Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

celebi

Arkadaşlar maalesef ertuğrul sağlam işi kesinlikle yatmıştır. gerekli açıklama sanırım öğleden sonra emin abi tarafından yapılacak. bilgilerinize sunarım. alternatif diğer aday Nurullah  Sağlam adayı. nurullah sağlamda süperlig için ideal bir aday bana klaırsa. ancak hedef kesinlikle SÜPER LİG.

kaynak: ben

cakir55

Ertuğrul Sağlam olsa çok iyi bir tercih olacaktı ama olmadı artık rüyadan uyanmamiz lazım Nurullah Sağlada iyi bir hoca pas oyununu çok iyi oynatiyor.

HoliganSamSunLu

olmadığı bir tarafa hiç gündeme gelmeseydi çok daha iyiydi bu şekilde taraftara çok ağır geldi...

atakumlueray

nurullah sağlamın gelmesinde tek çekincem kurduğu takımların yaş ortalamasının yüksek olması. ptt 1. ligde tecrübenin başarılı olduğunu düşünüyor belki de haklı ama ben bizim gençlerin en az 3-4 tanesinin ne olursa olsun sürekli oynaması taraftarıyım..Borçlanarak çıkacağımıza,bizim çocuklarla ligde kalalım yeter...

GurbetciFanatik

Hayirlisi diyelim.
Ertugrul Hoca gündeme geldigi zaman bilmem kimler hemen atdirdi imzayi Samsunspora.
Bosu bosuna cogumuz yine ümitlendik her zamanki gibi.
Halen alisamadik imza atilmadan inanmaya hastaligimiz devam ediyor.
Hoca belli olunca kim bilir kimleri aliyoruz transfer sayfamizda kimbilir kimler yine görülcek hava alaninda  :D rekor bekliyorum sayfamizda.

s_uzunkaya

çok inanıyordum ertuğrulun samsunsporun bu diriliş senesinde yanımızda olacağına. eminimki makul bi sebebi vardır. üzüldük...

MeL_55

klasik Samsunspor işte. istediğimiz hiç olmaz.
sevinmek bize haram..

55_OrHaN_55

11 June 2013, 11:56:14 #412 Son düzenlenme: 11 June 2013, 12:07:54 55_OrHaN_55
Bu sevgiyi, bu çağrıyı boş çevirmemeliydin. Gelme ihtimalinden bahsettiğimizde imkansız gören, hatta alay edenlere karşı "Ertuğrul yapmaz!, geri çevirmez!" diyenleri mahcup etmemeliydin. Ama biz bunu da sineye çekeriz be Ertuğrul. Canın sağolsun, alışkınız biz... Yine bağrımıza basarız seni. Biz ona buna benzemeyiz, Biz SAMSUNSPOR'luyuz...

samuray

günlerdir umut ettik olmadı ne yapalım bence nurullahsağlam olacağına şifo iyi olurdu neyse samsunspor için hayırlısı neyse o o lsun diyelim

lato

Bizim için kötü Ertuğrul Sağlam için yerinde bir karar olmuş hayırlısı

Sadece Samsunspor

Aq bir kerede mutlu olalım ya bi istediğimiz olsun, yeter ya hep olumsuz, tamam hedef yine süperlig olabilir ama ertuğrul çok başka bi hava katardı takıma. offf offfffff

red_white

Dediğiniz gibi ertuğrul size gelmez diyenleri.. öt edeceğimize çok inanmıştık yine bize hüsran

Sadece Samsunspor

AlıntıErtuğrul Sağlam olmadı...

11.06.2013 12:07:05 

Samsunspor'umuzun başkanı Emin Kar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yapılan görüşmelerden olumlu sonucun alınamadığını söyledi

Başkanımız Emin Kar, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği üzere Samsunspor'umuza uzun yıllar futbolcu ve teknik adam olarak hizmet veren değerli teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a gerek katıldığı panellerde gerekse TV konuşmalarında Samsunspor'da çalışacağını beyan etmesi üzerine teklifte bulunduk. Yaklaşık bir haftadır yaptığımız görüşmeler neticesinde belirli bir noktaya da gelmiştik. Ertuğrul Hocamız son iki gün bizden düşünmek için süre istemişti ve kararını dün akşam verdi. Hocamız, şartların henüz oluşmadığını ve başka ideallerinin olduğun belirterek davetimizi teşekkür ederek kabul etmedi. Bizde kendisine teşekkür ettik ve bu defteri kapattık. Görüşmeler sırasında Eski Başkanımız Fuat Köktaş'ın da büyük katkıları oldu. Ama sonuç maalesef olumsuz çıktı. Tabi ki bu görüşmeler yapılırken B planımızda vardı. Şimdi gerekli çalışmamızı yapacağız ve birkaç gün içinde teknik direktör sorunumuzu çözeceğiz. Kimse merak etmesin hata yapmayacağız ve Samsunspor'a yakışan, bizi hedefe taşıyacak bir hoca bulup yolumuza devam edeceğiz. Tüm gelişmeleri de spor kamuoyuyla paylaşacağız" 

http://samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1062#

MeL_55

11 June 2013, 12:33:12 #419 Son düzenlenme: 11 June 2013, 12:36:50 MeL_55
Böyle bir haberede inanasim gelmiyor.. Emin Baskan son defa ikna etmesini isterim.. Düne kadar gelecegim diyen adam birden GELMIYORUM demez ya. Anlamiyorum arkadas. Oysa ne kadar cok seviniyordum. Her zaman üzülmek mi bizim kaderimiz. Yeter skildim yemin ederim