Bank Asya 1.Lig 14.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Kasımpaşa

Başlatan MeL_55, 23 November 2008, 17:14:01

« önceki - sonraki »

celebi

samsunmania

Arkadaşlar böyle bir mutluluk yaşattıkları için fubolcu kardeşlerime teşekkür ederim. Maçı tv den izledim. 1 puan alsak yazık olurdu. Adamlar ayağa güzel pas yaptılar ama tek atak yapıp tek gol attılar desem yeridir. Ondan önce Sercan çok müsait durumda atamadı golü. Daha doğrusu direğe nişanladı. Sonra takım resmen dirildi. Penaltıdan attık sonra Volkan karşı karşıya golü kaçırdı derken Son saniyelerde Turgay sağdan ortaladı, Volkan boş kaleye dokundu ve 3 puanı kaptık. Kasımpaşa'ya 2 gol atmak da başka bir başarı. Tebrikler Samsunsporum.

55.hakan

evet arkadaşlar murat oktay volkan bu üçlü çok iş yapar ercüment hoca gör bunu bizleri duy ayırma bu üçlüyü yoksa orta sahayı geçemiyoruz bencil sercan ı da uyar artık her hafta aynı karşı karşıya bi de direğe nişanladı

Ladikli

gercekden takım cok ıyı oynadı verılmeyen bır penaltı dırekden donen bır top volkanın 90nıncı dakıakda kalecıyle karsı karsıya kacırdıgı top super bı takımdık bugun helal olsun sızlere beee

55.hakan

bu arada ilk defa geriye düştüğümüz bir maçı çevirdik bu bir dönüm noktası olur inşallah

Baskent_Samsunspor

kardeşlerim keyfiniz daim olsun inşallah haftayı antepide devirmek üzere sağlıcakla kalın

oh beeeeeeeeeeeeeeee

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 29 November 2008, 16:18:48
bu arada ilk defa geriye düştüğümüz bir maçı çevirdik bu bir dönüm noktası olur inşallah

inşaallah

MeL_55

arkadaslar sanki türkiye olduk... öne gectiymiz maclari alamiyoruz. yenilik duruma düstügmüz zaman maci aliyoruz.. :)

ama ne olursa olsun izledigim en güzel macti su son 10 dk.

Sol Açık

Geçen hafta yazmıştım, 5 maçlık seri çok zor diye. İçerde Kasımpaşa, dışarda G.Antep Bld., sonra içerde Sakarya ve dışarda Adana ile Erciyes. Bu 5 maçta 9 puan alırsak düşme tehlikesini büyük oranda atlatır, yukarılara doğru tırmanırız diye... Geriye 4 maç 6 puan kaldı...  ;D

Malum geçen sezon 18.haftayı 23 puanla kapatmış, play-off'u zorlarken görece kolay bir 7 maçlık seride 1 puan alıp bir anda aşağılara yuvarlanmıştık. Bu sezonsa 18.haftayı 23'le kapatırsak, kalan 16 maçımızın 9'u içeride ve sadece iç sahaları kazansak bile play-off'a katılabiliriz...

Maç içinde "bu sezon düşüyoruz"u konuşup, maç sonunda "play-off" hesabı yapabilmek herhalde sadece Samsunspor gibi bir takımın seyircisine hissettirebileceği duygulardır...

Ama yıllar oldu, artık başarılı olma duygusunu yeniden hissetmek istiyor insan...  ;D

jean

oh be rahat bir pazar gunu gecirecez macin hakki beraberlikti d spordan baktim volkan 1-1 den sonra gol kacirdi son dk de cok kizmistim neyski uzatmada atarak kendini affetirdi yenilsek kotu olacakti yendigimiz icin cok mutlyum tebrikler samsunsporum tebrikler ercument hoca

Sol Açık

Ve tabiki, son 3 maçta 6 puan çok iyi oldu...

Bu arada unutmayalım, deplasmanda Altayla oynarken Altay ligde 2.ydi, Diyarbakırla oynarken Diyarbakır averajla 3.ydü, bu hafta da Kasımpaşa ile oynarken Kasımpaşa 2.ydi...

Yani, ligin tepesindeki 3 takımla 2'si deplasmanda 3 maçtan 6 puan almak oldukça önemli...

harbisamsunsporlu5517

elektrık sorunu vardı evde macı takıp edemedım neler olmus bıze böyle 0-1dan cevırmısız macı ne tuhaf takımız yahu ;D

Sadece Samsunspor

Tufan

helal olsun size çocuklar 90dk yılmadan koştular...
sercan hariç hepinize teşekkürler sercanın kaba yerleri kalkmış biraz...

cem 55

Alıntı yapılan: SPectre - 29 November 2008, 16:51:38
helal olsun size çocuklar 90dk yılmadan koştular...
sercan hariç hepinize teşekkürler sercanın kaba yerleri kalkmış biraz...
sercanla bu işlerin olmayacagı anlasıldı her pozisyon calım topu kaybedince kendini yere atma 1.de 2.de hakem bişey demedi 3.de artık o da dayanamadı kartını gösterdi o forma kutsaldır sercan efendi herkese nasip olmaz aklını basına alacan yoksa bu taraftar sana aldırır kral yaptıgı gibi rezil de eder bunu unutma