğe razıydı ve golü tamamen tesadüflere bırakmıştı hücuma değil.Oyunu dar alana sıkıştırmanın çok doğru olduğuna katılırken bu kadarda  beraberliğe razı  bir düşünceyi doğru bulmuyorum.

Zaten Oktay ve Murat  da razı olmadılar buna.Özgüveni olan  bu 2 adam bizi maça ortak etti tekrar.Çünkü orta sahaya bakıyorum  Hakan Koçaslan top kullanamıyor (Ki bence görevini yerine getirdi bugün),Sefa sonuca yönelik kullanamiyor yada o sorumluluğu alamıyor,Sercan kendini eğlendiriyor,Turgut ayakta duramıyor sürekli ağlamaklı bir yüz ifadesi yanındaki adam düşüyor Turgut topu alıyor diyoruz ki gidecek gol yapacak yerden kalkan adam ona yetişiyor.Ama hepsi defansif anlamda yardımcılar takıma bahsettiğimiz oyunu sıkıştırmak anlamında.Kalıyor bir tek Oktay.Ee nasıl olacak peki bu iş.Amaç 1 puansa evet olacak.

Benim gözüm Can'ı çok aradı.Mesut bence fazlasıyla sırıttı.Hiç birşey yapmadı bana kalırsa.Can'ın o hırsı ve mücadelesi az da olsa zaman zaman yaptığı bindirmelerini aradım açıkcası.Sertan'dan mı korktu da çıkmadı Mesut bilemem ama Sertan'ın sahada varlığıyla yokluğu belli değildi.

Turgut için yarımız çok iyi futbolcu diyoruz diğer yarımız çok kötü.Arada düşünen kimse yok.Ben kendini her geçen gün geliştirdiğine inanmıyorum.Aksine hiç gelişmiyor bence.

cem 55

bütün forum aynı seyleri dile getiriyo samsunsporumuzun her macını izliyoruz ercüment hocam artık lütfen bizim gördüklerimizi sizde görün futbolcularla dialogunuz gayet iyi ama ne olur su oyuncu seçimlerine biraz daha dikkat etin kendi cocuklarımız diyoruz oynasınlar su takımı yüceltsinler destek olalım diyoruz ama bu işler artist sercanla düz oyuncu hakanla senede 2 maç oynayacak sefayla olmaz bu takımda sakat yada cezalı olmadıkları sürece oktay delibalta murat yıldırım volkan çekiç üçlüsü her zaman oynamalıdır inanın bu üçlü sahada olsun bu ligde her takımla başa baş oynarız

Sadece Samsunspor

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081129/samsunun_dirilisi.html#yorumlaroku

arkadaşlar şurdaki diyarbakırlı yorumcu, bizim taraftarın ne olup olmadığını bilmeden laflar yazıyor, yok diyarbakır'a geldiniz mi niye gelmediniz diye, şuraya bi el atalım

seckin55

Stresli bir 90 dakika sonucunda hakedilen bir 3 puan...çok mutluyum..son zamnalarda bole maçlar izlemedik..hem çılıdırdık,,, hem delirdik...sercan kaçırdı,, volkan kaçırdı çıldırdık..sonunda volkan kendini taraftara affettirdi..

Benim için de ikinci sevincim  maratonda otururken tesadufen Samsuni abim ve Kar6 kardeşlerimle tanışmamdı.bugune kadar hiç karşılaşmamıştım ve sitenin kapalı olmasından dolayı sabahki kahvaltıda bulunamadım...Ama Allah'ın işi..stadda atkılardan tanıdım ve tanıştık..Yeni atkımızıda aldım.. :)Tanışmamız tam 2. gol sırasında oldu..Samsuni abimin ve Kar6 kaardeşimin galibiyet golunde gözyaşlarını gorunce duygulandım..birbirimize sarıldık..gol sevincini yaşadık..Gerçek Samsunsporluluk budur...gerçekten bu site ve uyeleri çok farklı.."samsunspor.biz"..Biz ölümüne samsunsporluyuz..kanımıza içimize işlemiş bu sevda..Biz Samsunsporluyuz..

Alem duysun Kral Samsun...

Başka diye soranlara inat "SADECE SAMSUNSPOR"

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 November 2008, 01:14:10
arkadaşlar şimdi geldim eve , bugun takımdan tek haber alamamıştım , dönerken ucakta öğrendım kazandıgımızı , iner inmez de babama sordum o da teyid edince çok sevındım ..

yazılanlara bakılırsa takım 1 puan için çıktığı bir maçta , bireysel yeteneklerle sonuca gıtmıs .. gercekten elımızde Volkan Çekiç , Çağatay , Sercan , Zafer gibi kağıt ustunde ve Oktay ve Murat gibi sürprizden gelen ısımler var .. kağıt ustunde ıyı olanlardan şu ana kadar hiçbir şey alamadık ancak ınanıyorum kı sakatlığını da atlatan ve takıma ısınmaya başlayan Volkan Çekiç'in ( bugun nasıl bilmesem de ) sene basından berı tel tel dokulen Sercan'dan daha iyi olacağına inanıyorum ..

orta sahamızda murat-oktay-volkan gibi oyunu çift yönlü oynamaya çalışan adamlar oldukça , takımımız daha ıyı netıceler elde edecektır ..

