Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

kuzey55

ömür zaten yetersiz,turgut keza öyle..erayı gördük zaten ama diğer futbolcular için bu kadar acımasız olmaya gerek yok.takımı daha oturtamamış bi t.d var başımızda.hoca hala takımda oyuncu deniyo.hocanın sucunu futbolculara yüklemek yanlış...yine söylüyorum biraz sabır sabırr...

Atakumlu

yazık ki cok yazık iftarın hemen akabinde bu taraftarlar stada gelio.mac basladıktan sonra iceri anca girebildik sen bu taraftara yaptırdgın izlettigin takıma bak ayıptır..
sen hasan gibi bi kaleci alıyon kilolu dion SAMSUNSPOR diyet merkezine mi getirion..bu adama para oduyoz biz oynatmak icin alınıo..
gokhan kaba gibi bir adam alıyon ama oynatmıon.
3 tane kaleci aldın iclerinden 1 tane kaleci cıkaramıon.
1 hafta veysel oynasın obur hafta turgay ı oynatım rize kimdir de sen rize nin copunu alıp takıma sokuon..
3-0 gerideyiz fark yememek icin serkan ve sercan ı oyundan cıkarıon ki bu iki oyuncu ileriye top tasıcak turdeki adamlar.
hoca sen yorum yapıon antalyayı burda eleriz die ama acaba senin o kadarlık omrun warmı bunu hic dusundun mu ????

CeLiL_55

Gökhan Kaba iş yapıcak bi golcü oynatması lazım hocanın

seckin55

hoca gitmeden daha da stada ayagımı atmam...goz gore gore ölüme gidıoz...en baştan dedık.bu adamın omru üç haftadır diye

Beyfendı çıktı basına demeç veriyor...Giresun maçına kadar takım oturcak diyee...oturdu.sen de oturdun mu taraftarın kucağına heee...

seckin55

HOCANIN KONUŞMASINA BİR BAKIN;;; neler demiş....

"Samsunspor hocası iyi, yapılan istifa tezahüratları hoş değil. Beklediğimizden kolay bir galibiyet oldu" dedi.

demekki kabullenmışın sen maglubiyeti maç oncesinden..

la olum halamı duruyorsun sen bu şehirde...çek git.şehirde rastlasam dalacam yeminle..git artık gitttttttttttttttttttttt

tolga

arkadaşlar size söylüyorum bu takımın kurulmasında pay sahibi olan 2 isim var HAYRETTİN VE TAHSİN KOSİF bu transferleri bu insanlar yaptı kamuoyuna verdikleri demeçlerle hepimizi kandırıp  çok değşik tablolar çizdiler ben çok iyi biliyorum tahsin kosif erciyes maçı sonrası gördünüzmü takımı ne takım kurmuşuz gibi söylemleri oldu neden çünki hocayı o getirdi arkasın da durması çok doğal ama o futbol uleması bilmiyorki günlük yaşıyor herşeyi hocayla beraber  yazıyorlar ve oynuyorlar  bu futbolculardan alacağın maksimal futbol bu bundan başka bişi olmaz kötü takım tesadüfen kazanır iyi takım tesadüfen kaybeder bakın erciyes gitti lideri yendi antepte  bu futbolun değişmez kuralı  biz kabullenmeliyiz kötüyüz bu takımı kuranlarda belli ara transfere kadar bekliyeceğiz başka çare yok 

eray : bana göre 3. lig oynamaz tecrübe sıfır
mesut :kapasite bu nasıl alındığı kimin seyrettiği bilinmiyor
turgay:rizede resmi maçı yok hiç oynamamış
hakan:bu takımda en son forma giyecek bir çocuk
kenan.bu defans kurgusunda  o yaşa rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor
zafer :orta sahada pasör görevi ama 2 pas yaptıramadı
sercan :meşhur genmçlerimizden kendine oynuyor takım oyunu sıfır
ömür: ne yaptığı belli değil
serkan:artık bırakması lazım
turgut :o da meşhur gençlerden bal yapmaz
burhan:iyi niyetiylke mücadele ediyor ama nereye kadar
veysel :antep gönderdiyse bir bildiği vardır herhalde
murat:nerden geldiği belli değil ne yaptığıda
volkan :flaş transfer ama sahada yok
hoca :TAM BİR FİYASKO DOKTORLUĞUDA 4 DİL BİLMESİDE O NA KALSIN O 4 DİLİ GİTSİN TATİL BELDELERİNDE KULLANSIN TERCÜMAN OLARAK
yani samsunspor formasını hoca ve bazı yöneticiler bu kadar ucuzlatmış ki önüne gelen giyiyor burada futbolcunya suç bulmam kazansalar para kazanacaklar kimse kaybetmek istemez ama kapasiteleri bu hoca maçtan sonra demecinde mücadeleye devam demiş ya git ya yönetimi kandırıyorsun ama bizleri zor  hangi mücadeleden bahsediyorsun biz başka bir şey mi seyrettik

kuzey55

Sercan

Seni çok seviyorum SAMSUNSPOR'um...Hep destek tam destek amatörede düşsek SAMSUNSPORLUYUZ...Bugün stadda yıkıldım ama bu ******* hoca Allah'ından bulsun başka da birşey demiyorum takım zaten yenik durumda adam Serkan'la Sercan'ı çıkarıyo ya gerizekalı herif...

