Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

ahk34

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 13 September 2008, 22:16:51
Tümer,İlhan,Tanju,Celil maaşallah döktürmüşsün ya bunlar karaktersizde Serkan bey çokmu iyi !! çok mu efendi çok mu dürüst ?? !!!
[/quote

e sen eklemişsin ya liste çok bizim sadece futbolcuda değil hem satılmış yönetimlerimizde var şikeci diye adımız söylenmese valla televizyonda samsunsporun isminide göremiyecegiz liste uzar gider ekle ekliyebilecegini burası samsunspor başında trabzon+rize ortak girişimi bir yönetim deplasmana gitmek için futbolcu satmalar, deplasmanda terörist ilan edilmeler,belediye takımlarını penaltılarda geçince o kupa kaldırdıgımızı hayal etmeler,eskiden cami önlerine koyulan ve şimdi alışveriş merkezlerine yerleştirilen kumbaralarla şampiyon olacagımızı söyleyenler ve ben başkan olayımda şimdiki başkan gitsin diye futbolcuları kendisine ayar edenler kulüp kapansın daha fazla rezil olmayalım bari bir parça onurumuz kalsın
eyvahlar olsun biz ne olduk ya..!

alperen_55

13 September 2008, 22:32:37 #271 Son düzenlenme: 13 September 2008, 22:43:51 alperen_55
Futbolcuların hocayı sabote ettiği fikrine katılmıyorum.Takımın kapasitesi bu arkadaşlar.hocada yeterlilik konusunda tartışılabilir .fakat bu futbolculardan bişey olmaz.bizim kendi öz evlatlarımız gençlerimiz dediğimiz topçular da bir hava bir hava indireceksin bunların havasını azıcık siboptan ozaman yere daha sağlam basar.yoksa balon olur patlar tıpkı bu akşamki gibi.

Kais

bakın macı yenılmemızı tek nedenı ne solım: Hoca kartaldan sonra cantada keklık gorursek avlanırız demısdı ama kendısı bu macı cantada keklık gordu 4-0 yenıldık.Nedenıde Mesut denen topcumudur nedır bellı degıl onnlar turgayın oyunda oynaması.Farketmıssenız Veysel gırdıkten sonra sag kanat cok ıyı ısledı mesutun kanadı battı adeta ama can la veysel ılk 11 olsaydı bu mac cok farklı olcakdı. Herneyse bı arkadas var sadece samsunspor nıklı utanıorm ole dedıgın ıcın nıkın sadece samsunpor ama bu klub kapansın dıye nasıl soleyeblırsın ya ?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 13 September 2008, 22:33:42
bakın macı yenılmemızı tek nedenı ne solım: Hoca kartaldan sonra cantada keklık gorursek avlanırız demısdı ama kendısı bu macı cantada keklık gordu 4-0 yenıldık.Nedenıde Mesut denen topcumudur nedır bellı degıl onnlar turgayın oyunda oynaması.Farketmıssenız Veysel gırdıkten sonra sag kanat cok ıyı ısledı mesutun kanadı battı adeta ama can la veysel ılk 11 olsaydı bu mac cok farklı olcakdı. Herneyse bı arkadas var sadece samsunspor nıklı utanıorm ole dedıgın ıcın nıkın sadece samsunpor ama bu klub kapansın dıye nasıl soleyeblırsın ya ?

biz her sene rezil olmak zorundamıyız kapansın diyorum ben nickimden utanmıyorum

kuzey55

bu takımdan hiçbişey anlamıyorum.yediğimiz goller son derece basit...birini zaten kendi kalemize attık.takım kötü oynuyo ama bakıyoruz 2. yarı 5 net pozisyon kaçırmışız demekki şrfsizler oynayınca oynuyo.ama bu defa da kazma turgut atamıyo...sorun nedir cidden anlamak mümkün değil ama görünen o ki bu sene 14. lüğe oynayacağız başkanımızın söylediği gibi...bu rezillikte emeği gecenleri kutluyorum.allah hepinizin b..sını versin...

Kais

rezıl olmak ıstemıorsan fb yı tut o zman bak onlar turkıyenın en ıyı klubu en zengın klubu ama bak hacettepeye yenıldıler Allah'ım ya

Sadece Samsunspor

neyse bişe demiyorum zaten sinirliyim uzadıkça uzar

kuzey55

valla ne olursa olsun bu takımın yine de arkasındayız...ve umutluyum da...kocaelide gecen sene 2 maçta 10 gol yemişti.kaleye cengiz veya hasan gecerse belki düzeliriz...sabıır diyecez artık sabır....

Kais

aynen moraller sıfır o yuzden solemıs olablırsın de kımseyı kınıyamam su an ben bıle kendımı zor tutuyorm ama bı yandanda dusunuorm hedef superlıg degıl ustelık bu takım lıge zar zor basladı bıraz zaman vermek lazım 1 yada  2 sene kadar sesımız cıkmıcak malesef bıde benı uzen gıresuna yenılmek deılde o taraftarın terbıyesızlıgı zaten TIMOFTE olmedı kalbımızde yasıor demeslerdı ısler cok fena olcakdı ama kalbımızden vrdular adeta

Sadece Samsunspor

ya şimdi bu başlığı gördükten sonra sinirlenmemek sövmemek mümkün mü allah aşkına

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=125353

GençKozluklu

Bu takımdaki futbolcuların artık SAMSUN'da rahat dolaşmamalrı gerekir. Takım rezil eden futbolcuların mutlaka ceza alması gerkir.

Kıral dediğimiz Serkan'ın ilk yarıda oyundan çıakrtılmasını anlamadım. Maçı izlemediğim için yorum yapamayacağım. Ancak ciddi olarak merak ettim.

BEn şahsen Serkan'ın geçen yıl yaptıkalrından dolayı bu yıl hiç güvenmiyordum. Dişkkatle izleyeceğimide belirtmiştim. Bugün bu takım bu haldeyken oyundan almasının sebebi çok kötü oynamasıysa Serkan gene geçen yıl olduğu gibi satıyor demekti.

Hiçbir futbolcunun takımın üstünde olmadığını futbolculara anlatmak gerek.

Kesinlikle bütün oyuncualrı PAF'la oynatmak gerekir. Küğme düşme oahasına da olsa yapılmalııdr.

kuzey55

ya bu sporx cok olmaya başladı ama...zaten bize karsı artniyetliler böyle bir fırsat bekliyolardı.şerfsizler.. mail atalım şunlara yaa...

Revenge

Hiç kendinizi de üzmeyin,bu mübarek günlerde ağzınızıda bozmayın arkadaşlar.Bu oyuncuların çapları bu kadar. Hani kapisiten sınırlı olurda,yine de bir ruhun, mücadele azmin utanma duygun olur ve bunun için oynarsın. Eeee bizim oyuncularda buda yok. Sonuçda biz bunlara ne desek faydasız.....

SerhaT55

hadi  gecmiss olsun! inşallah  gümüşdağdan kurtulurusss...!
gümüşdağdan istifa dilekcesi  werir :-X

55.hakan

takımda gol atabilecek adamlardan ikisi serkan sercan ı oyundan alıyosun kazma turgut u oyunda tutuyosun bu nası bi mantık turgut karşı karşıya en az 4 gol kaçırdı abartısız