PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

55.hakan

Arkadaşlar bilmiyor musunuz aptal takımlara 3 puan hediye etmekte üstümüze yoktur bizim.Bu bu seneye özgü bir şey değildir.Babalarımız bilir gider Rize yi yener sonuncu takımdan 3 yeriz biz.Şaşılacak bir durum yok.Bir Samsunspor klasiğidir bu.Bu takımı tutacaksak bunlara hazırlıklı olmak lazım.Erdem Lokman gibi adamlar olduğu sürece bir maç sol kanattan bir maç sağ kanattan yeriz biz.

55_OrHaN_55

ahmet arı, serkan çalık, kere, ercan gibi adamlar yedek bekliyor, roberts ve erdem sürekli oynuyor. bu nasıl hocalıktır?

berusa55

İkinci yarı başlayalı 5 hafta oldu ve sezon başından beri süregelen istatistiğimize de bakarsak içerde maçları alırız; dışarda bir puanı bile göreceğimiz maç sayısı da çok çok az olur. Denizli ve Bolu'yu yenmeyeni dövüyorlar; biz gidip puan alamadan dönüyoruz.

İşin kötü yanı içerde kazanıp dışarda kaybedince bir türlü rahat konuma da gelemiyoruz.

hacettepeli

lig ve hayat devam ediyor. kalan maçları kazanıp ligdeki yerimizi garantilemek tek amacımızdı arkadaşlar. bu takımın play-off oynayacağını düşünmek gerçekçi olmazdı bu sene için. bu kadro seneye biraz daha geliştirilirse inşallah daha iyi yerlere gelecek.

binikalamadım

Alıntı yapılan: binikalamadım - 24 February 2013, 16:48:37
erdem fatih ve ruhberts isabetli olarak değiştirilirse alırız bu maçı

hoca bunu yapmadı ve göz göre göre yenildik

Desiqner

İşin kötü yanı Konya son haftalarda acayip çıkışta.Haftaya böyle oynamaz İnşallah bizimkiler...

Forvetim

şimdi samsuna gelene kadar biz bu maçı nasıl kaybettik diye birbirlerine sorup dursunlar bakalım

fanatik samsunsporlu

maç 1-1 ken bizimkilerdeki rahatlık maçı bu noktaya getirdi.saldır al 3 puanı.şimdi havasını aldı.erdem aksıyor gör daha hoca .turgayı çek sağ beke ercanı stopere.
konya da çıkışta hayırlısı olsun

Sol Açık

Bu maçı alsaydık, play-off grubuna 5-6 puan mesafemiz kalacaktı. Kaybettik, düşme potasının hemen üzerinde kaldık. Konya maçı çok her açıdan çok önemli.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: hacettepeli - 24 February 2013, 18:03:45
lig ve hayat devam ediyor. kalan maçları kazanıp ligdeki yerimizi garantilemek tek amacımızdı arkadaşlar. bu takımın play-off oynayacağını düşünmek gerçekçi olmazdı bu sene için. bu kadro seneye biraz daha geliştirilirse inşallah daha iyi yerlere gelecek.
ozman sene seneye takip et biz busne son düdüge kadar playy off dicez

ugrass

24 February 2013, 18:06:03 #565 Son düzenlenme: 24 February 2013, 18:09:14 farUqras
g.tmüzü kurtarmadan play off konusmaya ve hesaplamaları yapmaya başlamanın sonuçları... samsunspor düşmez zaten ama yenilmek değilde şu samsunspor kümeye tezahuratları koyuyor adama be...

Duško Milinković

Herkes Denizli Valisi Abdülkadir DEMİR' teşekkür ediyor. Galibiyet için elinden geleni yapmış Vali.

Forvetim

fanatik samsunsporlu

ChucKeR

puan olarak uzaktayız ama oyun olarak kesinlikle ilk 6 içindeyiz, nasip olmayacak gibi yapacak bişey yok.