Bank Asya 1.Lig 14.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Kasımpaşa

Başlatan MeL_55, 23 November 2008, 17:14:01

« önceki - sonraki »

55.hakan

sercan karşı karşıya kaçırdı kahretti beni veysel de kaçırdı ama telafi etti en azından hırsı yetti ercüment hoca icabına bakar artık

CurvaSudSamsunspor

defansa yattık desek doğru olur çünkü boş bıraktığımız her yerden gol yerdik son 10 dakikası heyecan verdi gerisi fıss desek doğru

Tufan

HaSaNCaN

MeL_55

AlıntıCoşkundere'den galibiyet yorumu!

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Kasımpaşa maçına çok iyi hazırlandıklarını, takımı iyi analiz ettiklerini söyledi.

Ligin en iyi takımlarından birinin Kasımpaşa olduğunu ve çok iyi kadrosunun bulunduğunu ifade eden Ercüment Coşkundere, rakibin daha önceki maçlarını izleyerek ona göre iyi bir teknik hazırlık yaptıklarını kaydetti. Maçın daha erken dakikalarında gelecek gollerin geciktiğini ve son anda galibiyeti getiren golü bulduklarını dile getiren Coşkundere, "Savunma ve gol atmak için nasıl bir taktik geliştirilmesi gerektiği üzerinde çok çalıştık. Tüm teknik taktiklerimiz tuttu. Maç ortada geçti. Uzatmalarda hakkımız olan gölü bulduk" dedi.

Samsunspor Kaptanı Kenan Yelek ise çok iyi bir hazırlık haftası geçirdiklerini, azimli ve hırslı bir şekilde sahada mücadele ettiklerini, teknik programdan çıkmadıklarını ve sahadan galip ayrıldıklarını kaydetti.
Öte yandan, Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in basın toplantı yapmaması dikkat çekti.
Haberexen.com

AlıntıKöktaş: "Bu 3 puana ihtiyacımız vardı"

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş Kasımpaşa galibiyetiyle alınan 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi.

"Hakettiğimiz bir galibiyetti" diyerek sözlerine başlayan Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, "Gol son dakikada geldi ama öncesinde de net gol pozisyonları kaçırdık. Bu 3 puan bizim için çok önemliydi çok iyi oldu" diye konuştu.

Kasımpaşa gibi büyük bir takım karşısında iyi bir futbol ortaya koyduk diyen Başkan Köktaş, "Bu galibiyeti tüm taraftarlara armağan ediyoruz" dedi.

Haberexen.com

GençKozluklu

bence maç Volkanın oyuna girişiyle ofans ağırlıklı olarka devam etti. En azından ileri çıkma gayretimiz arttı. Sercan'ın direkten dönen topu ve yediğimiz gol sonrası adeta kafamıza bir şeyler DANK etti ve biz mu maçı alabiliriz aklımıza geldi.

Sercan çıktı oyuna Murat girdi. Oktay da kendine geldi. Volka sahada güzel işler yapmaya başladı ve takımı Oktayla birlikte ileri çıkarttı. Atak yaptık gene goller kaçırdık. Ancak kaçırılan goller üzücü fakat o pozisyonlrı üretmek ayrı bir beceriydi.

Bence maçın adamı tek kelimeyle VOLKAN oldu.

Kaçırdığı golde her şeyi yaptı ancak kaleci iyi kaptmıştı. Son saniyede golü kokladı ve bugün maçta güzel oyununu golle ve galibiyetle anlamlı hale getirdi.

Galip gelmek mükemmel oldu. 4 maçta bu takım daha çok puan alır.ç Her şeye rağmen 20 puan üzerinde bititirirse k hedefe daha çok yaklaşmış oluruz.

**KaR6**

sonunda gittiğim bi maçı kazandık, ben de başım dik ayrıldım sahadan..

volkan önce sinirden sonra sevinçten ağlattı beni, helal olsun..

Bağıra bağıra beraberlik istediğimiz bi maçtan galip ayrıldık, umarım döner şansımız..

supernatural_55

ilk yarı oynanan futbol çok çok kötydü sercan kaleci yerde yatarken bomboş golü atamayınca zaten kahrolmuştuk tam çıldırdık ama murat.ı neden oynatmıyolar anlayamıyorum adam mücadele de ediyo ne yapacağnı da çok iyi biliyo son anlar gerçekten çok zevkliydi bu oyunu genele yayabilseler stad dolar valla...

MeL_55

edmontdante

29 November 2008, 17:34:59 #280 Son düzenlenme: 29 November 2008, 17:43:26 edmontdante
Birkaç resim daha var ama imageshack hata veriyor  daha sonra tekrar deneyeceğim yüklemeyi.

