PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ben de son 15 dakikalık bölüme yetiştim ve inanamadım 0-2 skor, sonra oyunda hiç olmadığımızı gördüm, sonrasında gereksiz yere sahaya atlayan taraftarlarımız, kesinlikle takım demorolize olmuştur, galipsin, 2 fark öndesin taraftarın sahaya atlıyor olacak iş değil. He o 2 gol 2 dakikada yenir miydi orası ayrı tabiki, bu arada 2.yediğimiz gol ofsayt, yan hakemin de ta...., maç sonu topçuların kavgasına ne demeli, alacağımız cezalardan korkuyorum, böyle bitmemeliydi bu maç. Herşeye rağmen namağlup lige devam ediyoruz, 90 da yedik, 90 da attık, sonra yine 90 da yedik. Bir 90 da atacağımız ve alacağımız olsun...

alperen_55

canberk diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da takımı 10 kişi bıraktı.takım oyun sistemini oturtana kadar bu takımda oynaması erken diye düşünüyorum.

maço

bence canber hamlesı dogruydu
ancak musa sınanın 60tan sonra oyundan dusmesını goremedı hoca,
daha iyi oluruz ınsallah ılerde

isa55

Hocamızın önce kendisinin sonra futbolcularının maçın 90 dakika olduğunu kavramaları gerekiyor.
Bunu bilselerdi ve ona göre oynasalardı 7 puanımız ve daha iyi moralimiz olacaktı.
Erhan Hoca biraz daha dikkat ederse bu işi başarırız.
Herşeye rağmen takımdan ve sonuçlardan memnunum.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: maço - 16 September 2012, 00:31:12
bence canber hamlesı dogruydu
ancak musa sınanın 60tan sonra oyundan dusmesını goremedı hoca,
daha iyi oluruz ınsallah ılerde
harfiyen katılıyorum.2-0 giderken maç almasa daha eleştirirdim asıl ama tutmadı,bekleneni veremedi bu da şanssızlık.

cembaba

İlerleyen süreçte daha iyi olacağız.... İnancımız tam.

maço

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 16 September 2012, 00:34:17
harfiyen katılıyorum.2-0 giderken maç almasa daha eleştirirdim asıl ama tutmadı,bekleneni veremedi bu da şanssızlık.

kardeşim sonuçta yeni takım,daha 4-5 hafta oynamamız lazım önce takım olmak lazım,
ilk golü bir daha izlemeliyiz,bence ilerleyen zamanlarda çok görecez böyle golleri

isa55

Lig başlamadan önce 3 haftada 5 puan deselerdi ne derdik?
Bundan daha iyisi olabilirdi ama bu da fena değil.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: isa55 - 16 September 2012, 00:44:01
Lig başlamadan önce 3 haftada 5 puan deselerdi ne derdik?
Bundan daha iyisi olabilirdi ama bu da fena değil.

doğru ama şuda unutulmamalı henüz adam gibi bi takımla oynamadık rize,ksk,denizli,manisa bizim rakiplerimiz,bende çok heveslenmiştim süper lig için ama ilk 2 maç sonunda şuan için zor görünüyor

Sol Açık

Arkadaşlar, sahaya atlayan kişi günah keçisi falan değil! 2-0 önde götürdüğün bir deplasman maçının 84.dakikasında sahaya atlayan bir manyak!!!

Daha önceki yorumlarıma da bakın, takım bu maçta çok kötüydü ve zaten galibiyeti de hakeden bir oyun oynamadık. Ama yine de benim fikrim ve hissim, sahaya girme olayı olmasaydı bu maçı kazanırdık! Diyorsanız ki; deplasmanda 84.dakikada 2-0 öndesiniz, sahaya taraftar girip, kafayı bulmuş bir şekilde abuk sabuk hareketler yapıp, yaka paça sahadan çıkartılıyor, bu 3 dakika sürüyor ve oyuncular bundan hiç etkilenmiyor (ki bu kadar tribünde bulunan bir tipse, oyuncular da en azından sima olarak tanır ve etkilenir!), eyvallah derim. Kaybedilen 2 puanın "günah keçisi" olarak Sefa Ediz ilan edilmiştir derim.

