Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Ajan

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 10 June 2013, 22:02:21
ajan yok mu bir heber ya? :)

Kulağımızı kestiler işitemiyoruz abi   :( :(

samuray

kesinleşmiş bi haber yok hala eğer g.öztürk le çekilmiş bu resim yeni ise niye emin başkan yok zira bugün sağlam.la bir araya gelcekti diye habeler yokmuydu  biraz daha merakla  e.sağlam samsunsporda kesin anlaştı  heberini bekliyeceğiz

kalptenþimþek

dudak oku kardeşim o zamöan:) ertuğruuuul_derkenn dudak yumulurr, geldiiiii_ derken ağız gevşerrr.. patlat o an işte haberii 8)

Ellibeş Numara

Emin başkan ile yaklaşık 10 dk önce telefonda görüştüm. Kesin olarak anlaşıldı haberlerinden canı sıkkındı sanki.. Cihan haber ajansının haberini okumuş.. Bu kulübün başkanı benim, ben bilmeden ertuğrul hocayla 3-4 yıllık anlaşmaşız dedi.. (Burada cihan haber ajansının haberine sitem etti) Ertuğrul hoca ile görüşmesinin nasıl sonuçlandığını sordum? Şimdilik görüşmenin olumlu gittiğini, ama olumsuz bir sonuç ilede sonuçlanabileceğini söyledi.

Daha önceleri emin başkan ile birçok telefon görüşmesi yaptım ama bu telefon görüşmesinde sinirli olduğunun kanısına vardım.. (Malum sıkıntı, stres) İnşallah olumlu sonuçlanır..

GurbetciFanatik

Ertugrul Saglam gelse sanki ne degisecek.
Degisecek olan sadece sunlar
1. Süper Lige cikariz
2. Kalici oluruz
3. Avrupaya gideriz
4. Herkesin korkulu Rüyasi oluruz
5. Alt yapidan bize beli yeni Celiller Serkanlar kazandirir

baska ne yapabilirki sanki
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

teksas3455

Alıntı yapılan: Ajan - 10 June 2013, 22:00:20
Tabi kimin getirdiğinin önemi yok 1 yıl önce Kazım Yılmaz'ı başkanlık koltuğuna oturtup arası bozulunca futbolcuları sabote edip siz oynamayın paranız benden diyen adam Ertuğrul Sağlam üzerinde aynı baskıyı kuramaz zaten

Galip in yönetimdeki adamlarından biri geçen sene bir maçın devre arasında soyunma odasına girip bazı oyunculara açıktan açıktan oynamayın diyebiliyorsa herşey yapabilir bu adam. Ertuğrul Sağlam ın bana göre çekincesi o. Çünkü ileride bir problem okursa ki yüksek ihtimal olacak suç Ertuğrul Hocanın başına patlayacak. Sanırsam çok duygusal düşünüyoruz bunlar yaşanmış gerçekler....

teksas3455

cakir55

Mert

Ne tuhaf önce Samsunspora gelir diye açıklama yapılmış ve ahde vefadan söz edilmiş sonra da araya gaziantepspor ve tff girince birden fikir değiştirilmiş.Bence yalandır bu haber.

teksas3455

Ertuğrul Sağlam'ın "Şehir Samsunspor'a destek versin" şartı büyük bir şart. Yatarsa burdan yatar bu iş. Bana kalırsa Samsun daha buna hazır değil.

celebi

Hayırlısı ne diyelim ancak emşn başkanın çıkıp açıklaması lazım olumlu yada olumsuz

isa55

her ajanstan farklı haberler...
başkanın tv de açıklama yapmasını bekleyelim.

MeL_55

bu nedir arkadaslar.. insanlarla oynamasinlar
günlerdir yeter da!

Ayberk

Gelmese de cani sagolsun da,antep b.uygunla devam karari almamis miydi? tff kim oluyor?