Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

seckin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 September 2008, 23:23:13
ne gökhan kabası yaa?
gökhan kolomoç olmalı o.defans oyuncusu.taş gibi adam takımda yok...hakan topları hep kale onunde kaptırdı..cogu atak ondan dolayı geldı.zorla guzellik olmuyo işte

SamsunluReis

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: hala kızı - 13 September 2008, 23:31:17
               YENİLGİYİ BEN ÜSTLENİYORUM

Bank Asya 1. Lig'de kendi evinde Giresurspor'a 4-0 mağlup olan Samsunspor'da şok yaşanırken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Neticenin tek sorumlusu benim, yenilgiyi ben üstleniyorum" dedi.

Kötü bir mağlubiyet aldıklarını ve rakiplerini oynadıkları oyundan dolayı kutladıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, rakibin iyi hazırlandığını, kazanmak isteyenin kazandığını söyledi.

Erken gol yediklerini ve takımın o dakikadan sonra koptuğunu ifade eden Gümüşdağ, "İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Mağlup duruma düşebilirsiniz, destek beklersiniz. Futbolcular ellerinden geleni yaptılar, disiplin olmayınca olmuyor. Neticenin tek sorumlusu benim. Yenilgiyi ben üstleniyorum. Eksikliklerimiz vardı. Bunlar giderilecek" diye konuştu.

KAYNAK:Ajanspor

hoca tamam suçu üstüne aldın ama bu takımda disiplin yok diyorsun ama bu disiplini sağlayacak olanda sensin turgutu antremandan attıysa devamı gelecek 2-3 hafta oynatmayacan disiplin budur

seckin55

Alıntı yapılan: hala kızı - 13 September 2008, 23:31:17
               YENİLGİYİ BEN ÜSTLENİYORUM

Bank Asya 1. Lig'de kendi evinde Giresurspor'a 4-0 mağlup olan Samsunspor'da şok yaşanırken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Neticenin tek sorumlusu benim, yenilgiyi ben üstleniyorum" dedi.

Kötü bir mağlubiyet aldıklarını ve rakiplerini oynadıkları oyundan dolayı kutladıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, rakibin iyi hazırlandığını, kazanmak isteyenin kazandığını söyledi.

Erken gol yediklerini ve takımın o dakikadan sonra koptuğunu ifade eden Gümüşdağ, "İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Mağlup duruma düşebilirsiniz, destek beklersiniz. Futbolcular ellerinden geleni yaptılar, disiplin olmayınca olmuyor. Neticenin tek sorumlusu benim. Yenilgiyi ben üstleniyorum. Eksikliklerimiz vardı. Bunlar giderilecek" diye konuştu.

KAYNAK:Ajanspor

ya sen neyi giderecen yaaa..sen git galata koprusunden at kendini..2 aydır bu takımın başındasın gideremedın de bu saatten sonra mı gıderecen..gideerecem derken bokunu çıkarırsın sen daha da...

ali ihsan

Yazacak kelime bulamıyorum ya.Bize bu utancı yaşatanları bu mübarek günde Allah'a havale ediyorum.İçimden dua ediyorum hafta içi iş yerinde maçın skorunu kimse sormaz diye.Bizi bu kadar utandırmaya ne hakkı var bu çapsızların ya.Ben olsam yönetimin yerinde hoca ve topçulara okkalı bir para cezası geçiririm.Adam başı en az 50 bin ytl filan.O zaman haftaya it gibi koşmazlarsa adam değilim.Sinirden kafayı yememek elde değil be.

kuzey55

mesut turgay ve hakan defansı mağlubiyetin baş mimarı...gökhan kolomoç,kenan,veysel ve can defansı çok daha iyi iş yapardı bana göre...ayrıc turgut yerine volkan çekiç çok daha iyi oynardı.evet hoca sen bu yüzden yenilginin tek sorumlususun.30 dk da 3 gol ye sonra destek bekle yok yaaa.adam gibi oynat takımı bide nefesimizin sonuna kadar bağıralım.erciyes ve kartal maçında oldugu gibi.

tolga

arkdaşlar söylermisiniz neyimiz eksik ya ben anlamadım böyle bir demeç mi olur hangi eksiği gidereceksin aha top aha tüfek sen doldur sen boşalt bu takımda başka futbolcularmı var bilmediğimiz ligin 3. maçı eksiklerimizi yeni mi gördün  bravo ya sana

seckin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 September 2008, 23:35:40
mesut turgay ve hakan defansı mağlubiyetin baş mimarı...gökhan kolomoç,kenan,veysel ve can defansı çok daha iyi iş yapardı bana göre...ayrıc turgut yerine volkan çekiç çok daha iyi oynardı.evet hoca sen bu yüzden yenilginin tek sorumlususun.30 dk da 3 gol ye sonra destek bekle yok yaaa.adam gibi oynat takımı bide nefesimizin sonuna kadar bağıralım.erciyes ve kartal maçında oldugu gibi.
ben mesutun kotu oynadıgına katılmıyorum arkadaslar...tabe turgayı gordukten sonra..hoca bi ara turgutu sol açıga sercanı saga açıga aldı..ne duşunceyle..cok merak ediyorum...hade celil desenız neyse.adam heeryerde top suruyo..erdogan arıca bazen ole oynatıyordu.tamer le celil ters kanatlarda oynuyordu..ulen senın hoca diyeee.recep ıvedike havale edıyorum seni..)