Peki ya bu herif sahaya girdi diye yiyeceğimiz cezanın günah keçisi tüm Samsunspor camiası olacak, farkında değil misiniz?
Son dakikalarda 2 gol yemeseydik, bu dangalak ne yaptığını sanıyor demeyecek miydik sanıyorsunuz?
Geçmişte şunu bunu yapsa ne yazar! Gelecek cezayı (ki kesin gelecek) kendi cebinden mi ödeyecek? Bozulan takımın moralini neyle onaracak? Sahamız kapanırsa ne yapacağız?! Hiç bunları düşünmüyor musunuz?
Türkiye'ye rezil olduk. Maçı seyreden kiminle konuşsam, "o sarhoş serseri sizden miydi?" diyor. Samsunspor taraftarlarının (ve moda deyimle!) Samsun'un en önemli markasının itibarını düşürdü, siz hissetmiyor musunuz?

Savunmayın arkadaşlar! Suça ortak oluyorsunuz!!!

cembaba

16 September 2012, 00:51:27 #490 Son düzenlenme: 16 September 2012, 00:56:52 CemBaba

Hoca suçludur değildir o ayrı ama kesinlikle benim anlatmak istediğim buydu.

Alıntı yapılan: Sol Açık - 16 September 2012, 00:51:11
Arkadaşlar, sahaya atlayan kişi günah keçisi falan değil! 2-0 önde götürdüğün bir deplasman maçının 84.dakikasında sahaya atlayan bir manyak!!!

Daha önceki yorumlarıma da bakın, takım bu maçta çok kötüydü ve zaten galibiyeti de hakeden bir oyun oynamadık. Ama yine de benim fikrim ve hissim, sahaya girme olayı olmasaydı bu maçı kazanırdık! Diyorsanız ki; deplasmanda 84.dakikada 2-0 öndesiniz, sahaya taraftar girip, kafayı bulmuş bir şekilde abuk sabuk hareketler yapıp, yaka paça sahadan çıkartılıyor, bu 3 dakika sürüyor ve oyuncular bundan hiç etkilenmiyor (ki bu kadar tribünde bulunan bir tipse, oyuncular da en azından sima olarak tanır ve etkilenir!), eyvallah derim. Kaybedilen 2 puanın "günah keçisi" olarak Sefa Ediz ilan edilmiştir derim.

Peki ya bu herif sahaya girdi diye yiyeceğimiz cezanın günah keçisi tüm Samsunspor camiası olacak, farkında değil misiniz?
Son dakikalarda 2 gol yemeseydik, bu dangalak ne yaptığını sanıyor demeyecek miydik sanıyorsunuz?
Geçmişte şunu bunu yapsa ne yazar! Gelecek cezayı (ki kesin gelecek) kendi cebinden mi ödeyecek? Bozulan takımın moralini neyle onaracak? Sahamız kapanırsa ne yapacağız?! Hiç bunları düşünmüyor musunuz?
Türkiye'ye rezil olduk. Maçı seyreden kiminle konuşsam, "o sarhoş serseri sizden miydi?" diyor. Samsunspor taraftarlarının (ve moda deyimle!) Samsun'un en önemli markasının itibarını düşürdü, siz hissetmiyor musunuz?

Bu arada gol bariz ofsayt:

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Sol Açık - 16 September 2012, 00:51:11

Yapılanı savunursam bu suça ortak olmaktır amenna.Fakat bu olay haricindeki herşeyi es geçip işi sadece buna yüklemek günah keçisi aramak değil midir?savunulan suç değil suça verilen haklı tepkinin aşırısıdır.yanlış anlaşılmışım ya da anlatamamışım derdimi amiyane tabirle usulünce kulak çekilir bu şekilde hedef haline getirmekle olmaz.tamam yaptığı yanlışta bu çocuk gavur değil ya bu da bu camianın ferdi neferi.biz bir bütünüz biz bir armoniyiz beğensenizde beğenmeseniz de samsunsporluluk kavramında bu psiklojide insanlar var ve biz güzelsek bunlarla da güzeliz.

yilmazselcuk55

Yaa Bırakın Allah Aşkına Herkes Show Peşinde  Kimsenin Samsunspor'u Düşündüğü Yok  :kafa: :kafa: :kafa:

Kombine Almak Yok, Forma Almak Yok, Deplasmanda İçip içip Olay Çıkarmak Çok !!!

Tribünlerinde Artık Kendine Çeki Düzen Vermesi Gerekir  Bu Seneden İtibaren  

Bi De Anlamıyorum  Küfür Ediyolarmış Onun için atlamışmış  Küfür Edilmeyen Deplasman Var mı Bize ?

Madem Küfür Ediliyo Diye Saha Atlıyolar   Trabzon Maçında Nie Sahaya Atlamadınız ? Küfürden Daha Fazla Olaylar Vardı  Oradaa  !!!

