Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

red_white

Kesiin olarak bi belli olsunda ona gore yolumuzu belirleyelim ayrica ertugrulun boyle bir aciklama yapacagini hic dusunmuyorum. Kabul etmezsede gecerli bir sebebi olmalidir diye dusunuyorum umarim bizi yaniltmazsin. Bu aciklamanin gercek olmamasi dilegiyle

Shane_Falco

Aslankaya

bu is yatti gibi.halk gazetesinde b plani nurullah saglam yaziyordu.insallah o gelir.

HoliganSamSunLu

resmi açıklamaları ciddiye almak lazım her kafadan bir ses çıkıyor sinir bozmaktan başka birşey değil

uqur55

bu süreç erugrula zarar verıyor sadece ben dunkı resımden sonra garantı olacagnı dusunuyodm...

55_OrHaN_55

Güzel bir rüyaydı, uyanıyoruz galiba :(

teksas3455

Beni kıllandıran da zaten o resim. Ertuğrul Sağlam ile Galip Öztürk ne sıfatla görüşüyor. İşin içine Galip girince herşey beklerim ben.

Ertuğrul Sağlam

Yuz ifadelerine bakinca ucunde de bir memnuniyetsizlik goruluyor ama hayirlisi bakalim...

Alıntı yapılan: King1965 - 10 June 2013, 18:59:15

Ahmeti

Bugünkü denge gazetesinde ise beşiktaşlı yöneticilerin Ertuğrul ile ilgilendikleri yazıyor.
zaman geçtikçe umudumuzu kaybediyoruz

özkan

sabah oldu,uyanma vakti heralde.

HoliganSamSunLu

bu neşimdi oldumu olmadımı olmayacakmı biri açıklasın bu işi sürümcemede bırakmasınlar yazık bu taraftara

ugrass

Ertugrul olmasada diğer hocalara hemen yönelmemiz lazım zaman gectikçe bizim zararımıza oluyor yine geç kalıyoruz bazı şeyler için.

uqur55

bunlar otrp memleket meselesı konusmus olamazlar yanı bide galıp ısteynce olmayacak bısede degıl

lato

Sinir bozana kadar bir kaç gün sabretmeyi deneyin bence siz böyle durumdaysanız bir de başkanı düşünün adam nasıl strestedir. Kongreye kadar durum netleşir zaten resmi açıklamaya kadar umut var

fanatik samsunsporlu

Nurullah hoca da iyidir.hayırlısı olsun