PTT 1. LİG 23. HAFTA DENİZLİSPOR - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan samsunum, 16 February 2013, 18:23:47

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Bu hocaya bu takımı emanet etmek hataydı. devre arasında hoca da değişmeliydi.

samsunmania

Bu takım geri yaslanınca yiyiyor hala hocamız bunu anlayamadı. Zaten 13 beraberliğin var. Ya hep ya hiç. Böyle öküz gibi topun yere inmesini seyredip kafa vurduran sağ bek ile ne defansı hoca.

Duško Milinković

Forvetim

moralimizin içine ettiniz, siktiribktan denizliye şu mahalle maçı oyunu oynayan takıma verdiniz maçı, kazanacak ne yaptı bu denizli, resmen ikram ettik

seyf55

erdem topa çıkacağın kafana s..k.m davetiyemi bekliyorsun topa çıkarken anlamadım hocada rus ruleti oynuyor fantezi peşinde koy ercanı oynat ya erdemin taraf transit yol oldu zaten al oyundan al başkasını ya

serkancengiz

hoca takıma zarardan başka birşey vermiyor anca  böyle oynatarak maç kaybedilir korkak herif

mahserxxx

beraberlik bile kotu sonuctu orta acmaktan acizler basit top kayiplari yaptik cook

ChucKeR

çok maç kaybettik de oynarken kaybetmek koyuyo

55(tuncay)55

hoca sen olmasanda bız zaten lıgde kalırız bızım hedefımız vardı ama senın tek derdın lıgde kalmak sen bu takımı bırak bak gor cok rahat ligde kalır zaten  >:( :kafa:

Stoper

3 pas yapamayan Denizli'ye bile yenildik,basit goller,rezil hatalar.

seyf55

keyfimize sıçratmaya devam et hoca sen hoca oyuna müdahele eder bizimki oyunu seyrediyor

senol

adamların oyununa uyduk,normal kendi topumuzu oynasak çok rahat 3 puan alırdık.anlayamadığım golu yedikten sonra kendimize geliyoruz.çünkü beraberliğe yatmıştık.erdem malı hesapta yoktu.roberts ve erdemin yerine gençlerden herkes oynar.korkçakça 3 puan kaybettik.fatih madem sakat oynatma kardeşim.adam 90 dakika yerdeydi.

mahserxxx

rize galibiyetinin bi onemi de kalmadi bu takim dusmez tabiki ama bu oyunla bu maglubiyete uzuluyor insan

Forvetim

çatır çatır oyna kaybetsekte üzülmem ama böyle pısırık oynayıp sıradan takımlara yenilmek koyuyor adama, cesur ol biraz yahu niye çekiniyorsun

SametYılmaz55

adam ortayı açarken çık erdem topa diye yırttım bir tarafımı ama korktuğum oldu.tebrikler erdem :kafa: :kafa: