Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

berusa55

10 June 2013, 10:44:18 #315 Son düzenlenme: 10 June 2013, 11:08:48 berusa55
Sağlam Bekleyiş Sürüyor

Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam görüşmeleri hafta içine kaldı.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor, yeni dönemde teknik direktörlük görevi için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Ertuğrul Sağlam ile bu hafta içinde kesin bir anlaşmaya varması bekleniyor. Dün yurtdışından dönüp Samsunspor Başkanı Emin Kar ile görüşme yapması beklenen Sağlam'ın gece geç saatlerde Türkiye'ye gelmesi görüşme planlarının askıya alınmasına neden oldu.

Olağanüstü kongre öncesi deneyimli teknik adam ile anlaşmaya varmak isteyen Başkan Kar, bir an önce Ertuğrul Sağlam görüşmelere başlayacak. Kırmızı Beyazlı ekibin Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlaması halinde 13 Haziran Perşembe günkü kongre sonrası tecrübeli teknik adamın direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarına start verilecek.

Kaynak

teksas3455

Gel de SAĞLAM VE  EMİN adımlarla süper lige çıkalım be  :holey:

55_OrHaN_55

Ertuğrul'un gelme ihtimalini 1 aydır seslendiriyorum, iş yerindeki arkadaşlara bir türlü inandıramıyorum. Gel artık be usta! :)

samuray

sağlam glecek ben inanıyorum arkadaşlar cemaatleri falanları filanları samsunsporumuza bulaştırmayalım lütfen herkesi istediği gibiyaşama hakkına sahip  bizleri ilgilendirmemeli önemli olan samsunspor gerisi hikaye

cakir55

Ergic çok yaşlandı bence gerek yok hakan fatih iyi ikili olullar

seyf55

ulan gavur topçu sahaya girerken çıkarken haç işareti yapar bizler ' AAAAA adam dinine ne kadar sahip deriz' kendi insanımız kendi değerlerine dinine sahip çıkınca zorumuza gider bu kafadan kurtulmak lazım Ertuğrul Hoca yı bu yönde eleştirenler size petkoviç lazım futboldan başka ne varsa eleştirecek onları lanse etmeye bayılıyorsunuz

King1965

+ Napıyorsun Canım ?
- Ertuğrul Sağlam'ı Bekliyorum.
+ Günün Nasıl Geçti ?
- Ertuğrul Sağlam'ı Bekleyerek.
+ Annenler Napıyor?
- Ailecek Ertuğrul Sağlam'ı Bekliyoruz.

:kanka: :kanka: :kanka: :evet: ;) :D ;D

minci

İnsanlar öylesine inanmışlar ki yeniden bir Cenk İşler olayını yaşamaktan korkuyorum. Açıkçası ben bu profesyonel futbol camiasında yani olağanüstü büyük paraların döndüğü bu dünyada sevgi, hatır, gönül gibi kavramların pek işe yaradığını düşünmüyorum. Gönlüm hocanın gelmesinden yana ancak o kadar da abartmamak lazım. Gelirse ne ala. Hoş geldi sefalar getirdi. Sevinirim. Ancak gelmeyecekse de canı sağolsun. Şimdiye kadar kimler geldi kimler geçti fakat bu gemi hep yürüdü.
Aksi durumda pekçok arkadaşım büyük bir düş kırıklığı yaşayacaklar. Onlar adına o zaman çok üzülürüm. Çünkü bu insanların sevgisi gerçek ve gönülden.

yasemin 5516

King1965

Eskiden şeffaf yönetimimiz vardı :) herseyı söyluyorlardı :)

HoliganSamSunLu

hadi be hoca ızdırap çekiyor taraftar... sabrımızımı sınıyorsun

SerhaT55

55.hakan

kalptenþimþek

Samsunspor'u kısa ve uzun vadede ayağa kaldırmak hedefindeysek Ertuğrul Sağlam bizim kurtuluş reçetemiz bunda herkes hemfikir..
Böyle bir fırsatı yakalamışsak ve Ertuğrul Sağlam'la ortada bir anlaşma gerçeği varsa iki taraf için de muhakkak  bir takım fedakarlıkların yapılması gerekiyor..
Olursa ikimize olmazsa.. türevinden komik tekliflerle Ertuğrul hocanın karşısına çıkamayız..Ertuğrul hoca da Samsun da fedakarlık yapmalı..beklentimiz budur..

Ellibeş Numara

Patlat artık bombayı emin başkan.. :P Bir haftadır bu büyük taraftar, ertuğrul hocadan gelecek haberi bekliyor..