Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

samsunmania

Şehir şu an tarihinin en büyük desteğini vermiş durumda zaten. Ertuğrul bizim kadar tanıyor Samsun'u.
Büyük transferler böyle milimetrik ilerlemelerle sonuçlanıyor. Resmi açıklamayı beklemek en hayırlısı olacak.

teksas3455

Gazeteci cevdet Ünüvar da aynı olumsuz haber yazmış Twitter üzerinden telefonda görüşmüşler başkan ve Sağlam

55__Gurbet__55

Ertuğrul hoca kabul etmese bile böyle apar topar teklifi red etceğıni zannetmiyorum.
Haber pek inandırıcı gelmedi bana

teksas3455

Körler sağırlar birbirini ağırlar misali olmuş bunların ki hangisine inanacaz anlamadım gitti

MeL_55

26 sayfa oldu birisi cikip adam gibi aciklama yapmadi..

samsunmania

11 June 2013, 00:48:18 #380 Son düzenlenme: 11 June 2013, 00:54:42 samsunmania
İmza atsa da atmasa da oğlan bizim oğlan. Efendi, bizden biri. Bu transfer olmasa da inanıyorum ki emin abi bu takımı bu bütçe ile süperlige taşıyacak bir hoca getirecektir ve alternatifi de hazırdır. Karalar bağlamayalım. Güzel bir transfer dönemi bizi bekler, yeni hocamız da kariyeri ve mesleki bilgisi ile bizi taşıyabilecek biri olur inşallah. Her şeyin hayırlısı.

Desiqner

Resmi açıklamayı bekleyeceğiz bakalım.
Yinede kötü haberlere o kadar alışmışız ki herşeyin bu kadar güzel gideceğine kimse inanamıyor...
Ve ben Ertuğrul Sağlam'ın böyle ters bir cevap vereceğini düşünmüyorum...

ugrass

facebooktaki samsunspor sayfasının admini kim arkadas???? Kulubun sayfası değil mi o? Benim bildiğim kulup sayfaları sadece kulupten yapılan acıklamaları dogru bilgileri paylasır adam haber paylaşıyor altında kaynak samsungol?

Shane_Falco

Bu işin bu kadar uzaması beni biraz haberin doğru olduğuna itiyor. Ne diyelim olumsuz cevap vermişsede canı saolsun hocanın.

teksas3455

Resmi sayfa değil o ya bakma öyle yazdığına

Furkan

Harun55

Insallah yalan haberdir yaaa!

yasemin 5516

Bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı >:( ya biride çıkıp bişey desin artık taraftarımı sınıyorlar napıyorlar böyle  >:( kabul etti mi etmedi mi belli değil daha ne kadar daha bekliceğiz çok merak ediyorum bunu...

GurbetciFanatik

Pek inandirici gelmedi , hayir kabul etmeyebilir normal saygi gösterilir , ama o ne öyle yok söz konusu degilmis ne sunulursa sunulsunmus.
Samsunspor icin öyle kelimeler edecegene inanmiyorum Ertugrulun.

Karabudun

Emin Başkan' dan veya kulüpten resmi bir açıklama gelmedikten sonra bu tip haberlere inanmam. Hele Antep için bize hayır diyeceği pek ihtimaller dahilinde değil.