kuzey55

bu 3 lü defans intihar resmen arkadasım elinde gökhan can veysel gibi adamlar var hangi akla hizmet bu defans kurgusuyla çıkıyosun anlamak mümkün değil...

supernatural_55

bu işte gerçekten bir iş var.ya eskiler hocayı yemeye çalışıyor ya hoca kafasında bişeyler kurmuş belki ağır olacak ama yenilmek için sahaya bi takım çıkarmış olaya bu şekilde genş açıdan bakmalıyz bence.bu akşam stada gelen ve taktk anlamda bişeyler bilmesi bi yana hayatta bşeyler görmş insan kavramını bilen ve psikolojiden anlayan herkes hayrettn gümşdağ`ìn bana göre kasten bşeyler yaptğnı görmüştür.bu takım zaten genç bi takım ve 3-0mağlup durumda hadi bi hata yapıp sercanı çıkartyosun serkan aykutu neden çıkartıyosun ki.sonuçta taraftar baskısı skor baskısı var takımn üstünde bu genç oyuncuların eli ayağına dolaşmayacak mı sahada onları kim sakinleştirecek ayrıca tabiki ilerde pasları ben mi dağıtcam nası çıkartabiliyosun serkan aykutu yaa bunun nası bi açıklaması yada bahanesi olablr ki.en baştan başlayalm.veysel aksu naptı da sen iyi oynadğnu bildiğin adamı kenarda oturtup turgayla başlıyosun oyuna ne bu yani.volkan(67)çok iyiydi çocuk elinden geleni yaptı idmanda bunu görmüyo musun neden sercanı turgutun yerine koyup da volkanı sol kanatta oynatmıyosun.gerçekten kastii bişeyler var bunu ben veya başkası görebiliyosa samsunspor camiasının teknik patronluğuna getirilen bi insanın görmemesi yada görememesi çok saçma.yazımın başında da dediğim gibi ya birilerinin ipini çekmek istiyo ya da bşeyler yapmak istyo!!!ama her zamnki gbi acı çeken krizler geçiren biz taraftarlar oluyoruz dicek başka söz bulamıyorum ama gerçekten takımda bazı arkadaşlar var koşuyo iyi pas yapıyo çabalıyo elinden geleni yapıyo iyi yönetilir ve yalan rüzgarlarından kendini soyutlamayı başarırsa k.erciyes maçından da iyi bir samsunspor izleyebilrz dileğimz isteğimiz sadece bu.umarım takım içindeki hesaplaşmalar bi an önce son bulur ve dileklerimz gerçek olur...

seckin55

Hasan
Veysel                                    Kenan                  Gokhan                         Can(mesut)

Volkan                         Zafer                              Murat                                   Sercan

Serkan                            Burhan

guvensolmaz

değerli hocamız destek bekliormuş gülsem mi ağlasam mı..nerden bekliosun hocam biraz açarsan seviniriz.. Biz hepimiz aptalız öyle mi, adam değiliz yani.. Ramazan günü orucunu stadlarda açan,ana babayla kavga yapan,sevdiği kızla arayı açan şehrimin mert insanlarından mı destek bekliosun..!!

Sadece Samsunspor

AlıntıGümüşdağ'dan taraftara sitem

Taraftarların 'istifa' tezahüratlarına sitem eden Hayrettin Gümüşdağ, �Antrenör dik durmalıdır, dik durduğu taktirde teknik direktör olabilir. Teknik adamlar her hafta bu tezahüratı duyabilir ama ben hak etmediğimi düşünüyorum. Giresunspor ilk iki maçını da kaybetmişti, bugünde kaybetseydi aynı şey onların teknik direktörünün başına gelecekti. Maalesef teknik adamların kaderi bu diye konuştu.� diye konuştu.

seckin55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 13 September 2008, 23:47:43
değerli hocamız destek bekliormuş gülsem mi ağlasam mı..nerden bekliosun hocam biraz açarsan seviniriz.. Biz hepimiz aptalız öyle mi, adam değiliz yani.. Ramazan günü orucunu stadlarda açan,ana babayla kavga yapan,sevdiği kızla arayı açan şehrimin mert insanlarından mı destek bekliosun..!!
ilk destek benden olsun hadi...

sen git gençlerbirliginin başına...orası senın yerın.burda ezilirsin.kariyer yapamazsın..inanki orda daha iyi yerelere geleceksin..ben buna inanıyorum hayrettın...hade biletini de ben alacam..üzme bizi..

HaSaNCaN

tmm kardeşin yenilebilirsin bundan doğan birşey yok ama böyle yenilgi mi olur ya. yazıktır bu kadar taraftara.