PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

brigand

Kaybolan süredeki kaybolan süre kayboldu hacııı neredesin : )

Sol Açık

Biz oyunumuzu oturtamadık, ama Denizli'nin de hızı kesildi. 2.yarı başında Denizli yine baskı kurmaya çalışacaktır. İlk 10 dakikayı atlatırsak maç bizim olacaktır.

SametYılmaz55

Turgay sağ beke,Ercan göbeğe,orta sahaya Roberts Serkan değişikliği olursa çok iyi olur

Desiqner

ROBERTS- SERKAN ÇALIK
ERDEM - KİM OLURSA
:redcard:

burakbas

Erdem çok kötü, her an patlamaya hazır bomba gibi.

brigand

Biz bunlara vururuz beyler. Uyutur da vururuz anlamazlar.

binikalamadım

erdem fatih ve ruhberts isabetli olarak değiştirilirse alırız bu maçı

cgr

Kaybolan süredeki kaybolan süre ne arkadaş...

babasamsunlu

ilk iyi oynamadık ama unutlumasın bu maça şampiyonluk maçıymış gibi gören bir rakibin sahasında oynuyoruz..

gole erken cevap vermemiz çok iyi oldu...

çok bariz görünen iki şey var..

erdem yetersiz kaldı.roberts aynı roberts..

serkan çalık ve ercan bu iki ismin yerine girebilir ikinci yarı..

55_OrHaN_55

Fatih Şen seke seke oynuyor. İnşallah durumu kötü değildir. Pas trafiğini de ayarlayan çok önemli oyuncu.

Forvetim

biraz zorlasak hata yapacak görüntüleri var ama dikkatli olmalıyız savunma hata yapmasın yeter 2.yarıya erdemle ve robertle başlamasa iyi olacak

kavak_55

bencede erdem ve roberts etkisizler sağ kanadı otaban gibi kullanıyor adamlar dikkat etmek lazım ercanı kesip turgayı oynatmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Desiqner

Bu Musa Sinan'a ekmeği az mı veriyoruz biz ?
Her atakta sanki sırtında 3 kişi taşıyomuş gibi yerlerde adam :)

erkutdem55

Lokman'ın kanat açık verir mi diye düşünürken maç başında,Erdem efendi bırakmadı ki adamlar o taraftan gelsin.Erdem devam ederse kırmızı görür.Besim hocaya bişey demiyom,iyi desem kızcaksınız,kötü desem yine kızcaksınız.Kendime saklıyorum fikrimi.

Sol Açık

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 February 2013, 16:48:44
ilk iyi oynamadık ama unutlumasın bu maça şampiyonluk maçıymış gibi gören bir rakibin sahasında oynuyoruz..

gole erken cevap vermemiz çok iyi oldu...

çok bariz görünen iki şey var..

erdem yetersiz kaldı.roberts aynı roberts..

serkan çalık ve ercan bu iki ismin yerine girebilir ikinci yarı..

Ek olarak (durumu nedir bilmesem de) Ahmet Arı da Roberts yerine düşünülebilir.

Erdem haftaya cezalı duruma düştü. Turgay ve Soner de sarı kart sınırında. Hepsinin birden cezalı duruma düşmesi pek iyi olmaz, biraz dikkat etmelerinde fayda var.