Zar Zor Kadro Kuruyoruz , 1 tl ye bile ihtiyacımız Var Diyoruz Adamlar  Saha Atlıyolar  >:( >:( >:( >:(

Takıma Gelincede   Bu Takım ilerde Çok Çok Daha İyi olacak. Çok İyi Mücadele Ediyoruz Koşuyoruz Basıyoruz.

Şimdi İlk Yapacağımız Şey Boluspor Maçında Bu Oyuncuları Bağrımıza Basıp Morallendirmek çok Fazla Bir Şey kaybettiğimizi Düşünmüyorum   iki deplasmandan 4 puan hesaplıyoduk çok iyi diyoduk hatırlayın !!!

target_t.t.b

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 16 September 2012, 01:12:09
Yaa Bırakın Allah Aşkına Herkes Show Peşinde  Kimsenin Samsunspor'u Düşündüğü Yok  :kafa: :kafa: :kafa:

Kombine Almak Yok, Forma Almak Yok, Deplasmanda İçip içip Olay Çıkarmak Çok !!!

Tribünlerinde Artık Kendine Çeki Düzen Vermesi Gerekir  Bu Seneden İtibaren 

Bi De Anlamıyorum  Küfür Ediyolarmış Onun için atlamışmış  Küfür Edilmeyen Deplasman Var mı Bize ?

Madem Küfür Ediliyo Diye Saha Atlıyolar   Trabzon Maçında Nie Sahaya Atlamadınız ? Küfürden Daha Fazla Olaylar Vardı  Oradaa  !!!

Zar Zor Kadro Kuruyoruz , 1 tl ye bile ihtiyacımız Var Diyoruz Adamlar  Saha Atlıyolar  >:( >:( >:( >:(

Takıma Gelincede   Bu Takım ilerde Çok Çok Daha İyi olacak. Çok İyi Mücadele Ediyoruz Koşuyoruz Basıyoruz.

Şimdi İlk Yapacağımız Şey Boluspor Maçında Bu Oyuncuları Bağrımıza Basıp Morallendirmek çok Fazla Bir Şey kaybettiğimizi Düşünmüyorum   iki deplasmandan 4 puan hesaplıyoduk çok iyi diyoduk hatırlayın !!!
emin ol trabzonda saha dışında yeteri kadar atladı.Allah aşkına içip içip giden taraftarın gerçekten samsunsporlu olmadığın mı düşünüyorsunuz?madem öyle içmek için başka yer mi yok ne işi var deplasmanda?neyse sanırım artık bu konu hakkında yazmanın fazla bi anlamı yok inş tekrarı yaşanmaz.takımız gayet iyi yolda bu son dakikalardan ders almak için yeterince kötü anımız var artık.her işte bir hayır vardır.kazım yılmaz giderken çok üzülmüştük yerine daha iyisi geldi 2 maçtır da son dk lılara çok üzülüyoruz inş tekrarı olmayacaktır.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 16 September 2012, 01:19:28
emin ol trabzonda saha dışında yeteri kadar atladı.Allah aşkına içip içip giden taraftarın gerçekten samsunsporlu olmadığın mı düşünüyorsunuz?madem öyle içmek için başka yer mi yok ne işi var deplasmanda?neyse sanırım artık bu konu hakkında yazmanın fazla bi anlamı yok inş tekrarı yaşanmaz.takımız gayet iyi yolda bu son dakikalardan ders almak için yeterince kötü anımız var artık.her işte bir hayır vardır.kazım yılmaz giderken çok üzülmüştük yerine daha iyisi geldi 2 maçtır da son dk lılara çok üzülüyoruz inş tekrarı olmayacaktır.

Kardeşim  İçmesi Sıkıntı Değil Samsunsporlu olması mevzusuna gelince Tamam Şüphelenmeyelim   ama o zamda Bir Samsunsporlu Gibi Davransın Klübe Zarar verecek Hareketlerden Kaçınsın

Bu ilk Defada olmuyo Çıktığımız Sene Ordu Deplasmanna giderkende Aynıydı mola yerlerinde  otobüslerin kapısı açılır leş gibi bira kokusu ve üstüne üstlük  Deplasmana gidiyoruz  üzerinde en azından bi atkı olsun  ama yok  yine olay çıkmıştı

Ders alalım Ders alalım Gerş Kadı Diyoruz ama Her Sene aynı olayları tekrar yaşıyoruz  :( :( :(

Hiç kimse Kusura Bakmıcak Bu sene Diğer Seneler Gibi Değil ! tl ye bile ihtiyacımız var !!!