FaT1h

ya böle teknik direktörün ben yazık yaa turgut kimmiş sen yılların teccubesi kralı alıyosun oyundan sonra bu takım nasıl macı alıcak hoca inşl. macı satmadın bu ortaya cıkarsa samsunu bir daha unutamazsın mezarını kazarlar merk etme sen yazık yaaa...

SamsunluReis

GÜMÜŞDAĞ istifa diyorum başka bişe demiyorum abii bukadar  onasıl bii kadroyduu yaa inanamıyorum serkan ı çıkarıyoo sercanıı çıkarıyoo varmı böle bişe yavv istifa etkardeşimm git at kendinii yaa intihar ett alalala >:(

Sadece Samsunspor

hoca mağlubiyetin tek suçlusu benim diyerek suçu üstüne almış

SamsunluReis

seckin55

Alıntı yapılan: tolga - 13 September 2008, 23:22:22
arkadaşlar size söylüyorum bu takımın kurulmasında pay sahibi olan 2 isim var HAYRETTİN VE TAHSİN KOSİF bu transferleri bu insanlar yaptı kamuoyuna verdikleri demeçlerle hepimizi kandırıp  çok değşik tablolar çizdiler ben çok iyi biliyorum tahsin kosif erciyes maçı sonrası gördünüzmü takımı ne takım kurmuşuz gibi söylemleri oldu neden çünki hocayı o getirdi arkasın da durması çok doğal ama o futbol uleması bilmiyorki günlük yaşıyor herşeyi hocayla beraber  yazıyorlar ve oynuyorlar  bu futbolculardan alacağın maksimal futbol bu bundan başka bişi olmaz kötü takım tesadüfen kazanır iyi takım tesadüfen kaybeder bakın erciyes gitti lideri yendi antepte  bu futbolun değişmez kuralı  biz kabullenmeliyiz kötüyüz bu takımı kuranlarda belli ara transfere kadar bekliyeceğiz başka çare yok 

eray : bana göre 3. lig oynamaz tecrübe sıfır
mesut :kapasite bu nasıl alındığı kimin seyrettiği bilinmiyor
turgay:rizede resmi maçı yok hiç oynamamış
hakan:bu takımda en son forma giyecek bir çocuk
kenan.bu defans kurgusunda  o yaşa rağmen bişeyler yapmaya çalışıyor
zafer :orta sahada pasör görevi ama 2 pas yaptıramadı
sercan :meşhur genmçlerimizden kendine oynuyor takım oyunu sıfır
ömür: ne yaptığı belli değil
serkan:artık bırakması lazım
turgut :o da meşhur gençlerden bal yapmaz
burhan:iyi niyetiylke mücadele ediyor ama nereye kadar
veysel :antep gönderdiyse bir bildiği vardır herhalde
murat:nerden geldiği belli değil ne yaptığıda
volkan :flaş transfer ama sahada yok
hoca :TAM BİR FİYASKO DOKTORLUĞUDA 4 DİL BİLMESİDE O NA KALSIN O 4 DİLİ GİTSİN TATİL BELDELERİNDE KULLANSIN TERCÜMAN OLARAK
yani samsunspor formasını hoca ve bazı yöneticiler bu kadar ucuzlatmış ki önüne gelen giyiyor burada futbolcunya suç bulmam kazansalar para kazanacaklar kimse kaybetmek istemez ama kapasiteleri bu hoca maçtan sonra demecinde mücadeleye devam demiş ya git ya yönetimi kandırıyorsun ama bizleri zor  hangi mücadeleden bahsediyorsun biz başka bir şey mi seyrettik
tolga  tek tek katılıyorum sana...eger ki başkanımız adam gibi adamsa bu adamı bugece gonderır..kendileri utanmadımı acaba..3-0 olana kadar hiç mi gormedi sag bekdeki tehlikeyi..2 golu de turgay yuzunden yedik.eray yine ewlere şenlik.adam top tutamıo elinde..topa karşı karizi var heralde..tutuyo elinden salıyor...adam top suremıyo, topa vuramıyor.Allah aşkına veysel gibi adam yedek oynadı yaa..turgutu ısrarla sag kanat ta oynatıo.vallahi yeminle eski VURAL' ı arar olduk diyorum yaa..

hala kızı

YENİLGİYİ BEN ÜSTLENİYORUM

Bank Asya 1. Lig'de kendi evinde Giresurspor'a 4-0 mağlup olan Samsunspor'da şok yaşanırken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Neticenin tek sorumlusu benim, yenilgiyi ben üstleniyorum" dedi.

Kötü bir mağlubiyet aldıklarını ve rakiplerini oynadıkları oyundan dolayı kutladıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, rakibin iyi hazırlandığını, kazanmak isteyenin kazandığını söyledi.

Erken gol yediklerini ve takımın o dakikadan sonra koptuğunu ifade eden Gümüşdağ, "İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Mağlup duruma düşebilirsiniz, destek beklersiniz. Futbolcular ellerinden geleni yaptılar, disiplin olmayınca olmuyor. Neticenin tek sorumlusu benim. Yenilgiyi ben üstleniyorum. Eksikliklerimiz vardı. Bunlar giderilecek" diye konuştu.

KAYNAK:Ajanspor