Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

veis

14 September 2008, 00:23:06 #345 Son düzenlenme: 14 September 2008, 00:24:42 veis
yönetim:7 tane transfer yapıp 1 tanesinden bile faydalamıyacak kadar aciz transferler yaptılar tebrikler.
gümüşdag:sende suç yok seni samsunspora HOCA yapanlarda suç var.halen düşmemiş 3 şike ve şaibe dosyanla seni samsunspordan başka bi takımda tutmazlar zaten hoca sanada tebrikler.
futbolcular.erciyes maçı öncesi sercan efendi ve arkadaşları barlarda gezerken bu senenin nasıl geçecegini gösterdiler bize zaten sizlerede sonsuz teşekkürler.
taraftar:bizler samsunsporu ligine göre veya galibiyetine göre sevmedik sizlere yürekden TEBRİKLER.

SametYılmaz55

bu adamı göndermyen yönetiminde buraya yorum yapan rizelininde ......................(atış serbest)

veis

CAN ULUN samsunsporda kadroya giremiyorsa bundaki tek sebep tahsin kosif dir ve bu siteyi takip ediyorsa bunuda çıkar söyler umarım.

samsunmania

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 14 September 2008, 00:21:26
samsunmania bana genç yaşta kaybettğm amcamı hatırlattn gerçekten 8deki maça 3buçukta falan gider paf maçını izlerdik...nerde o günler şimdi nerdeyse maç başlıcakken gittim bekleme bile beklemedim.ben yada bizler beklemye razıyız yeter ki samsunsporumz eski günlerine dönebilsin...bunun içinde iyi ve disiplinli bi yönetim şart tabi ki

Dostum inan ki bir hafta maç konuşulur hafta sonu da maça gidilirdi. Şimdi bakıyorum. Şehirde arabasına Samsunspor yazan 10 kişi bile yok.Tabii ki sportif başarı da etkiliyor durumu. Yılladır kahır çekiyoruz.Bitsin artık istiyorum. Tabii ki başarı ile, şampiyonluk ile.Eskisi gbi Fenere, bjkye 4 çekip Anadolu ihtilalinin yaratıcısı takımın taraftarı olmak istiyorum. Çünkü öyleydik.

HoliganSamSunLu

samsun camiasına geçmiş olsun işte rezaletin son perdesi utanç gecesi bu senede başımızın yerde olacağının belgesi

kuzey55

can ilk maçta kötü oynamış olsa da karakterli ve yüreğini koyarak oynayan efendi bir futbolcu bu takımda mesuttan ve turgaydan daha iyi olduğu kesin...

supernatural_55

arkadaşlar bence bazı futbolcular hariç tabi ki turgut eray turgay ömür ve benzerleri!! bunlar haricinde ve ayrıca serkanla hocanın sorunu mu var bilemem diğer topçularımz gayet iyi koşuyo mücadele etmeye çalışıyo pas yapıyo çabalıyolar bunu görüyorz sonçta k.erciyes maçnda oynanan oyunu gördk demek ki iyi yönetlrse bu takımda iş var ama inadına da üstte saydığm oyunclar bi arada oynatlmaz ki be kardeşm yaa

veis

samsunsporluluk bu kadar basit olamaz.bu takım ligde bile kalamaz kimse daha erken toplanırız demesin 2 canlı 1 tv den seyretdim ben bu takımı ve sonumuz facia.ayrıca hocada gitse olmaz takımda düzen yok ve 7 transfer tam bir fiyasko yazık verilen paralara.çok zengin bir kulübüz ya saç paraları oh ne ala ya.