Rakip lider.Ama gördük ki hiç bir numarası yok.Kaleye geldikleri tek atakları gol oldu.Bırakın pozisyona girmeyi kaleye şut dahi atamadılar.Böyle bir takıma karşı oyuncuları böyle korkak oynatan ve belki de oyuncularda zaten mevcut olan bu korkuyu ortadan kaldırmak için gerekli yüklemeyi yapamayan Ercüment Hoca bence bu oyun nedeniyle eleştirilebilir.Çünkü  80 dakika boyunca hiçbirşey yapmayan bir SAMSUNSPOR vardı sahada.Denilebilir ki mahkum mu oynadık.Hayır mahkum oynamadık ama futbol da oynamadık.

Orta sahada her topa basan bir Batista gördüm ben ilk 45 dakika boyunca.futbolun son dönemini yaşayan bu adam bizim yoldız gözüyle baktığımız Sercan'a top göstermedi.Ortaya düşen her topta Sercan'dan 2  hamle öndeydi çabukluğuyla.

Hoca'nın Sercan'la oyuna başlaması,Sercan'ın her aldığı topu gereksiz çalımları nedeniyle kaptırması bu nedenle takıma el freni olması,Turgut'un yenilgiyi kabul etmiş yılgın tavrı nedeniyle takım  futbol ortaya koyamadı.Çünkü Sercan her aldığı topu rakibe kaptırdı ve Turgut her pozisyonda bir adım gerideydi.Tamam topu almak için hep koştu ama kendine avantaj sağlayabilen bir adam olmadığından atılan her top kasımpaşada kaldı.İlk yarı kasımpaşa topa daha fazla sahipti bu nedenle.Kendine avantaj sağlamayı bilen iki oyuncumuz var onlarda Murat YILDIRIM ve Oktay.Murat YILDIRIM gibi hem topu kazanıp hem de kullanabilen bir adamı yedek tutmak ve  bunu Sercan tercihi ile gerçekleştirmek  çok yanlıştı.Çünkü önemli olan topa sahip olabilmek.Oktay-Murat ve Volkan bunu gerçekleştirince son 10 dakikada maça ortak olduk ve kazandık

Sol bek oynayan Mesut  için söyleyecek bir kelime bulamıyorum nereden bulup getirmişler ne görmüşler anlamadım.

Kaleci Hasan için yorum yapmaya gerek yok kaleye top gelmedi çünkü.

Bence Oktay maçın yıldızı.Penaltıyı tek başına yarattı.Sercan'ın kaçırdığı pozisyonda iki kişiyi eksilterek pozisyonu o hazırladı (Volkan'ın topuk pasını atlamayalım tabiki)Bu çocuğu seviyorum.İyi oynar kötü oynar  konu bile değil.Maçın son dakikalarında  sakatlanıp kenara alındığında tedavi için doktor onu salmadığı halde hemen kalkıp oyuna girmek için koştuğunu gördüm helal olsun Oktay sana.Bu çocuk bu takımı ve bu taraftarı seviyor.Tek başına trübünleri dolaşması da bunu gösteriyor.Ve bence daha fazla ilgiyi hakediyor bu çocuk.

Maç 0-0 ken Sercan'ın atamadığı  1-1 ken Volkan ın atamadığı %100 ötesi 2 pozisyonumuz var tarif dahi edilemeyecek pozisyonlar.Yine ilk yarıda Sercan'ın yararlanamadığı bir pozisyon var.

Maçın Hakemi son 5 yılda  buraya gelen en iyi hakemlerden biriydi.

Takım futbol oynamadı derken şunu da söylemek lazım peki rakip ne yaptı bizim girdiğimiz çok net pozisyonlarımız var attığımız 2 gol var.Rakibin tek bir atağı var sadece.Neredeyse  orta yapmadan kaleye şut atamadan maçı bitirdiler ve bu takım ilk 2 de.Takımı biraz buna göre değerlendirmek lazım galiba her şeye rağmen

bezgınbekır

kardesimizin biri bu pmacta pasaya kim kral gostercez demişti Kral belli oldu :D :D :D

bezgınbekır

bu arada iddia oranlari yine patladi su Samsunumuza yüksek oran vermeyi bıraksınlar artık ,paraları cok herhalde  ;D ;D ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 29 November 2008, 17:06:10
Kaçırdığı golde her şeyi yaptı ancak kaleci iyi kaptmıştı. Son saniyede golü kokladı ve bugün maçta güzel oyununu golle ve galibiyetle anlamlı hale getirdi.

Kardeş herşeyi yaptı tamam haklısın ama bence fazlasını yaptı biraz.Topu iyi götürdü zaten karşıkarşıyasın  açında iyi vur bitir işi başka bir şeye gerek yokki.