PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: ChucKeR - 24 February 2013, 18:07:50
puan olarak uzaktayız ama oyun olarak kesinlikle ilk 6 içindeyiz, nasip olmayacak gibi yapacak bişey yok.

Hoca oyunu okumakta geç kaldıkça ligde kalalım yeter

Karabudun

Artık play-off bahsini kapatabiliriz. Hocanın ve oyuncuların hedefi ligde kalmak ve bu kesinlikle tartışmaya açık bir konu değil, bariz ortada. Sezonu dipten uzak sıralarda kapatalım ve hatalarımızdan ders çıkartmaya bakalım.

55_OrHaN_55

böyle üzüleceğim bir sonuca hiç hazır değildim. teşekkürler erdem şen, teşekkürler besim durmuş.

fanatik samsunsporlu

gelecek sezon bu topçuları bulabilecek miyiz bakalım

brigand

Biraz insiyatif alıp, biraz daha akıllı oynayabilsek rahat bir 3 puan olacaktı. Şimdi elimiz boş dönüyoruz. Devre arası hocadan umut ettiğimiz direktifleri, oyuncuları motive edecek hareketleri yine göremedik. Yetersiz diyecek birşey yok ama oyuncularda da iç saha maçlarındaki isteği görememek düşündürüyor beni.
Son bir konu; bilen bilir, play-off hesabı yapmayın yayılmasın şu konu, etkilenmesin kimse diye bir yerlerimizi yırttık ama sonucu görüyoruz.
İçeride ne yapıp edip Konya' yı yeneceğimize inanıyorum. Biraz rahatlamamız şart.

fanatik samsunsporlu

haftaya denizliyi gene altımıza alırız.kümeye diye bağırıyorlar..neyin kafasını yapıyorlar

SametYılmaz55

24 February 2013, 18:13:04 #576 Son düzenlenme: 24 February 2013, 18:24:05 SametYýlmaz55
haftaya Konyayı yeneriz,üst taraf puan kaybederse gene play-off hesabı yaparız sonra gene hüsran olur böyle devam eder :(  Ercüment Coşkundere zamanı gibi olduk neredeyse.içerde kazanıyoruz gaza geliyoruz dışarda çok kötü oynuyoruz psikoloji gidiyor :(

55_OrHaN_55

Denizlisporda adam gibi oyuncu bir tek Ahmet Burak Solakel. Diğerleri beş para etmez oyuncular. Bizim yedekler bile onların oynayanlarından kat kat kaliteli oyuncular. Bir de bizim kadroya bakın, oynadığımız oyuna, aldığımız sonuca bakın. Resmen rezalet.

orhan

Besim hoca oyuncu değişikliklerini iş olsun diye yaptı ve oyunu okuyamadı Adamlar ilk yarı erdemi mahvetti o kanattan ilk yarı on korner kullandılar maç bitti bir çözüm üretemedi Fatih belli ki sakat niye zorluyorsun.Bu denizli spora yenilecek takım değiliz biz.Oyuncularda gerekli mücadeleyi göstermiyorlar deplasmanlarda bunların ployf  umurlarında bile değil ligde kalalım yeter düşüncesi var gibi durum onu gösteriyor.Bugün gerçekten çok yazık oldu.

Forvetim

bu maçın konuşacak ve yorumlanacak çok tarafı var bunuda hoca ve topçular aralarında yapsınlar, bir daha böyle bir takıma karşı kaybetmemek adına

samsunmania

Allahtan bu hafta kartal ve aliağa bize çalıştı. yoksa çok kritik bir hal alacaktı durum. Her hafta içeride kazanacağız diye bir şart da yok. bu arada. allah göstermesin Konya maçında bir aksaklık ardından Erciyes maçı bizi moralman bitirir. Bu maç play off dan öte bunun için önemliydi. 1 puan için oynamanın sonuçları bunlar. ah besim hoca, ah futbolcular. Ben buradan çıplak gözle görebiliyorum siz oradan nasıl göremiyorsunuz? Adamların ölüm kalım maçı gibi bu. 100 bin tl prim vermişler. Buna rağmen bir numara yok. Bizi güzel uyutup istediklerini aldılar. Çok sinirliyim, ellerim titriyor. Yazık yahu, bu kadar olmaz. oynarsın, yenilirsin. Amenna, başımızın üstündedir. Böyle olmaz.

emre__ss

Alıntı yapılan: lato - 24 February 2013, 17:55:02
Turgay sakatlanmadan önce Ercan'ı kulübede oturtup Erdem'in kanatın folloş olmasını seyreden hocaya ne demeli? İlk gol sol kanattan orta müdafada Dimitrov karşısında ikinci golde adam gelir kafa vurur Erdem otobüs bekler yazıktır ya denizlli şu maçı kazanmak için ne yaptı ya

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 24 February 2013, 17:55:31
geriye yaslanıp gol yedikten sonra gol atmak için çabalıyorsa bu takım, hocanın bal gibi hatası vardır. bolu maçında da yaşadık bunu. bu takım geriye yaslanacak takım değil

ben hocayla ilgili eleştirilere bir şey demiyorum dedim hocam zaten vurgu yapmak istediğim nokta takımdaki oyuncuların kapasitesiydi.

55_OrHaN_55

2 sene öncesinin Rizesporu gibiyiz. Bal yapamayan arı.

cgr

Alıntı yapılan: King1965 - 23 February 2013, 22:47:08
denizliye çakarsak Play off Lafları havada ucarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!

Yüz bin defa dedik ki maç maç düşünelim, Play-off zamanla kendini belli eder...

Allah aşkına demeyin şöyle şeyler. 3'te 3'ün ilk maçı, ikinci maçı falan filan tamamen zarar veriyoruz, beklenti içine giriyoruz.

samsunmania

İnşallah Fatih Şen haftaya oynar. Onun yokluğu çok kötü olur bizim için.