Kaya

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 13 September 2008, 21:59:11
ya dier futbolcuları bi kenara koyun bu kral ne iş yapar hiç yakıştıramadım ben Serkana bunu yazık kulübe bağlı sadık diyor herkes iyide abicim ne iş yapar bu kral Serkan güveniyoruz ama bizi hep mahçup ediyor kendine çeki düzen ver artık kral..

ya arkadaş sen serkan a ne kadar salladın ya staddamıydın da konuşuyorsun neyini gördün serkan ın celil in olmamaıs acı mı veriyor sana hayret bir şey ya samsunspor un kaptanı serkan aykut ve gelmniş geçmiş en işyi youncularından biri oyundan alınırken bile gıkını çıkarmadı ilk önce maçı bi doğru izleyin ondan sonra yorum yazın allah aşkına

veis

ne iş yapar demişsin ya bu kral serkan adam gibi geminin kaptanı olarak durur takımında.ama imparatorlar gibi arkadan vurup kaçmaz celil55 unutma.

supernatural_55

veis umarım sonumuz senin söylediğin gibi olmaz sen de böyle olmamsını istiyosun tabi ki ama şu anda görünen bu grçekten.bence takıma disiplin ve taktik anlamda iyi bişeyler yükleyebilcek bi hoca gelirse en azından ligde kalırız iyi pas yapabiliyoruz disiplinli olduğumz zamanlarda tabi.transfer konusnda zaten haklısın kaç sezondur kaç kez iyi ve yerinde transfer gördük ki zaten oofff offff yakalm bi cigara

SamsunluReis

rezillikten de ötee artıkk nedenir bilmiyorumm valla   >:(  :-\

Sempatik Bengülü

valla böyle giderse busenede durumumuz vahim yani bu kadarda rezillik olmaz

Kaya

hala anlamıyorum ya devletin üst kademelrinden alt kademelerrine kadar olan bilgisizlik adam kayırmacılık nasıl oldu da samsunspor umun da başına geldi..

neden takımını seven yetenekleri sınırlı da olsa mücadeleyi hiç bir zaman bırakmayan can oynatılmaz anlam veremiyorum..

ha mesut 2-3 gömlek üstün dersiniz tamam derim ama oyuna sürdüğünüz sol bek mesut yüzünden iki tane gol yiyorsunuz bunun açıklamsını nasıl yapacaksınız sayın ve saygıdeğer gümüşdağ...

stadda da dediğim gibi ilk maçı kazanan kadrodan veysel ile can bi tarafınıza mı battı anlamak istiyorum anlayamıyorum sayın ve sauygıdeğer dört dil bilen hayrettin..

lig e yeni başlamış bir takım ın belki orta sahasından ya da forvetlerinden birini denersin değişirsin ama nerde görülmüş lig in başında iki bek adamının birden dğeiştiğini kenan ın halini düşünsenize hiç mi top oynamadın hayrettni saygıdeğer...

oyuncu değişikliğine gelince allahım içimden diyorum ki samsunspor 19 mayıs stadında teker teker sorsak desek ki şu an da iki oyuncu değiştirsen kimi değiştirirsin acaba bu işi sizin kadar bilmeyen!!! samsunspor taraftarı sercan ve serkan ı oyundan alırmıydı....

serkan demek her an gol demek serkan demek her an gol pası demek uzun demek demek demek peki ya sercan adam eksiletebilecek sercan dan başka kaç tane oyuncun var zaten iki pas yapamıyor takım bırakta adam eksilten sercan oyunda kalsın demmki sen bu işi çok iyi biliyorsun sayın saygıdeğer hayrettin...

son olarak hayrettin bey saygıdeğer hocam hala samsunspor un teknik direktörü olarak takımın başında mı kalacaksın yoksa asıl mesleğin olması gereken 4 dilin getirdiği avantajla tercümanlığı mı tercih edeceksin ama bana kalırsasen bu koltuğu sonuna kadar bırakmazsın açıklamaların onu gösteriyor en güzel söz ne biliyonmu hocam bir insan istenilmediği yerde durmamalı

Kaya

Alıntı yapılan: veis - 14 September 2008, 00:40:56
ne iş yapar demişsin ya bu kral serkan adam gibi geminin kaptanı olarak durur takımında.ama imparatorlar gibi arkadan vurup kaçmaz celil55 unutma.

vesi kardeş geçende bir yazı okudum samsunspor la davası olmayan ya da samsunsporun ona borcu olmasına karşın federasyona şikayet etmeyen tek futbolcudur serkan aykut