Kongre Süreci

Başlatan ahmetsefa55, 30 January 2013, 16:30:19

« önceki - sonraki »

lucarelli

Adam reklam derdinde. Tarık Mentoşoğlu'nu samsunda kim tanırdı? Şimdi bir sürü insan tanıyor. Prim yaptırmayalım. Emin Başkan ve ekibiyle daha süper ligde başarıdan başarıya koşacak bu takım.

Sol Açık

Futbolu bilen bir yönetim ekibimiz var. Bu fırsat her zaman gelmez. Yönetimin devam etmesi durumunda, Samsunspor olarak son yıllarda karşılaşılmayan, tüm Türkiye'ye örnek olabilecek, özgün bir deneyim-başarı yaratacağımıza inanıyorum.

Başkan ve yönetim devam etmeli!!!

Karabudun

Gereksiz kaygı başarıyı erteler. İtibar etmeyelim, birilerinin reklamlarına ajans olmayalım. Lüzümsuz bir konu.

Serkan

Oooo hani aramızda kalacaktı :(

Sioux

Allah akıl fikir versin, Allah belanızı versin.
Samsunspor adıyla reklam yapan ruh hastaları.

Alıntı

Yarın çoğunluğun toplanması halinde gerçekleşecek olan Samsunspor Genel Kongresi'nde Salim Coşkunsu isimli bir vatandaş Samsunspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Samsun Çevresi Alkol ve Uyuşturucu Mücadele Derneği Başkanlığı görevini de sürdüren Coşkunsu, ayrıca 20 milyon TL parası olduğunu iddia ederek bu parayı Samsunspor'a harcayacağını ifade etti.

tarık da aday olmaz bu saatten sonra, baksanıza başka bir aday çıktı.  :x(( :x((

Jnr.Serkan

Adamın tipi gören alkole sigaraya yeniden başlar

kalptenþimþek

kocaelispor başkan adayı geldi aklıma nedense  al_sana bir de çok gizli projeleri olan samsunlu nalbant vardı.. :D

Serkan

20 milyon iyi para abiler ;)

Sioux

Eski parayla 20 milyon lirası anca vardır bunun :)

target_t.t.b

ARKADAŞLAR makul olalım hemen çizmeyelim üstünü.10 milyon versin başkan yrdımcısı olsun hem 10 milyonu cebinde kalır hemde başkanlğa bi adım daha yaklaşmış olur.ikna olur mu acaba:))

bluegreen55

Aday olmasa yok diye kızarız
Aday çıksa alay ederiz
Hatta herşeyin iyi gittiğini iddia eden arkadaşlar var
20 yıldır bu kadar iyi giden bir Samsunspor görmedim ben !
Nazar değmesin.
Hiçbirini tanımıyorum ama kim mesela aday olsa beğenirsiniz acaba varmı öyle bir örnek?

lato

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 01 February 2013, 19:13:30
Aday çıksa alay ederiz
Nazar değmesin.
Hiçbirini tanımıyorum ama kim mesela aday olsa beğenirsiniz acaba varmı öyle bir örnek?

Üstad buradaki sitem adaylara değil zor günde kuyruğunu sıkıştırıp da birşeyler yolunda gitmeye başlayınca hortlayan çakallaradır. Aklı başında insan bugün çıkanların iyi niyetinden şüphe eder. Takım tam havasını yakalamış, transferler yapılmış başkanlığa adayım diyorsun. Eğer birazcık Samsunspor'u düşünseler şu günlerde aday olmak yerine mevcut başkana destek olurlar. Önümüzdeki seneye de aslanlar gibi çıkıp adaylıklarını açıklarlar. Bugün benim 20 milyon param var Samsunspor için harcamak istiyorum demek için illa başkan olmak şart mıdır? Yıllardır sabit gelir kaynağımız yok diyoruz. O 20 milyonun dörtte biriyle kulübe kalıcı bir gelir kaynağı yaratılsa ve şu anki yönetime destek çıkılsa Emin Başkan kendisi de o adayın başkanlığı için destek yaratır. Anlayacağın reklam kokan hareketler bunlar ;)

samuray

suat kılıç fuat köktaş aday belirleyecekmiş uzak dursunlar kulübe siyaseti bulaştırmasınlar dışardan destek vermeleri yeter bu saatten sonra kim gelirsegelsin bütün  takmıh ahengini uyumunu bozacağını düşünüyorum bu zor günlerde takımı düzlüğe çıkaran emin başkan ve yönetiminin yeniden seçilmesi en doğru karar olacaktır

Sioux

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 01 February 2013, 19:13:30
Aday çıksa alay ederiz
Nazar değmesin.

herifler seninle benimle taş.ak geçiyor. Dediğin laflara bak.
Sen beğeniyorsun deme ki iki adayı.

AlıntıSamsunlu işadamı Salim Coşkunsu, Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na 20 milyon lira bütçe ile aday olduğunu açıkladı.

1969 Samsun doğumlu olan işadamı Salim Coşkunsu, Samsunspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na kısa bir zaman kala başkan adaylığını açıkladı. Coşkunsu işyerinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada yönetim listesinin hazır olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"20 milyon lira bir bütçe ile Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na adayım. Başkan seçilmem halinde takımın başına iyi bir yabancı hocayı getirmeyi düşünüyorum. Ayrıca Samsunspor takımına iddialı transferler yapma iddiasındayım. Samsunspor neredeyse küme düşme potasında. Takım bulunduğu yeri haketmiyor."

Öte yandan Samsunspor Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'de Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul toplantısı, 9 Şubat Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

PTT 1. Ligde yabancı hoca çalışamıyor bu bir. Transfer dönemi bugün bitti bu da iki. Böyle ahmak, terbiyesiz ve cahil bir adamla dua et sadece dalga geçiyoruz. Kafasını gözünü yarmak lazım Kocaelilerin yaptığı gibi.

beşnumara

Hiçbir şey yapmasa bile yaptığı reklam kendisine yeter. Kongre üyesi de değildir simdi bu. Sioux abimizin dediği gibi bu adamın ağzını gözünü patlatacan. Adamın dünyadan haberi yok. Bu da israf grubundan kürtaj yokmuymuş ki  :(