Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

Kais

o mesut kım bole bı topcu olamaz ya rezalet yaa ya gıresun zaten top falan oynadına ınanmıorm bızım oynadımız oyunun yanında adam gıbı gol atıcak oyuncmuz olmadı ıcın de bız cok yaralanıorz tek burhan la olmaz onunda ne yapacagı bellı olmıor cok gol kacdı coooook

SerhaT55

girasuna  bile  resil oldukya  inanmıyorummm...! :-[

kumkoylu ahmet

Arkadaslar Bu konuyu ben acdim ve cok pisman oldum cunku hic beklemedigimiz bir sonucla karsilasdik.tahminlerinizdede oldugu gibi herkeze 1000 kere sorsalar bu macin sonucunu kimse bilemezdi.Yaziklar olsun bu sevdaya bu takima ne diyimki baska

CELiL SART ve KALECi

alperen_55

bundan on sene evvel deseler ki giresun bir lig maçında samsuna gelecek 4 çekip gidecek.ey ALLAHIM   ya sabır.. :( :( :(

berusa55

Yazılanları tek tek okudum. Herkes ama herkes haklı. Stadda yerin dibine geçtik resmen.

Yönetim, bizi utancımızdan yerin dibine sokan bu takımdan futbolcusundan teknik ekibine kadar herkesten hesap sormalı!

seckin55

Maçtan daha yeni geldim..çok sinirliyim.kendimden resmen utandım...hocanın allah belasını versın ki biz de samsunspor taraftarı olarak onu hala takımda tutuyoruz..yazıklar olsun hepimize..

Şunu söylim saat 11 e gelioo..hocanın, turgayın, erayın bu şehri en geç 12 ye kadar terketmesi gerekiyor..ole bir kadroyla çıktık ki,, veysel yedek volkan yedek,, turgut yıne sag kanatta.3 haftadır bu adam hiç mi bişe gormedı  takımda.turgut denen adamın sag kanatta oynayamıcagını goremedı.takımda kondüsyon var başka hiçbirşey yok..teknık sıfır.kondüsyon  çalışmaktan tekniki unuttular..

canla başla çalışan tek burhan, zafer, bazen mesut...ilk 35 dk da 3 gol yedik...ömür orta gobekte oynadı kendisini hiç maçta gormedım.ne top dagıttı ne top istedi, ne de atak durdurdu.sistem berbat.dk 40 olmuş maç 3-0 sercan-serkan oyundan çıkıo.bunları çıkartan adam fark yemiyelimmi diye çıkarttı kendisine sormak lazım.tabi kendisini de adam yerine koymuyorum.Samsunsporumuzun hocası olarak gormuyorum.

Yönetim de berbat...Samsunspor değerini küçültüyorsunuz...Yücel Uyar gibi adam gibi adam dururken gittiniz getirdigınız adama bakın.

İçimden okadar şey solemek geliyo ki inanın sinirimden yanlışlıkla koltuk bile kırdım...tansiyonum gerçekten 90 a çıktı.

Zaman kaybetmeden hoca gitmeli.durduk yerde zarar bu adam bize..gitsin serkan alsın takımı eline yeterli..

80-100 kadar giresunlu taraftarlar stadla taşşak yaptı.kahretsin hepinizi...

haksızsın dıyen varsa çıksın karşıma tartışalımmm..

Atakumlu

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 13 September 2008, 14:48:35
3-0 belki abartılı bi skor ama icimden gecen skor bu..

yuh lan gercekten fazla abartmısım. :-X

kuzey55

seckin55

red_white

hayrettin senin kapasiten belli gitt bu takımdannnn sen teknik direktör değilsin bunu bill serkanla sercanı nasıl çıkartırsın sen turguta nasıl tahammül edebilirsinn bu topçular yeter diyen sen değilmisinn   git ula nnnnnnnn gitttttt   
2 yarıya gelince biz 5 tane net atak yapmışız kuzey giresun koşmadı adamlarda net pozisyon yakaladı 2 yarı yüklenmediler bile yoksa tarihi fark yerdikk yazıklar olsun turgut senden hiç bi takımda topçu olmaz bunuda bill

kuzey55

CeLiL_55

hala kızı

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 13 September 2008, 21:13:57
4-0 aman yarabbı

yahu ne diyorsunuz siz?
Birisi şaka olduğunu söylesin...1 değil,2 de değil 3 hiç değil hemde 19 mayısta 4 tane şaka mı buuuuu >:(

cem 55

******* hayretin gümüşdag senin gibi hocanın ben ta oyuna su ömürle başlayan 3 haftadır şu kazmaların kazması turgutu oynatan zihniyetine şıcam senin fındık beyinli adam oyun 3-0 olmus oyundan sercanla serkanı çıkarıyo ulan dana takımda gol atacak gol pası verebilecek sadece 2 adam var zaten sen tut onları çıkart senin o üniversite diplomana ben yırt at onu haysiyetsiz adam sen samsunsporu degil amatörde takım calıstıramazsın kazma turgut bi çift sözümde sana var öyle aglamakla olmuyo bu işler seni bizim mahalle takımına almam lan ben kaleciyle karşı karşıya adam topu hala kanata çekiyo sende bu takımda oynuyosan bu takımda herkes oynar ömür ejder ayagına bi top deysin be etkisiz< eleman ama suç onda degil onu bu takıma koyanda bide defansın sagına turgay diye adam almıslar rize ne kakalamıs bize adamı daha hangi birini yazayım hepsi rezildi olan yine bize oluyo bıktık artık yeter ulan yeter be

red_white

bu takımda en fazla adam gibi topçu 6,7 kişiyi geçmezz turgut ömürr eray yeter ulan gönderin turgut nasıl bu futboldan ekmek yiyio anlayamıyorum hayrettin sende öğretmensin git okuluna beden eğitimin, yaptır burası doktorlukla yürütülmez SAMSUNSPORUN forması bu takımdan 4 yemez yazık bee