90+4'te gelen yıllardan berı suregelen kara bulutları da uzerımızden atmak ıcın umarım vesile olur ..
kardeşim hoşgeldin,, uğurlu geldın..ayagına saglık:)sen iki hafta da bi gidip gel bole..:):)

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 November 2008, 01:47:18

eywallah kardesım .. ya saat 1 de arkadasımı alacaktım otogardan , beraber dönecektık aksam , ızmırde sel oldu bugun ne gezebıldık ne bı yere oturabıldık , bi ton aksılık yasadık , az daha ucagı da kacıracaktık .. zaten ben ne zaman mac ızlemesem kazanır bu takım , bi yüzümü güldüremedi , uğursuzluk ben de sanırım   :)
vay canım izmir yinemi sellere kapıldı..gecen senede yine bu zamanlarda sel olmuştu...neyse tekrar hoşgeldin..keşke yetişebilseydinde sennınlede tanışma fırsatımız olurdu...

SerhaT55

İnanılmaz bir maçtı.Çünkü sercanın gol kaçırması ardından kasımpaşanın  gol atması,14dk sonra penaltıdan eşitliğin sağlanması,ve 90+4 gol atmamız tam bi çıldırdım işte  SAMSUNSPOR bu.

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 November 2008, 02:12:24
tanısırız kardesım şans işte , Sakarya macında da yokum burada , artık sömestr tatiline nasip ..
inşalllah kardeşimm...

merkez

Öncelikle Ercüment Hoca'ya hafta içi alınan kritik bir karar sonrasında oyuncularını maça iyi motive ettiği için,sahada inanan koşan mücadele eden futbolcu çoğunluğu görmemize zemin hazırladığı için teşekkürü borç biliyorum.

Netice itibari ile Kasımpaşa devlet desteğini arkasına almış,halen kadrosunda üç tane yabancı futbolcu bulunduran ve onüç maçta sadece altı gol yemiş bir takım.Üstelik son beş maçta sadece bir gol yemişler...
Altı deplasmandan sadece birinde yenilmiş üçünü kazanmış ikisinde de berabere kalmış,ligin zirvesinde bulunan ve zengin bir kadro yapısı olan bir takıma karşılık;

Zaten dar olan kadrosundan, bir de hafta içi üç futbolcusunun kadro dışı kalması ,maddi imkansızlıklarla beraber şehrin ileri gelenlerinin ilgisizliği,yönetimin olağanüstü kongre kararı almış olması faktörlerini de bir kenara koyduğumuzda kağıt üstünde Samsunsporun bu maçı kazanması bu sene süper lige çıkması kadar zordu...

Maça gelecek olursak;

Maçı malesef televizyondan izlemek zorunda kaldım,dolayısı ile yakın çekim,çoklu çekim,tekrar seyretme imkanı gibi olanaklar sayesinde her ne kadar sahanın tamamını göremesem de,topsuz alandaki mücadeledeyi izleyemesemde yapılan mücadeleyi analiz etmek daha da kolaylaştı,.

Sercan,Mesut,Biraz Sefa Biraz da Turgutun bu maçta diğer arkadaşlarına nazaran yetersiz olduğunu gözlemledim.

Özellikle Sercan çok top ezdi,çok pas hatası yaptı,gereksiz çalımlar,hakemle girdiği polemikler gelecek adına güzel sinyal vermiyor malesef,oyunun sonlarına doğru direğe nişanladığı top hariç ki bence o topa çok daha iyi vurup gol yapması daha kolaydı, akıllarda kalan olumlu bir hareketini göremedim.

Buna rağmen,Oktay,Kenan,Gökhan,Hakan,Burhan,Turgay gayet iyi mücadele ettiler özellikle oktaya parantez açmak istiyorum takımda onun yüreğine sahip 5-6 futbolcu olsun bileğimizi kimse bükemez.

Helal olsun sana Oktay...

Kenan istikrar abidesi,hafta içi verdiği demeçle gözümde daha bir arttı değeri,Samsunsporda kimsenin parası kalmaz öyle veya böyle herkez hakkını alır demişti,birilerine kapak olsun bu söz.

Volkan kalitesi belli kumaş gibi kendini belli ediyor ,oyuna girdikten sonra oyuna hareket getirdi maçı çeviren hamlelerden biriydi bu değişiklik,(karşı karşıya kaçırsa da attığı kritik golle affettirdi kendisini)...

Murat Yıldırım bu takımda banko oynar,koşuyor top kapıyor pas atıyor pres yapıyor daha ne yapsın ?

Hasan güven verdi bugün,gerçi Kasımpaşanın kaç tane pozisyonu vardı ki ?

Sonuç olarak böylesine anlamlı bir galibiyeti bize armağan eden,hastayı güçlendiren ayağa kaldıran Ercüment Hocaya ve ekibine,sahada Samsunspora yakışır mücadele eden Futbolcu kardeşlerime,Yönetime,Taraftarımıza teşekkür ederim.