Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

11 June 2013, 13:54:30 #435 Son düzenlenme: 11 June 2013, 14:01:37 Sadece Samsunsporlu
Bir haftadır ertuğrul hoca ile uğraşıyoruz, çok zaman kaybettik. Emin başkanımız iki defa ntvspor radyoya bağlandı, olumlu gidiyor hatta bütçeyi de hocayla konuştuk dedi. Ne değişti de ertuğrul sağlam meselesi kapandı ?

Belki bir çoğunuz hüseyin kalparı sevmeyebilir ama gelecekse kalparinho gelsin. Aynı bütçeyi ona da sağlansın garanti çıkarız.. Hüseyin kalpar gelir mi orası bilemiyorum ama yinede teklif yapılsın. Çünkü: adama şirinler taraftar grubu s..tir ol git, huzur evine demişti hatırlarsınız..

55.hakan

Hocanın aklına girmiş olabilirler haberler çıkınca ama Samsunsporluyum diyen birinin ne olursa olsun bu aşamada gelmesi gerekirdi. Üstelik bu sene destek de olacaktı. Olmadı Ertuğrul Sağlam !

s_uzunkaya

Osman anlaştımı bi takımla?

celebi

cakir55

Nurullah Sağlam iyi bir takımla çıkarır bizi süper lige eski oyuncularını toplar birşeyler yapar

55.hakan

Arkadaşlar Şifo Mehmet'in de adı geçiyordu. Şu an boşta o da Samsunlu teklif götürsek ben heyecanlanırım açıkçası tekrar.

Ahmeti

Gerekli bütçe derken Kalpar Göztepe'ye kaç milyon harcatmıştı

55_OrHaN_55

Umut fakirin ekmeği. İnşallah iyi yerlere tekrar geliriz. Ali gider, Veli gelir. Samsunspor her zaman bizimdir vesselam...

cakir55

Nurullah Sağlamda olmuyormuş, Şifo olabilir harbiden, ben Yılmaz Vuralı istiyorum

GökhanÇağlar

Şifo da gelmez, Samsunlu güya bir kere duymadım ağzından Samsunspor kelimesinin çıktığını.

55.hakan

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 11 June 2013, 14:27:09
Şifo da gelmez, Samsunlu güya bir kere duymadım ağzından Samsunspor kelimesinin çıktığını.
Ertuğrul Hoca Samsunspor dedi de ne oldu? İnsanların ağzına bakarak çok hayal kırıklığına uğradık.

GökhanÇağlar

O da doğru madem gelmeyeceksin neden sağda solda Samsunspor'u çalıştırabilirim diyorsun.

Sadece Samsunspor

Herkes Ertuğrul için heyecanlanmıştı kim gelirse gelsin kimsede daha o heyecanı yaratacağını sanmıyorum

55_OrHaN_55

Gekas kadar olamadı, yazık gözümüzde fazla büyütmüşüz... 

MeL_55

Ertugrul hoca eger herhangi bir süper lig takimina giderse bundan sonra Samsunsporun bende yeri cok ayridir demesin!

Taraftarin duygularinla oynamayin. Yaziklar olsun